Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm ilk sayfada detaylı bilgi var bir göz at kafana takılanları cevaplarız
evet baktım inceledim bahsettiğin programı telefona indirsem olur mu . linki bura ile paylaşmam gerekiyor sanırım birde adetin 5.ci günü başlasam nasıl olur ölçmeye . son olarak hergün aynı saatte mi ölçmem gerekli

Telefona yükle CNm ordan takip edersin.Link paylaşIrsan takip edip yorum yapmamız kolay olur.5. Gün başla sıkıntı olmaz.hergün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 3 saat uyumuş şekilde dijital derece ile dilaltından

ok telden resim atarım olmazsa yarın başlarım bende.
bu arada mersinde hangi kadın doğumcuya gidiyorsun bende mersindeyim pozitif bir doktor arayışım var

Kızlar acaba yarın sabah test yapsam mı??? Tutamıcam galiba kendimi acaip sulu bi akıntım var iç çamaşırım ıslanıyor resmen sanki daha önce regl başlangıcımda bu kadar sulu akıntım olmuyordu. Biraz daha yumurtlama zamanı olan akıntı gibi oluyordu.off sanırım biraz gaza ihtiyacım var yarın 1 günüm kalmış oluyor

ok telden resim atarım olmazsa yarın başlarım bende.
bu arada mersinde hangi kadın doğumcuya gidiyorsun bende mersindeyim pozitif bir doktor arayışım var
CNm ben tarsustayım.mersinde pek bildiğim İsim yok ama kaybın birinde Yenişehir de Ömer Durukan diye bir dr vardı o baktı bayağı ilgilenmişti.iyi ve bilgili bir dr izlenimi almıştım kendisinden

Şimdi seni kızlar bir güzel gazlarlar hiç merak etme

yerinde olsam yaprdım hatta acile gidip direk kan verirdim çünkü idrarda bazen çıkmaybiliyor. 2. gebeliğimde adetime 3 gün kala kanda değerim 47 çıkmıştı

Biri gaz mı dedi yettim gariii

yerinde olsam yaprdım hatta acile gidip direk kan verirdim çünkü idrarda bazen çıkmaybiliyor. 2. gebeliğimde adetime 3 gün kala kanda değerim 47 çıkmıştı
İşte ya çıkmaZsa boşu boşuna kendimi deldirmiyim diyorum. Zaten iğneyle aramız biraz kötü anlaşamıyoruz kendisiyle o yüzden idrar testi düşünüyorum
Biri gaz mı dedi yettim gariii
Hahhaha evet aynen gazlanmam lazım kasıklarım da değil de nasıl diyim daha alt kısımda vajinanın birazcık üstü sızlıyor arada bilmem anlatabildim mi :)

1 gün kalmış kesin çıkar idrarda çok tereddütdeysen erken gebelik testi al 6 gün önceye kadar tespit edenler var şimdi

bende senin gibi korkağım ama bir cesaret ile git yada erken gebelik testi ile yap ama yap bence hissedersin vücudundaki farklılıkları

1 gün kalmış kesin çıkar idrarda çok tereddütdeysen erken gebelik testi al 6 gün önceye kadar tespit edenler var şimdi
Ben en iyisi ucuz testlerden alıyım 2 tane birini akşam birini sabah yapayım kafam rahatlasın ne de çabuk gaza geldim yahu kızlar lütfen dua edin bebişim benimle olsun

bende senin gibi korkağım ama bir cesaret ile git yada erken gebelik testi ile yap ama yap bence hissedersin vücudundaki farklılıkları
Şimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileym ama diyorum ya sanki bu ay biraz daha farklı gibi yada yine ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama yapıcam eve gider gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…