Ne demek canim birde testere disli aslan pencesi bitkisinin cayini icebilirsin sabah aksam o da etkiliymis ben com denemedim ama
Ne demek canim umarim bunlara gerek kalmaz hamilesindirAa onuda arastirayim Allah razi olsun canim valla kirmizilari beklerken bile gelecek ayima umut serptin Allah snnde yuzunu guldursun
Ne demek canim umarim bunlara gerek kalmaz hamilesindir
Hayirlisi olsun hakkinda kuzucumEvet canım kesin kararlıyım. Zor olacak ama alışacağım
Günaydınn nasılsın? Enerjin yüksek belli maşallah :) ateş 36,5 ama 20 dakka erken ölçüm çok farkeder mi acabaGünaydın, mutlu sabahlar.
Güzel haberler alalım inşallah. Güzel ateşlere uyanalım.
Günaydınn nasılsın? Enerjin yüksek belli maşallah :) ateş 36,5 ama 20 dakka erken ölçüm çok farkeder mi acaba
GunaydinGünaydın, mutlu sabahlar.
Güzel haberler alalım inşallah. Güzel ateşlere uyanalım.
Kedim sağolsun uyutmadı beni :) ama bende çok bişey değişceğini sanmıyorum. Yarını da atlatayım istiyorum test yapacaktım bugün ama elim gitmedi. Senin de biraz zamana ihtiyacın var biraz düşünme bol bol gezme çokça kafa dinlemesağol canım. Tabi ki üzgünüm ama hayat üzüntüyle geçmiyor. Herşey olacağına varıyor.
Gelelim ateşe belki 36.6 olurdu, o da belki. Maşallah iyi şuan. Beklemeye devam.
Kızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Progestoron: 27
Cumartesi tekrar kan vereceğim. Bugün tekrar evde test yaptım.
Çok teşekkür ederim. İnşallah değerlerim güzel artar. Dediğin gibi sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evladım olurMaşallah HCG de progesteron da çok güzel çıkmış canım. Rabbim sonuna dek sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin :)
Ohh maşallah süper. Sağlıkla artsın inşallah darısı başımıza :)Kızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Progestoron: 27
Cumartesi tekrar kan vereceğim. Bugün tekrar evde test yaptım.
Evet canım verdim. Az önce yazdım yukarıya. Beta 195 Progestoron 27Zamansiz yolcu kan verdin mi
Çok teşekkür ederim canım.Ohh maşallah süper. Sağlıkla artsın inşallah darısı başımıza :)
Aminn amin :)Çok teşekkür ederim canım.İnşallah. Darısı başta bu topictekilere sonra da isteyen herkese olsun. Sizlerinde sağlıkla güzel haberlerinizi alalım
Evet canım verdim. Az önce yazdım yukarıya. Beta 195 Progestoron 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?