Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ateşe göre 10 gün olmuş yumurta çatlayalı 3 gün daha sabredip bir test patlatabilirsin bence :))

Ateş de bize çatladı deyince bırakırsın canım. Bebeğe bir zararı yok endişe etme
ha tamam o zaman,benimde endişem oydu dunde benimki yanaştı bugün çalışma gunu degilmi diye.yok yarın dedim,öptüm hadi uyu dedim niye,niyeki,ne oldu diyo.bisey yok yarin daha uygun dedim adam gelse dert gelmese dert :)) ama bugunden sonra yok yok.yarin canakkaleden gorumcem geliyor cocuklarla.belki bizdede kalanlar olur.artik sessiz sessiz caktirmadan

Randevulu sistem aynı biz
O sessiz sedasız çalışmalarda kimler tutturdu kimler
Sana da nasip olsun sonra dalga geçelimm

Randevulu sistem aynı biz
O sessiz sedasız çalışmalarda kimler tutturdu kimler
Sana da nasip olsun sonra dalga geçelimm
Hahahaha olsunda randevulu olsun napalim ayy insallah olsunda once ben dalga geçerim belki sessiz sedasiz olunca bizimkine bi heyecan olur

Canım 17. Gün çatlamış gibi görünüyor. Adete 4-5 gün var . Hadi inşallah sonu güzel olsun

Gunaydin kizlar o kadar hastayim ki midem asiri bulaniyor karnim agriyor gözüm kocaman sisti goz kapagimin icinde bisey cikmis ne bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım

İlacı içmeye devam et. Sonuçta ilaç da folic asit var. Bir sorun olmaz. Çatladıktan sonra bırakırsın. Yumurtlama çok yakın. Hadi güzel güzel değerlendirin .

Evet bazen bir anda düştüğü De oluyor. Maalesef.en kötüsü o işte insanı umutlandırıyor birden tepetaklak hadi hayırlısı inşallah

Aslında bu ateş işi gerçekten insanı strese sokuyor fenalardayım :) adet öncesi ateş düşme zamanı net bişey yoktur dimi kimimde aynı gün kiminde bikaç gün öncedir. İmdatttt diye bağırmak istiyorum

17. Gün çatlamış bence dpo10 dayız ateş güzel gidiyor 9 ay düşmez inşallah

İşte hep o yüzden ateş ölçme yöntemi ovulasyon gününü yakalamak içindir diyoruz gebelik için sadece fikir verir ama bazı tablolar da basbas bağırıyor adet geliyorum diye yA da bebek geliyor diye belli olmuyor hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…