- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ateşin düşmediyse halen kan vermen taraftarıyımYok bitanem ya malesef kiçalışıyorum ondan dolayı akşamı beklemek zorundayım sizde benimle sabredin artık bugün
Şüphelenmediğim aylarda bile 6 gün önceden başlardım teste nedense bu ay bişey beni sabırlı olmaya ittiateşin düşmediyse halen kan vermen taraftarıyımakşama da çok var
hangi şehirdesin sakıncası yoksa mersini anlattın snkiŞüphelenmediğim aylarda bile 6 gün önceden başlardım teste nedense bu ay bişey beni sabırlı olmaya ittiburda hava o kadarrrr sıcak ve nemli ki asla dışarı çıkmayı gözüm yemiyor o yüzden kan işine sıcak bakamıyorum :) ama test konusunda netim belki güniçinde kaçarım eve yaparım hemen
Bodrumdayımhangi şehirdesin sakıncası yoksa mersini anlattın snki
hdi bakalım vardır bu sabrın bedeli .
evet oralrda buralar gibi . hadi haberleri bekliyoruzBodrumdayımama mersini de bilirim zamanında yaşamışlığım vardır şimdi işlerimi hafifletip gidyorum hemen eve
Evettt test yaptım her zamanki gibi tek çizgievet oralrda buralar gibi . hadi haberleri bekliyoruz
Evettt test yaptım her zamanki gibi tek çizgi
Evettt test yaptım her zamanki gibi tek çizgi
GErçek mi kız kahkaha atan emoji ile bu haberi veren ilk kişi sensin inanamadım:))Evettt test yaptım her zamanki gibi tek çizgi
Yapcak bişey yok yarını beklicem artık
regli durumun . hayırlısı olsun canım
Canımcım bakılacak bi yanı yok ki bomboş kalbim kadar temiz :)Gönder bizde bakalım
Dünyanın sonu değil ya. Hem zaten regl olana kadar umut kesilmez dimi :)GErçek mi kız kahkaha atan emoji ile bu haberi veren ilk kişi sensin inanamadım:))
Onu bilmiyorum canimAmaninnm recetesiz miymis kii
Aynen yumurtanın 14. Gün çatladığını düşünerek hala ümitliyim.ateşin düşmez regl gelmezse 2 gün sonrabtekrarlayalım inşallahYapcak bişey yok yarını beklicem artık
Canımcım bakılacak bi yanı yok ki bomboş kalbim kadar temiz :)
Dünyanın sonu değil ya. Hem zaten regl olana kadar umut kesilmez dimi :)
Aynen yedek aldım zaten ben yarın sabah ateşe göre hareket edicem. Olmazsa çalışmalara devam yapacak bişey yok zatenAynen yumurtanın 14. Gün çatladığını düşünerek hala ümitliyim.ateşin düşmez regl gelmezse 2 gün sonrabtekrarlayalım inşallah
ates düşmediyse,kırmızılar gelmediyse umut vardırEvettt test yaptım her zamanki gibi tek çizgi
Aynen yumurtanın 14. Gün çatladığını düşünerek hala ümitliyim.ateşin düşmez regl gelmezse 2 gün sonrabtekrarlayalım inşallah
Hayır tabi ki bilerek değil, sadece biraz yüreklendirilmeye ihtiyacım vardıBilerek mi yaptın yanibiz de heyecandan halay çekiyorsun sandık.
Kız makat diyor siz ne diyorsunuz bacımherkes ayrı telden çalıyor.
Valla anlaşan tarihe altın harflerle yazılacaktın ama tüh işte kaçırdın canım.amannnn önemli değil sen bebişi yakaladın,muafsın
Aynen canım o yüzden umudu kaybetmiyorum ama şunu da biliyorum hamilelik yoksa da çok üzülmicem herşeye hazırlıklıyım çünküates düşmediyse,kırmızılar gelmediyse umut vardır
Bi düzeltiyim bakalım nolcak
Kuzum bir hafta boyunca aç gezmiş biri olarak söylüyorum. Ben çareyi kızılcık kirazında buldum. Geceden baş ucuma koyup sabah yataktan kalkmadan 4-5 tane yedim. Şimdi çok şükür ne bulantı ne başka bişey. Zamanı geçmeden al buzluğa stok yaphepinizden Allah razı olsun.
evet bulantım yeni haftayla beraber ayyuka çıktı.
serum verdiler.
çok çıkarıyorum.
bebeği de gördüm maşallah iyiydi.
herkese çok teşekkür ederim.
BANA 13 TEki yükselişten dolayı gibi geldi o günü discard etse çizginin yeri değişecektir.bir de akıntılar da etkiliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?