Evet canım verdim. Az önce yazdım yukarıya. Beta 195 Progestoron 27
Kızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Progestoron: 27
Cumartesi tekrar kan vereceğim. Bugün tekrar evde test yaptım.
İnşallah canım. Paylaşacağım inşallah güzel haberleri. Ailemle paylaşmadım. Sizlerle paylaşıyorum . Benim için çok değerlisiniz. Acılarımı paylaştım ortak oldunuz. Sevinçlerimi de sizlerle paylaşmak çok güzel. ü
Masallah. Bu defa bebeğin seni bırakmayacak inşallah. Heyecanla yeni değerini bekliyoruz. Duygulandım. Güzel haberlere ihtiyacım var. Tebrik ederim canım
Canım tabloma ekledim. Umarım 9 ay aşağıdan yukarı gelmemKan değerini gir doğruuu aşağıya hadi bakalım yerini başkasına vericez bir daha yukarı gelme bir kaç sene
Amin canım. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsincanım değerlerin çok iyi maşallahKatlanarak artsın inşallah.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin
MasallahKızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Kizlar az once eggwhite akinti geldi sanirim ama emin de olamadim bugun calisma olmali mi sizce yoksa gunasiriya devam mi hergun olunca da sperm kalitesi dusuyormus
Sıcakta da hic cekilmiyorEşinde sorun yoksa değerlendir canım hatta 3 gün ard arda öneriyorum ben şahsen
Benim genelde akıntımdan 2-3 gün sonra çatlama oluyor. Ama herkes de değişebilir.Eşinin spermlerinde sorun yoksa ard arda değerlendirebilirsin. Ya da 36 saatte bir değerlendir. Yani dün akşam oldu. Yarın sabahı da değerlendirebilirsin. Hadi sonu güzel olsun inşallahKizlar az once eggwhite akinti geldi sanirim ama emin de olamadim bugun calisma olmali mi sizce yoksa gunasiriya devam mi hergun olunca da sperm kalitesi dusuyormus
Ay hafî inşallah bu sefer oldu hangi ilaçları başladın iğne aspirin falanKızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Bizim birda nem var asiri vantilator falab etki etmiyorVantilatör aç
Benim genelde akıntımdan 2-3 gün sonra çatlama oluyor. Ama herkes de değişebilir.Eşinin spermlerinde sorun yoksa ard arda değerlendirebilirsin. Ya da 36 saatte bir değerlendir. Yani dün akşam oldu. Yarın sabahı da değerlendirebilirsin. Hadi sonu güzel olsun inşallah
Bizim birda nem var asiri vantilator falab etki etmiyor
Ovu testi yapmayacaksan günaşırıya devam ya da 36 saatte birKizlar az once eggwhite akinti geldi sanirim ama emin de olamadim bugun calisma olmali mi sizce yoksa gunasiriya devam mi hergun olunca da sperm kalitesi dusuyormus
Amin inşallahMasallahkatlana katlana artsin isallah
İnşallah bu sefer olmuşturAy hafî inşallah bu sefer oldu hangi ilaçları başladın iğne aspirin falan
Enhjektorle miBdv de bugün bir konu vardı enjektorle hamile kalmış belki alternatif olabilir yorulmadan sıkıntısız
Ovu testi alip yapip size atsam bakar misiniz ben anlamiyorum pek ovu testindenOvu testi yapmayacaksan günaşırıya devam ya da 36 saatte bir
Rabbim tamamına erdirsin inşallahAmin inşallah
İnşallah bu sefer olmuştur. Coraspirini zaten hiç bırakmamıştım. Sürekli kullanıyordum. İlk test gününden itibaren de iğne kullanıyorum oskapar 4000. Allahtan eşimin ailesinin yanına giderken yanıma birkaç tane almıştum
Yap belki fikir verirOvu testi alip yapip size atsam bakar misiniz ben anlamiyorum pek ovu testinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?