- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
evet baktım inceledim bahsettiğin programı telefona indirsem olur mu . linki bura ile paylaşmam gerekiyor sanırım birde adetin 5.ci günü başlasam nasıl olur ölçmeye . son olarak hergün aynı saatte mi ölçmem gerekliCNm ilk sayfada detaylı bilgi var bir göz at kafana takılanları cevaplarız
Telefona yükle CNm ordan takip edersin.Link paylaşIrsan takip edip yorum yapmamız kolay olur.5. Gün başla sıkıntı olmaz.hergün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 3 saat uyumuş şekilde dijital derece ile dilaltındanevet baktım inceledim bahsettiğin programı telefona indirsem olur mu . linki bura ile paylaşmam gerekiyor sanırım birde adetin 5.ci günü başlasam nasıl olur ölçmeye . son olarak hergün aynı saatte mi ölçmem gerekli
ok telden resim atarım olmazsa yarın başlarım bende.Telefona yükle CNm ordan takip edersin.Link paylaşIrsan takip edip yorum yapmamız kolay olur.5. Gün başla sıkıntı olmaz.hergün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 3 saat uyumuş şekilde dijital derece ile dilaltından
CNm ben tarsustayım.mersinde pek bildiğim İsim yok ama kaybın birinde Yenişehir de Ömer Durukan diye bir dr vardı o baktı bayağı ilgilenmişti.iyi ve bilgili bir dr izlenimi almıştım kendisindenok telden resim atarım olmazsa yarın başlarım bende.
bu arada mersinde hangi kadın doğumcuya gidiyorsun bende mersindeyim pozitif bir doktor arayışım var
Şimdi seni kızlar bir güzel gazlarlar hiç merak etmeKızlar acaba yarın sabah test yapsam mı??? Tutamıcam galiba kendimi acaip sulu bi akıntım var iç çamaşırım ıslanıyor resmen sanki daha önce regl başlangıcımda bu kadar sulu akıntım olmuyordu. Biraz daha yumurtlama zamanı olan akıntı gibi oluyordu.off sanırım biraz gaza ihtiyacım var yarın 1 günüm kalmış oluyor
Ya zaten varsa çıkar herhalde yoksa da artık kendimi hamile hissetmekten sıkıldımŞimdi seni kızlar bir güzel gazlarlar hiç merak etme
yerinde olsam yaprdım hatta acile gidip direk kan verirdim çünkü idrarda bazen çıkmaybiliyor. 2. gebeliğimde adetime 3 gün kala kanda değerim 47 çıkmıştıKızlar acaba yarın sabah test yapsam mı??? Tutamıcam galiba kendimi acaip sulu bi akıntım var iç çamaşırım ıslanıyor resmen sanki daha önce regl başlangıcımda bu kadar sulu akıntım olmuyordu. Biraz daha yumurtlama zamanı olan akıntı gibi oluyordu.off sanırım biraz gaza ihtiyacım var yarın 1 günüm kalmış oluyor
Kızlar acaba yarın sabah test yapsam mı??? Tutamıcam galiba kendimi acaip sulu bi akıntım var iç çamaşırım ıslanıyor resmen sanki daha önce regl başlangıcımda bu kadar sulu akıntım olmuyordu. Biraz daha yumurtlama zamanı olan akıntı gibi oluyordu.off sanırım biraz gaza ihtiyacım var yarın 1 günüm kalmış oluyor
Amin canım inşallah...bizimde doğunca topuk kanı sonucumuz temiz gelir inşallah..bayram ederiz hayırlısıyla...İnşallah ablam
. Herşey çok güzel olsun hepimiz için
Evet yaklaşıyor. Hadi bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.
şehir hastanesi mi yoksa forumun ordaki yenişehir mi ?CNm ben tarsustayım.mersinde pek bildiğim İsim yok ama kaybın birinde Yenişehir de Ömer Durukan diye bir dr vardı o baktı bayağı ilgilenmişti.iyi ve bilgili bir dr izlenimi almıştım kendisinden
İşte ya çıkmaZsa boşu boşuna kendimi deldirmiyim diyorum. Zaten iğneyle aramız biraz kötü anlaşamıyoruz kendisiyle o yüzden idrar testi düşünüyorumyerinde olsam yaprdım hatta acile gidip direk kan verirdim çünkü idrarda bazen çıkmaybiliyor. 2. gebeliğimde adetime 3 gün kala kanda değerim 47 çıkmıştı
Hahhaha evet aynen gazlanmam lazım kasıklarım da değil de nasıl diyim daha alt kısımda vajinanın birazcık üstü sızlıyor arada bilmem anlatabildim mi :)Biri gaz mı dediyettim gariii
Şehir hastanesi.yenişehir değil CNm yanlış yazmışım:)şehir hastanesi mi yoksa forumun ordaki yenişehir mi ?
İşte ya çıkmaZsa boşu boşuna kendimi deldirmiyim diyorum. Zaten iğneyle aramız biraz kötü anlaşamıyoruz kendisiyle o yüzden idrar testi düşünüyorum
Hahhaha evet aynen gazlanmam lazım kasıklarım da değil de nasıl diyim daha alt kısımda vajinanın birazcık üstü sızlıyor arada bilmem anlatabildim mi :)
bende senin gibi korkağımİşte ya çıkmaZsa boşu boşuna kendimi deldirmiyim diyorum. Zaten iğneyle aramız biraz kötü anlaşamıyoruz kendisiyle o yüzden idrar testi düşünüyorum
Hahhaha evet aynen gazlanmam lazım kasıklarım da değil de nasıl diyim daha alt kısımda vajinanın birazcık üstü sızlıyor arada bilmem anlatabildim mi :)
Ben en iyisi ucuz testlerden alıyım 2 tane birini akşam birini sabah yapayım kafam rahatlasın ne de çabuk gaza geldim yahu1 gün kalmış kesin çıkar idrarda çok tereddütdeysen erken gebelik testi al 6 gün önceye kadar tespit edenler var şimdi
Şimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileymbende senin gibi korkağımama bir cesaret ile git yada erken gebelik testi ile yap ama yap bence hissedersin vücudundaki farklılıkları
Ben en iyisi ucuz testlerden alıyım 2 tane birini akşam birini sabah yapayım kafam rahatlasın ne de çabuk gaza geldim yahukızlar lütfen dua edin bebişim benimle olsun
bir doktora randevu aldım kaan koca ya ondan sonra birde dediğin drye görüneyimŞehir hastanesi.yenişehir değil CNm yanlış yazmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?