Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sıkıntımız benzer benim +1 heterzigotum var sadece. kaç kayıp var . aslında tedbir amaçlı da olsa kullandırılmadı . gebeliklerinde kullandın mı peki iğğne yada hap
6 kaybım var tedbir amaçlı birinde kullandım onu Da kaybettim.sıkıntı şu ki benim bir kızım var onda ne iğne ne ilaç hiçbirşey kullanmamıştım.

Kişiden kişiye değiişiyor ama ateş benim her zaman daha düşüktür adet başlmadan 1 2 gün önce hep 35,9lara düşer bakalım bugün 36,5 ti inşallah yarın da düşmez.
yaaa hadi inşallah bizede haber ver merak ettim inşallah pozitiftir

6 kaybım var tedbir amaçlı birinde kullandım onu Da kaybettim.sıkıntı şu ki benim bir kızım var onda ne iğne ne ilaç hiçbirşey kullanmamıştım.
rahim anomolisi var mı ? düşüğün bir sürü sebebi oluyor diyorlar da düşük yaptın mı sebebini araştırmıyorlar kolaylarına geliyor sanırım. benim rahim yarım mesela doktor buna bağladı hep kısmen doğruda diyor ama o var diye başka şeyleride gözden kaçırmamak gerekli diye düşünüyorum

YOK CNm histereskopi oldum rahim filmi çekildim tüm tahlillerimize bakıldı dr lar da neden gösteremiyor.çok dr dolaştık.bazı dr lardan bu kız nasıl oldu diye soran bile oldubenim sorun tıbbi değil zAten onu anladımnasip Rabbim nasip etsin isteyenlere inşallah.

Senin rahim düzeltilemiyor mu? Burda eskilerden bir arkadaş vardı Rahmi kalp şeklindeydi biraz düzelttiler hemen ardından tüp bebek şimdi koca delikanlı oldu bebek

Histereskopi oldum genişletildi rahim. Onun dışında düzelme olmuyor birde tek tüpüm var.
Sebebsiz olması insanı daha çok yıpratıyor. Kilo durumun nasıl aslında şöyle sorayım vücut yağ oranın nasıl

Vücut yağ oranımı bilmiyorum ama ölçsem çok düşük çıkar herhalde:) 1,65 boy 45 kiloyum.ama kan değerlerim olsun hormon değerlerim oldun gayet normal en don ocakta bakıldı dr gayet sağlıklısın dedi

45 kilonun neresinde yağ olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…