17. Güne çekti şimdi de ama sanmıyorum 17. Gün olacağınaBANA 13 TEki yükselişten dolayı gibi geldi o günü discard etse çizginin yeri değişecektir.bir de akıntılar da etkiliyor olabilir
uniq12 cnm w ları siler misin bir değişiklik olacak mı
14 ya da 15 e w girerek dene bir de17. Güne çekti şimdi de ama sanmıyorum 17. Gün olacağına
14 e girdim ama şöyle bi durum var 2 aydır 26 27 günde geliyor regl belki bu ay yine 28e çeker bilmiyorum ama şuan ne regl ne hamilelik belirtim yok 2 gündür baş ağrım oluyır normalda başım ağrıdığı zaman ertesi gün başlar. Bu ay şaşkınlık içersindeyim14 ya da 15 e w girerek dene bir de
İlk tablon olduğu için dpo kaçta regl gelir kestiremiyoruz.ama ateş iyi gidiyor bu ateşde regl geleceğini düşünmüyorum.belirtilere takılma her ay bizimle oyun oynuyor onlar. beklemekten başka yapacak birşey Yok.bekleyip görelim.14 e girdim ama şöyle bi durum var 2 aydır 26 27 günde geliyor regl belki bu ay yine 28e çeker bilmiyorum ama şuan ne regl ne hamilelik belirtim yok 2 gündür baş ağrım oluyır normalda başım ağrıdığı zaman ertesi gün başlar. Bu ay şaşkınlık içersindeyim
Düzelttim saolasın hüç farkında değilim. İnşallh gelmez bende öyle istiyorum tabiki de neyse bu ilk ayım olduğu için deneme sürüşü gibi düşünüyorum. Sabırla beklemem lazım şu bikaç günü. Acaba diyorum mesela yoksa yarın bir anda mı düşerİlk tablon olduğu için dpo kaçta regl gelir kestiremiyoruz.ama ateş iyi gidiyor bu ateşde regl geleceğini düşünmüyorum.belirtilere takılma her ay bizimle oyun oynuyor onlar. beklemekten başka yapacak birşey Yok.bekleyip görelim.
Bu arada cetvel dpo11 gösteriyor ama sen dpo12 desin ff e kayıt olurken current time diye bit kısım var orayı kontrol eder misin doğru mu? Am pm
Kuzum bir hafta boyunca aç gezmiş biri olarak söylüyorum. Ben çareyi kızılcık kirazında buldum. Geceden baş ucuma koyup sabah yataktan kalkmadan 4-5 tane yedim. Şimdi çok şükür ne bulantı ne başka bişey. Zamanı geçmeden al buzluğa stok yap
canım atesin gayet guzel su anda ama döngün 31,33 arasiysa henüz net bisey diyemeyiz galiba5. Gün 36,5 +
6. Gün 36,5 +
7. Gün. 36,3
8. Gün. 36,3 +
9. Gün 36,2
10. Gün 36.3 +
11. Gün 35,9
12. Gün 36,3 +
13. Gün 36,3 +
14. Gün 36,3
15. Gün uyuyamadım sabah kadar ölçmedim+
16. Gün 36,3+
17. Gün 36,3 +
18. Gün 36,5
19. Gün 36,6
20. Gün 36,5 +
21. Gün 36,6
22. Gün 36,7
23. Gün 36,6
24. Gün 36,7
25. Gün 36,6
26. Gün36,7
27. Gün 37,3
Kızlar tablo yapmayı bilmiyorum çok tattlııı bir arkadaş buradan bana çok yardımcı oldu o tablo yaptı benim için:) Yorum yapar mısınız sizlerde merak ediyorum???
Son 3 ay adet tarihlerim
15 temmuz
13 haziran
13 mayıs
Sanırım 31-33 . Gün adet oluyorum
Veson cibi35 hilallll
canım cok gecmis olsunGunaydin kizlar o kadar hastayim ki midem asiri bulaniyor karnim agriyor gözüm kocaman sisti goz kapagimin icinde bisey cikmis ne bilmiyorum
Geçmiş olsun canım acaba arpacık mı çıktı çay koymayı denedn miGunaydin kizlar o kadar hastayim ki midem asiri bulaniyor karnim agriyor gözüm kocaman sisti goz kapagimin icinde bisey cikmis ne bilmiyorum
Hic elleyemiyorum bile cok aciyorGeçmiş olsun canım acaba arpacık mı çıktı çay koymayı denedn mi
Inofolic ise yaramis galiba 11.günde baya koyu cizgiNormalde ovu testini dün 2 de yaptim ama bugün idrarımi daha fazla tutamadim 1 de yaptim10 dk bekledikten sonra cektim resmi. Veson cibi35 sizce inofolic icmeye devam edeyim mi birakayim mi.bugün henüz icmedim
Eki Görüntüle 2178116
olabilir canim.normalde bugunlerde bisey cikmazdi testimdeInofolic ise yaramis galiba 11.günde baya koyu cizgi
Benimde bugun 13. Gun 8.inofolic i ictim dun ovu testi yapacaktim cikamadim disari bugunde cok hastayim tek göz oldumolabilir canim.normalde bugunlerde bisey cikmazdi testimde
Ne kadar ki sen nerden aldinNaberr keske yapma sansin olsaydi, fikir verirdi.ama ovu testleride eczanede pahali oluyor ya
Kızılcık son derece ekşi bi de tuzla tüketirsen daha da etkili olur. Çok şükür şimdi iştahım yerinde. Umarım sende bi an önce kurtulursunsağ ol canım.
ben tuzlularla bastırıyorum.
mesela beyaz peynir.
tatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum.
meyveler bile ekşi olacak.
Normalde ovu testini dün 2 de yaptim ama bugün idrarımi daha fazla tutamadim 1 de yaptim10 dk bekledikten sonra cektim resmi. Veson cibi35 sizce inofolic icmeye devam edeyim mi birakayim mi.bugün henüz icmedim
Eki Görüntüle 2178116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?