Dimi bende öyle düşündüm çok üzülmedim o yüzden yarın sabah ki ateşim herhalde biraz daha netleştirir dimi durumuTüm gazlar havaya uçtu deseneneyse hayırlısı yarınki ateşi de görelim daha iyi olur zaten
Dimi bende öyle düşündüm çok üzülmedim o yüzden yarın sabah ki ateşim herhalde biraz daha netleştirir dimi durumu
Şimdi şöyle bi durum oldu bir saattir inceden bir baş ağrım var adet öncesi olan gibi. Acaba hamileysem de olur mu böyle bişey. Eğer olmazsa yarın başlar kanamam. Çünkü hiç sekmeZ ağrıdığının ertesi günü başlar reglBen üzüldüm ama yaa test bekliyordum
Kanser ilaci imis ama yumurtaliklari cokk iyi calstiiyomusKizlarr femara diye bi hap varmis sanirim klomen tarzi duyaniniz kullananiz var mi inofolic combi ile birlikte kullananlar genelde ilk ay gebe kalmis
Şimdi şöyle bi durum oldu bir saattir inceden bir baş ağrım var adet öncesi olan gibi. Acaba hamileysem de olur mu böyle bişey. Eğer olmazsa yarın başlar kanamam. Çünkü hiç sekmeZ ağrıdığının ertesi günü başlar regl
Doğru diyorsun testte alamadım ya gıcık oldum kendime eşimde hiç o kadar erken satte çıkmazdı zamanlamaya bak yani :) ah bu belirtiler kafayı yedirtcek yakında bizeZaten gebelik belirtisi diye birşey yok adet belirtileriyle aynı kuzum :)
Bu ilaç reçeteli değil mi
Kanser ilaci imis ama yumurtaliklari cokk iyi calstiiyomus
Klomendem daha kaliteli yumurta yapıyormuş yalniz foyat 110 civari
Artık bugun bir şekilde test yaparsin canım dimiKızlar günaydın herkese ateşte düşüş yok 36,6 olmuş yarın son günüm heyecan dorukta
Bugün gündüz alıcam test akşam da yapıcam artık kısmetse kafaya koydumArtık bugun bir şekilde test yaparsin canım dimihayırlısıyla guzel haberini aliriz insallah canım
gündüz yapma şansın yok muBugün gündüz alıcam test akşam da yapıcam artık kısmetse kafaya koydum
Yok bitanem ya malesef kigündüz yapma şansın yok muo zaman merakla bekliyoruz
yapacak bişey yok sabretceğiz artıkYok bitanem ya malesef kiçalışıyorum ondan dolayı akşamı beklemek zorundayım sizde benimle sabredin artık bugün
tüp bebek ve aşılama dönemimde arı sütü bal polen kullandım sonra çörek otu bal tarçın kullandım sıkıntılarım devam etti ama en son aşılama döneminde hayıt otu kullandım ilk aşılamam tuttu mucize gibiydi sonra aktardan karışık bitki çayı aldım içeriği kadınlar için onu ve hayıtı kullandım 2 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım daha büyük bir şoktu . çayın içeriğiini ya da resmini eve gidince atarım incelersin kafana yatarsa kullan derimKizlar birde bu siteden bunu alinti yaptim bir okuyun derim
Merhabalar arkadaşlar,size bir tavsiyede bulanacağım. Bizim gibi pko hastası olan femara ve klomen ile tedavi gören fakat sonuç hep negatif çıkan bir arkadaşım daha varmış geçen hafta öğrendim. Aynı şekilde arkadaşımın ablası ve annesi de pko hastasıymış. Annesi gençliğinde kendi hamile kalma yöntemini kızlarına da uygulamış ve sonuç arkadaşımın ablasının 5 yaşında bir kızı var,arkadaşımda şuan 3 aylık hamile. Karışım aşağıdaki gibi;
Bal
Arı Sütü
Polen
Adaçayı
Size tarifini de vereyim bende başlayalı 2 gün oldu.
Her sabah,öğlen ve akşam aç karnına arı sütlü balı 1 çay kaşığı içip,üstüne bir çay kaşığı polen yiyorsunuz.
Ardından 3 su bardağı suyu kaynatıyorsunuz ve içine 3 tutam adaçayı atıp 2-3 dk kaynamaya bırakıyorsunuz,15 dk dinlendikten sonra süzerek bir cam şişeye koyup gün boyunca yudum yudum içip o bir şişeyi bir güne yayarak bitiriyorsunuz,her gün taze yapılacak.
Ben aktarda yaptırdım arı sütlü balımı,poleni ve adaçayını da aktardab aldım en geç 2,5 ayda hamile kalırsınız dediler,aktara da bunu hazırlatırken gebelik için mi abla dedi,nerden bildiniz dedim,çok faydalıdır çocuk sahibi olamayanlar bununla oluyor dedi,denemekte fayda var,hiçbir yan etkisi de yok tersine,bal,polen,arısütü ve adaçayı çok faydalıdır. Mutlaka gelişmeleri size yazacağık (yarim kilo bala 40 gr ari sutu imis )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?