Kız bi durmuyon insanoğlu kuş misali sözü sana söylenmiş. Tablo harika. Hasta misin neden çok yükseldi.5. Gün 36,5 +
6. Gün 36,5 +
7. Gün. 36,3
8. Gün. 36,3 +
9. Gün 36,2
10. Gün 36.3 +
11. Gün 35,9
12. Gün 36,3 +
13. Gün 36,3 +
14. Gün 36,3
15. Gün uyuyamadım sabah kadar ölçmedim+
16. Gün 36,3+
17. Gün 36,3 +
18. Gün 36,5
19. Gün 36,6
20. Gün 36,5 +
21. Gün 36,6
22. Gün 36,7
23. Gün 36,6
24. Gün 36,7
25. Gün 36,6
26. Gün36,7
27. Gün 37,3
Kızlar tablo yapmayı bilmiyorum çok tattlııı bir arkadaş buradan bana çok yardımcı oldu o tablo yaptı benim için:) Yorum yapar mısınız sizlerde merak ediyorum???
Son 3 ay adet tarihlerim
15 temmuz
13 haziran
13 mayıs
Sanırım 31-33 . Gün adet oluyorum
Veson cibi35 hilallll
Benim ki de çığlık atar inşallahh bebek geldi diyeİşte hep o yüzden ateş ölçme yöntemi ovulasyon gününü yakalamak içindir diyoruz gebelik için sadece fikir verir ama bazı tablolar da basbas bağırıyor adet geliyorum diye yA da bebek geliyor diye belli olmuyor hiç:)
umarim guzel güzel degerlendiririzCanım 17. Gün çatlamış gibi görünüyor. Adete 4-5 gün var . Hadi inşallah sonu güzel olsun
Çok geçmiş olsun canım
İlacı içmeye devam et. Sonuçta ilaç da folic asit var. Bir sorun olmaz. Çatladıktan sonra bırakırsın. Yumurtlama çok yakın. Hadi güzel güzel değerlendirin.
Hasta değilim aslında ama korktum o kadar yükselince bendeŞ
Kız bi durmuyon insanoğlu kuş misali sözü sana söylenmiş. Tablo harika. Hasta misin neden çok yükseldi.
Hic bilmiyorum ki dunden beri midem bulaniyor ve ayaga kalktigimda basim donuyor bugunde gozumde arpacik cikti sanirim emin değilim ama sisti ve goz kapaginin altında sivilce benzeri bisey var
Benimki tutmuştu bir kereher odada yatan birileri var ben bu iş bugün yA olacak ya olacak dedim oldu Da
Evet bugun calisma olmasi lazim haftasonuda esimin akrabasi gelecek kalmaya 1 hafta falan bizde sanırımNaberr mmmm geçmiş olsun hemen iyileşmelisin
Evet bugun calisma olmasi lazim haftasonuda esimin akrabasi gelecek kalmaya 1 hafta falan bizde sanırım
Valla ya sonra da bayram tatili geliyor zaten memleketlere gidiyoruzBiz bu ovu testlerini falan bırakalım misafir geliş zamanı zaten ovu tarihine denk geliyor oradan anlarızHem artı masraf yapmamış oluruz Yahu nasıl da tutturuyorlar arkadaşş
Sorma ya bizim tam o zamanlar k.valide geldi ama biz takmadık valla sessiz sedasız hallettk işiBiz bu ovu testlerini falan bırakalım misafir geliş zamanı zaten ovu tarihine denk geliyor oradan anlarızHem artı masraf yapmamış oluruz Yahu nasıl da tutturuyorlar arkadaşş
Ama oyle olunca daha bir heyecanli oluyorSorma ya bizim tam o zamanlar k.valide geldi ama biz takmadık valla sessiz sedasız hallettk işi
Ben birileri dedim hemen açık ettin
Sormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh missAma oyle olunca daha bir heyecanli oluyor
Dus olayini sabaha birakmak daha mantikli bizim misafir odasi banyonun yanindaSormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh missee gelmeden önce herşeyi hesap etmeleri lazım
ayarlasan böyle olmaz zaten.sonrada hani torun yok mu hani yeğen yok muBiz bu ovu testlerini falan bırakalım misafir geliş zamanı zaten ovu tarihine denk geliyor oradan anlarızHem artı masraf yapmamış oluruz Yahu nasıl da tutturuyorlar arkadaşş
ne kadar içi dışı bir gizlisiz saklısız bir topiğimiz varBenden bahsettiğini anladım zaten .allahın bildiğini kullan mı saklayayım görümce de karşı odada yatıyordu hiç unutmam sabah kalkıp akşam banyodan takır tukur sesler geliyordu demez mi bir de hiç oralı olmadım yani.bebeği kaybetsem de tutturmuştum ama
ayarlasan böyle olmaz zaten.sonrada hani torun yok mu hani yeğen yok muhee varda size yok acık ötede oynasanız bizde şaapcaz
Senin yine iyiymiş.bizde ebeveyn banyosu yok gelen hep karşı odada yatıyor aramızda da banyo:) bir keresinde de annem bizde yine karşıda yatıyor.iş bitti banyoya eşimle beraber girdik anlaşılmasın diye hemen duş aşıp çıktım arkadından eşim.sanki bir kişi banyo yapmış izlenimi yaniSormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh missee gelmeden önce herşeyi hesap etmeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?