Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşin düşmediyse halen kan vermen taraftarıyım akşama da çok var
Şüphelenmediğim aylarda bile 6 gün önceden başlardım teste nedense bu ay bişey beni sabırlı olmaya itti burda hava o kadarrrr sıcak ve nemli ki asla dışarı çıkmayı gözüm yemiyor o yüzden kan işine sıcak bakamıyorum :) ama test konusunda netim belki güniçinde kaçarım eve yaparım hemen

hangi şehirdesin sakıncası yoksa mersini anlattın snki
hdi bakalım vardır bu sabrın bedeli .

Yapcak bişey yok yarını beklicem artık

Canımcım bakılacak bi yanı yok ki bomboş kalbim kadar temiz :)

Dünyanın sonu değil ya. Hem zaten regl olana kadar umut kesilmez dimi :)
Aynen yumurtanın 14. Gün çatladığını düşünerek hala ümitliyim.ateşin düşmez regl gelmezse 2 gün sonrabtekrarlayalım inşallah

Aynen yumurtanın 14. Gün çatladığını düşünerek hala ümitliyim.ateşin düşmez regl gelmezse 2 gün sonrabtekrarlayalım inşallah
Veson Canım acaba uniq12 31 temmuzdaki ateşi zamanında ölmediği için içi boş görünüyor ya. Acaba ondan mı ff 14. Güne çekmedi çizgiyi. Saati değiştirip normal saat yapsa 14. Güne çeker mi? Ne dersin?

Hayır tabi ki bilerek değil, sadece biraz yüreklendirilmeye ihtiyacım vardı

ates düşmediyse,kırmızılar gelmediyse umut vardır
Aynen canım o yüzden umudu kaybetmiyorum ama şunu da biliyorum hamilelik yoksa da çok üzülmicem herşeye hazırlıklıyım çünkü
Bi düzeltiyim bakalım nolcak

hepinizden Allah razı olsun.
evet bulantım yeni haftayla beraber ayyuka çıktı.
serum verdiler.
çok çıkarıyorum.
bebeği de gördüm maşallah iyiydi.
herkese çok teşekkür ederim.
Kuzum bir hafta boyunca aç gezmiş biri olarak söylüyorum. Ben çareyi kızılcık kirazında buldum. Geceden baş ucuma koyup sabah yataktan kalkmadan 4-5 tane yedim. Şimdi çok şükür ne bulantı ne başka bişey. Zamanı geçmeden al buzluğa stok yap

BANA 13 TEki yükselişten dolayı gibi geldi o günü discard etse çizginin yeri değişecektir.bir de akıntılar da etkiliyor olabilir
uniq12 cnm w ları siler misin bir değişiklik olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…