- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Sen al canım. Talimatlara uyup yap. ( en az 2 saat sıvı alımı olmadan sabah 8 ile akşam 5 arası yap. En ideal saatler onlar . İlk idrarla yapılmıyor. Bi de hergün aynı saatte yap.)Hatta alabiliyorsan bugünden başla. Bize foto at .yorumlarız. Ateşten de teyit etmiş oluruz.Ovu testi alip yapip size atsam bakar misiniz ben anlamiyorum pek ovu testinden
Enhjektorle miben gormedim o konuyu ya nasil biseymis
Kabul edecegini sanmamEşi çalışmış o hazıra konmuş işte :))) Bir ara remicik aşılama denemişti evde ama bu daha kolay sanki :))
Gebelik testi gibi 4 saat bekle çok su tüketme. Testi yaptıktan 5 dk sonra resmi yükle eğer bu resimde ki gibi ise çatladı çatlatacak demektir.Ovu testi alip yapip size atsam bakar misiniz ben anlamiyorum pek ovu testinden
canim masallahKızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Progestoron: 27
Cumartesi tekrar kan vereceğim. Bugün tekrar evde test yaptım.
Saol canım çok teşekkür ederim. AminZamansiz yolcu katlanarak artsın inşaAllah çok sevindim:))
İnşallah canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Güzel bir ay olsun hepimiz için. Arka arkaya güzel haberler alalım hepinizden. Bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorumcanim masallahtestinde git gide koyulasmis.sanki bu sefer oldu insallah Allahim saglikla devam ettirsin
Doktor 20 taneye yakın test verdi daha yaptırmadım ayın 16 onda gidicem. Ellerim şişiyo niyeyse başka bir sıkıntı yok şükürSaol canım çok teşekkür ederim. Amin
Senin nasıl gidiyor. Tekrar kan verdin mi? Ya da muayene oldun mu?
İnşallah canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Güzel bir ay olsun hepimiz için. Arka arkaya güzel haberler alalım hepinizden. Bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorum
Maşallah canımcım...herşey güzel olacak..iyi gidiyor..hadi bakalım..sağlıkla ilerlesin değerin katlanarak artsın kuzum...Kızlar kan sonucum çıkmış. Betahcg: 195
Progestoron: 27
Cumartesi tekrar kan vereceğim. Bugün tekrar evde test yaptım.
Neymiş kız o öyle 20 taneDoktor 20 taneye yakın test verdi daha yaptırmadım ayın 16 onda gidicem. Ellerim şişiyo niyeyse başka bir sıkıntı yok şükür
aminnn canım insallah.surda hamile tablosu olmayan kimse kalmasinSaol canım çok teşekkür ederim. Amin
Senin nasıl gidiyor. Tekrar kan verdin mi? Ya da muayene oldun mu?
İnşallah canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Güzel bir ay olsun hepimiz için. Arka arkaya güzel haberler alalım hepinizden. Bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorum
Ne de güzel dedin öyleaminnn canım insallah.surda hamile tablosu olmayan kimse kalmasin
Bikmiyomki destan yazmış resmenNeymiş kız o öyle 20 taneneler istedi ki öyle
İnşallah ablamMaşallah canımcım...herşey güzel olacak..iyi gidiyor..hadi bakalım..sağlıkla ilerlesin değerin katlanarak artsın kuzum...
Evet yaklaşıyor. Hadi bakalım. Hayırlısı olsun inşallahKızlar bugünki ovu.testim.2yi 10 gece yaptim.durdugu icin biraz koyulasMis tabiama yavas yavas geliyor yumi galiba
Eki Görüntüle 2177808
Bikmiyomki destan yazmış resmen
CNm ilk sayfada detaylı bilgi var bir göz at kafana takılanları cevaplarızkızlar bu yöntemi nasıl uyguluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?