Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masallah. Bu defa bebeğin seni bırakmayacak inşallah. Heyecanla yeni değerini bekliyoruz. Duygulandım. Güzel haberlere ihtiyacım var. Tebrik ederim canım
İnşallah canım. Paylaşacağım inşallah güzel haberleri. Ailemle paylaşmadım. Sizlerle paylaşıyorum . Benim için çok değerlisiniz. Acılarımı paylaştım ortak oldunuz. Sevinçlerimi de sizlerle paylaşmak çok güzel. ü
Kan değerini gir doğruuu aşağıya hadi bakalım yerini başkasına vericez bir daha yukarı gelme bir kaç sene
Canım tabloma ekledim. Umarım 9 ay aşağıdan yukarı gelmem

Kizlar az once eggwhite akinti geldi sanirim ama emin de olamadim bugun calisma olmali mi sizce yoksa gunasiriya devam mi hergun olunca da sperm kalitesi dusuyormus
Benim genelde akıntımdan 2-3 gün sonra çatlama oluyor. Ama herkes de değişebilir.Eşinin spermlerinde sorun yoksa ard arda değerlendirebilirsin. Ya da 36 saatte bir değerlendir. Yani dün akşam oldu. Yarın sabahı da değerlendirebilirsin. Hadi sonu güzel olsun inşallah

Spermlerine baktirmadik hic yarin sabah olamaz cunku ise gidiyor iscilerin basinda durmayinca calismiyorlar

Masallah katlana katlana artsin isallah
Amin inşallah

Ay hafî inşallah bu sefer oldu hangi ilaçları başladın iğne aspirin falan
İnşallah bu sefer olmuştur. Coraspirini zaten hiç bırakmamıştım. Sürekli kullanıyordum. İlk test gününden itibaren de iğne kullanıyorum oskapar 4000. Allahtan eşimin ailesinin yanına giderken yanıma birkaç tane almıştum

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…