Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileym ama diyorum ya sanki bu ay biraz daha farklı gibi yada yine ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama yapıcam eve gider gitmez
her ay bu psikolojiye bürünüyorsan yap bence varmış bir farklılık var diyorsun ki farklılık yoksa da yap kafan rahat eder

Bir test mi geliyor sanki
Evettttt yapar yapmaz burdayım tabi inşalllaaaahhh o güzelim çift çizgiyi görürüm de güzel haberlerle gelirim
her ay bu psikolojiye bürünüyorsan yap bence varmış bir farklılık var diyorsun ki farklılık yoksa da yap kafan rahat eder
Aynen ya kafamı rahatlatmış olurum. Normalde sabahları zor uyanırım bu ay halimi görsen 8olmadan dikiliyorum ayağa biran önce ölçiyim ateşimi diye.

Kafana göre bir dr bulursun inşallah CNm dr çok önemli gerçekten.
kesinlikle çok önemli . yaşadıklarımı anltıyorum direk tüp bebek hatta donasyon öneriyorlar bunları duymaktan bıktımç şimdiki sorunum da kan pıhtılaşması çıktı doktorum bu normal herkeste var dedi kesit attı

Hangi genlerde sıkıntı var pıhtılaşmada.? Sen de de kayıplar var sanırım

ateşte bir yükselme var mı ? insanın bebeği için yapamayacağı bir şey yok dimi

Hadi inşallah bir güzel haber daha

Amin canım inşallah...bizimde doğunca topuk kanı sonucumuz temiz gelir inşallah..bayram ederiz hayırlısıyla...
İnşallah

Şimdi vücuttaki farklılıklara bakarsak her ay hamileym ama diyorum ya sanki bu ay biraz daha farklı gibi yada yine ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama yapıcam eve gider gitmez
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah gönlündeki muradını versin inşallah.

1 kimyasal bir kürtaj 6 haftalıktı .
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C DE heterozigot
PAI-1 4G / 5G DE 4G/4G sonucu çıkmış .
sende ki durumlar neler
Bu kayıplarında kan sulandırıcı hap ya da ipne kullandın mı? Kürtaj yaptığın gebeliğinde genetik test yaptılar mı? Kürtaj sonucun nasıl çıktı? Benim de çok kaybım var. Ama kürtaj olduklarımda kromozom anomalisi varmış. 2 gen de homozigot 2 gen de Heterozigot pıhtılaşma çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullandım son gebeliklerimde. Bazı doktorlar iğneye gerek var dedi. Bazısı gerek yok dedi. Bebeklerde kromozom anomalisi var pıhtılaşma kaynaklı değildi belki de ama yine de tedbir amaçlı kullanıyorum

1 kimyasal bir kürtaj 6 haftalıktı .
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C DE heterozigot
PAI-1 4G / 5G DE 4G/4G sonucu çıkmış .
sende ki durumlar neler
Ben de kayıplar çok benimkiler pai ile mthfr 1298 heterezigot.diğer genlerde sıkıntı Yok.bana da aynı şey denildi bu genler herkes de aynı diye.

ateşte bir yükselme var mı ? insanın bebeği için yapamayacağı bir şey yok dimi
Tatlım ateş bi değişik ama benim 35,8le başladı regl şuan 36,4 36,8 arası oynuyor. Tabi ya daha doğmadan neler yapıyoruz
Hadi inşallah bir güzel haber daha
Aminn Rabbim inşallah
İnşallah

Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah gönlündeki muradını versin inşallah.
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum akşamı.

Gelişimi durmuş dendi sadece patolojiye gitti . ne iğne ne de hap kullandım . patoloji ile genetik aynı sonucu verir sanırım

Ben de kayıplar çok benimkiler pai ile mthfr 1298 heterezigot.diğer genlerde sıkıntı Yok.bana da aynı şey denildi bu genler herkes de aynı diye.
sıkıntımız benzer benim +1 heterzigotum var sadece. kaç kayıp var . aslında tedbir amaçlı da olsa kullandırılmadı . gebeliklerinde kullandın mı peki iğğne yada hap

Tatlım ateş bi değişik ama benim 35,8le başladı regl şuan 36,4 36,8 arası oynuyor. Tabi ya daha doğmadan neler yapıyoruz

Aminn Rabbim inşallah

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum akşamı.
37 ye yükseliyor orda sabit kalıyor ama adetinde geçmesi gerek benim hep 37 deydi eşim sürekli ölçerdi ordan biliyorum

37 ye yükseliyor orda sabit kalıyor ama adetinde geçmesi gerek benim hep 37 deydi eşim sürekli ölçerdi ordan biliyorum
Kişiden kişiye değiişiyor ama ateş benim her zaman daha düşüktür adet başlmadan 1 2 gün önce hep 35,9lara düşer bakalım bugün 36,5 ti inşallah yarın da düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…