- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
hmm anladım .Herkesin ateş değeri farklı olur CNm 36,5ile hamile kalan arkadaşlar olmuştu
6 kaybım var tedbir amaçlı birinde kullandım onu Da kaybettim.sıkıntı şu ki benim bir kızım var onda ne iğne ne ilaç hiçbirşey kullanmamıştım.sıkıntımız benzer benim +1 heterzigotum var sadece. kaç kayıp var . aslında tedbir amaçlı da olsa kullandırılmadı . gebeliklerinde kullandın mı peki iğğne yada hap
yaaa hadi inşallah bizede haber ver merak ettim inşallah pozitiftirKişiden kişiye değiişiyor ama ateş benim her zaman daha düşüktür adet başlmadan 1 2 gün önce hep 35,9lara düşer bakalım bugün 36,5 ti inşallah yarın da düşmez.
İnşallah canım haber vermez miyim hiç. Çıksa bile eşimden önce sizdeyim merak etmeyaaa hadi inşallah bizede haber ver merak ettim inşallah pozitiftir
rahim anomolisi var mı ? düşüğün bir sürü sebebi oluyor diyorlar da düşük yaptın mı sebebini araştırmıyorlar kolaylarına geliyor sanırım. benim rahim yarım mesela doktor buna bağladı hep kısmen doğruda diyor ama o var diye başka şeyleride gözden kaçırmamak gerekli diye düşünüyorum6 kaybım var tedbir amaçlı birinde kullandım onu Da kaybettim.sıkıntı şu ki benim bir kızım var onda ne iğne ne ilaç hiçbirşey kullanmamıştım.
İnşallah canım haber vermez miyim hiç. Çıksa bile eşimden önce sizdeyim merak etme
YOK CNm histereskopi oldum rahim filmi çekildim tüm tahlillerimize bakıldı dr lar da neden gösteremiyor.çok dr dolaştık.bazı dr lardan bu kız nasıl oldu diye soran bile oldurahim anomolisi var mı ? düşüğün bir sürü sebebi oluyor diyorlar da düşük yaptın mı sebebini araştırmıyorlar kolaylarına geliyor sanırım. benim rahim yarım mesela doktor buna bağladı hep kısmen doğruda diyor ama o var diye başka şeyleride gözden kaçırmamak gerekli diye düşünüyorum
Histereskopi oldum genişletildi rahim. Onun dışında düzelme olmuyor birde tek tüpüm var.YOK CNm histereskopi oldum rahim filmi çekildim tüm tahlillerimize bakıldı dr lar da neden gösteremiyor.çok dr dolaştık.bazı dr lardan bu kız nasıl oldu diye soran bile oldubenim sorun tıbbi değil zAten onu anladım nasip Rabbim nasip etsin isteyenlere inşallah.
Senin rahim düzeltilemiyor mu? Burda eskilerden bir arkadaş vardı Rahmi kalp şeklindeydi biraz düzelttiler hemen ardından tüp bebek şimdi koca delikanlı oldu bebek
Vücut yağ oranımı bilmiyorum ama ölçsem çok düşük çıkar herhalde:) 1,65 boy 45 kiloyum.ama kan değerlerim olsun hormon değerlerim oldun gayet normal en don ocakta bakıldı dr gayet sağlıklısın dediHistereskopi oldum genişletildi rahim. Onun dışında düzelme olmuyor birde tek tüpüm var.
Sebebsiz olması insanı daha çok yıpratıyor. Kilo durumun nasıl aslında şöyle sorayım vücut yağ oranın nasıl
45 kilonun neresinde yağ olacakVücut yağ oranımı bilmiyorum ama ölçsem çok düşük çıkar herhalde:) 1,65 boy 45 kiloyum.ama kan değerlerim olsun hormon değerlerim oldun gayet normal en don ocakta bakıldı dr gayet sağlıklısın dedi
45 kilonun neresinde yağ olacak
Sen bilirsin. Gün aşırı olabilir.Kizlar az once eggwhite akinti geldi sanirim ama emin de olamadim bugun calisma olmali mi sizce yoksa gunasiriya devam mi hergun olunca da sperm kalitesi dusuyormus
Bu ilaç reçeteli değil miKizlarr femara diye bi hap varmis sanirim klomen tarzi duyaniniz kullananiz var mi inofolic combi ile birlikte kullananlar genelde ilk ay gebe kalmis
Bu ilaç reçeteli değil mi
Tüm gazlar havaya uçtu deseneKızlar alamadım test eşim beni almaya geldi ona da söylemek istemedim o yüzden test hayalim yalan oldu. Vardır bunda da bi hayır diyorum artık
Yok canım. Dün bir arkadaşta kaldım. Babam rahatsızdı. Üzmek istemedim. Karışık haller. Şuan kendi evimdeyimCordelia canim sen ne yaptın anne evinde misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?