Bir test mi geliyor sankiBen en iyisi ucuz testlerden alıyım 2 tane birini akşam birini sabah yapayım kafam rahatlasın ne de çabuk gaza geldim yahukızlar lütfen dua edin bebişim benimle olsun
Kafana göre bir dr bulursun inşallah CNm dr çok önemli gerçekten.bir doktora randevu aldım kaan koca ya ondan sonra birde dediğin drye görüneyim
her ay bu psikolojiye bürünüyorsanŞimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileymama diyorum ya sanki bu ay biraz daha farklı gibi yada yine ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama yapıcam eve gider gitmez
Evettttt yapar yapmaz burdayım tabi inşalllaaaahhh o güzelim çift çizgiyi görürüm de güzel haberlerle gelirimBir test mi geliyor sanki
Aynen ya kafamı rahatlatmış olurum. Normalde sabahları zor uyanırım bu ay halimi görsen 8olmadan dikiliyorum ayağa biran önce ölçiyim ateşimi diye.her ay bu psikolojiye bürünüyorsanyap bence varmış bir farklılık var diyorsun ki farklılık yoksa da yap kafan rahat eder
kesinlikle çok önemli . yaşadıklarımı anltıyorum direk tüp bebek hatta donasyon öneriyorlar bunları duymaktan bıktımç şimdiki sorunum da kan pıhtılaşması çıktı doktorum bu normal herkeste var dedi kesit attıKafana göre bir dr bulursun inşallah CNm dr çok önemli gerçekten.
Hangi genlerde sıkıntı var pıhtılaşmada.? Sen de de kayıplar var sanırımkesinlikle çok önemli . yaşadıklarımı anltıyorum direk tüp bebek hatta donasyon öneriyorlar bunları duymaktan bıktımç şimdiki sorunum da kan pıhtılaşması çıktı doktorum bu normal herkeste var dedi kesit attı
ateşte bir yükselme var mı ? insanın bebeği için yapamayacağı bir şey yok dimiEvettttt yapar yapmaz burdayım tabi inşalllaaaahhh o güzelim çift çizgiyi görürüm de güzel haberlerle gelirim
Aynen ya kafamı rahatlatmış olurum. Normalde sabahları zor uyanırım bu ay halimi görsen 8olmadan dikiliyorum ayağa biran önce ölçiyim ateşimi diye.
Hadi inşallah bir güzel haber dahaEvettttt yapar yapmaz burdayım tabi inşalllaaaahhh o güzelim çift çizgiyi görürüm de güzel haberlerle gelirim
Aynen ya kafamı rahatlatmış olurum. Normalde sabahları zor uyanırım bu ay halimi görsen 8olmadan dikiliyorum ayağa biran önce ölçiyim ateşimi diye.
1 kimyasal bir kürtaj 6 haftalıktı .Hangi genlerde sıkıntı var pıhtılaşmada.? Sen de de kayıplar var sanırım
İnşallahAmin canım inşallah...bizimde doğunca topuk kanı sonucumuz temiz gelir inşallah..bayram ederiz hayırlısıyla...
İşte ya çıkmaZsa boşu boşuna kendimi deldirmiyim diyorum. Zaten iğneyle aramız biraz kötü anlaşamıyoruz kendisiyle o yüzden idrar testi düşünüyorum
Hahhaha evet aynen gazlanmam lazım kasıklarım da değil de nasıl diyim daha alt kısımda vajinanın birazcık üstü sızlıyor arada bilmem anlatabildim mi :)
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah gönlündeki muradını versin inşallah.Şimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileymama diyorum ya sanki bu ay biraz daha farklı gibi yada yine ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama yapıcam eve gider gitmez
Bu kayıplarında kan sulandırıcı hap ya da ipne kullandın mı? Kürtaj yaptığın gebeliğinde genetik test yaptılar mı? Kürtaj sonucun nasıl çıktı? Benim de çok kaybım var. Ama kürtaj olduklarımda kromozom anomalisi varmış. 2 gen de homozigot 2 gen de Heterozigot pıhtılaşma çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullandım son gebeliklerimde. Bazı doktorlar iğneye gerek var dedi. Bazısı gerek yok dedi. Bebeklerde kromozom anomalisi var pıhtılaşma kaynaklı değildi belki de ama yine de tedbir amaçlı kullanıyorum1 kimyasal bir kürtaj 6 haftalıktı .
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C DE heterozigot
PAI-1 4G / 5G DE 4G/4G sonucu çıkmış .
sende ki durumlar neler
Ben de kayıplar çok benimkiler pai ile mthfr 1298 heterezigot.diğer genlerde sıkıntı Yok.bana da aynı şey denildi bu genler herkes de aynı diye.1 kimyasal bir kürtaj 6 haftalıktı .
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C DE heterozigot
PAI-1 4G / 5G DE 4G/4G sonucu çıkmış .
sende ki durumlar neler
Tatlım ateş bi değişik ama benim 35,8le başladı regl şuan 36,4 36,8 arası oynuyor. Tabi ya daha doğmadan neler yapıyoruzateşte bir yükselme var mı ? insanın bebeği için yapamayacağı bir şey yok dimi
Aminn Rabbim inşallahHadi inşallah bir güzel haber daha
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum akşamı.İnşallah
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah gönlündeki muradını versin inşallah.
Gelişimi durmuş dendi sadece patolojiye gitti . ne iğne ne de hap kullandım . patoloji ile genetik aynı sonucu verir sanırımBu kayıplarında kan sulandırıcı hap ya da ipne kullandın mı? Kürtaj yaptığın gebeliğinde genetik test yaptılar mı? Kürtaj sonucun nasıl çıktı? Benim de çok kaybım var. Ama kürtaj olduklarımda kromozom anomalisi varmış. 2 gen de homozigot 2 gen de Heterozigot pıhtılaşma çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullandım son gebeliklerimde. Bazı doktorlar iğneye gerek var dedi. Bazısı gerek yok dedi. Bebeklerde kromozom anomalisi var pıhtılaşma kaynaklı değildi belki de ama yine de tedbir amaçlı kullanıyorum
sıkıntımız benzer benim +1 heterzigotum var sadece. kaç kayıp var . aslında tedbir amaçlı da olsa kullandırılmadı . gebeliklerinde kullandın mı peki iğğne yada hapBen de kayıplar çok benimkiler pai ile mthfr 1298 heterezigot.diğer genlerde sıkıntı Yok.bana da aynı şey denildi bu genler herkes de aynı diye.
37 ye yükseliyor orda sabit kalıyor ama adetinde geçmesi gerek benim hep 37 deydi eşim sürekli ölçerdi ordan biliyorumTatlım ateş bi değişik ama benim 35,8le başladı regl şuan 36,4 36,8 arası oynuyor. Tabi ya daha doğmadan neler yapıyoruz
Aminn Rabbim inşallah
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum akşamı.
Yok onlar farklı.patolojide genelde sıkıntı çıkmıyor zAten.asıl önemli olan genetik inceleme.Gelişimi durmuş dendi sadece patolojiye gitti . ne iğne ne de hap kullandım . patoloji ile genetik aynı sonucu verir sanırım
Kişiden kişiye değiişiyor ama ateş benim her zaman daha düşüktür adet başlmadan 1 2 gün önce hep 35,9lara düşer bakalım bugün 36,5 ti inşallah yarın da düşmez.37 ye yükseliyor orda sabit kalıyor ama adetinde geçmesi gerek benim hep 37 deydi eşim sürekli ölçerdi ordan biliyorum
Herkesin ateş değeri farklı olur CNm 36,5ile hamile kalan arkadaşlar olmuştu37 ye yükseliyor orda sabit kalıyor ama adetinde geçmesi gerek benim hep 37 deydi eşim sürekli ölçerdi ordan biliyorum
hm patolojiyi hiç dikkate almayım o zaman.Yok onlar farklı.patolojide genelde sıkıntı çıkmıyor zAten.asıl önemli olan genetik inceleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?