Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ş
Kız bi durmuyon insanoğlu kuş misali sözü sana söylenmiş. Tablo harika. Hasta misin neden çok yükseldi.

Benim ki de çığlık atar inşallahh bebek geldi diye

umarim guzel güzel degerlendiririz

Hic bilmiyorum ki dunden beri midem bulaniyor ve ayaga kalktigimda basim donuyor bugunde gozumde arpacik cikti sanirim emin değilim ama sisti ve goz kapaginin altında sivilce benzeri bisey var

Geçmiş olsun canım bugünde cuma acile falan gitsen belki hafta sonu rahat gecer

Evet bugun calisma olmasi lazim haftasonuda esimin akrabasi gelecek kalmaya 1 hafta falan bizde sanırım

Biz bu ovu testlerini falan bırakalım misafir geliş zamanı zaten ovu tarihine denk geliyor oradan anlarız Hem artı masraf yapmamış oluruz Yahu nasıl da tutturuyorlar arkadaşş

Biz bu ovu testlerini falan bırakalım misafir geliş zamanı zaten ovu tarihine denk geliyor oradan anlarız Hem artı masraf yapmamış oluruz Yahu nasıl da tutturuyorlar arkadaşş
Sorma ya bizim tam o zamanlar k.valide geldi ama biz takmadık valla sessiz sedasız hallettk işi

Ben birileri dedim hemen açık ettin
Benden bahsettiğini anladım zaten .allahın bildiğini kullan mı saklayayımgörümce de karşı odada yatıyordu hiç unutmam sabah kalkıp akşam banyodan takır tukur sesler geliyordu demez mi bir dehiç oralı olmadım yani.bebeği kaybetsem de tutturmuştum ama

ayarlasan böyle olmaz zaten.sonrada hani torun yok mu hani yeğen yok mu hee varda size yokacık ötede oynasanız bizde şaapcaz

ne kadar içi dışı bir gizlisiz saklısız bir topiğimiz var bu sessiz sedasız işi dahada bi ilgimi çekti

Sormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh miss ee gelmeden önce herşeyi hesap etmeleri lazım
Senin yine iyiymiş.bizde ebeveyn banyosu yok gelen hep karşı odada yatıyor aramızda da banyo:) bir keresinde de annem bizde yine karşıda yatıyor.iş bitti banyoya eşimle beraber girdik anlaşılmasın diye hemen duş aşıp çıktım arkadından eşim.sanki bir kişi banyo yapmış izlenimi yanibu taktiği de burdan bir arkadaş vermişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…