Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh miss ee gelmeden önce herşeyi hesap etmeleri lazım
Senin yine iyiymiş.bizde ebeveyn banyosu yok gelen hep karşı odada yatıyor aramızda da banyo:) bir keresinde de annem bizde yine karşıda yatıyor.iş bitti banyoya eşimle beraber girdik anlaşılmasın diye hemen duş aşıp çıktım arkadından eşim.sanki bir kişi banyo yapmış izlenimi yanibu taktiği de burdan bir arkadaş vermişti zaten

İnanmıcaksın ama aynısını bizde yaptık onu kendimi liseli kızlar gibi hissettim kikir kikir gizli bir iş yapıyormuş gibi bizim banyo da odanın yanında koştur koştur gittik

ayarlasan böyle olmaz zaten.sonrada hani torun yok mu hani yeğen yok mu hee varda size yokacık ötede oynasanız bizde şaapcaz

Ben geçen Bayram görümceme açık açık söyledim valla İki kelimelerinin biri çocuk döndüm ben çocuk falan düşünmüyorum kocayı gördüğümüz mü var tek başımamı yapacağım bu çocuğu dedim küçük kaynım da yanımızda. Ne yapayım adamı biraz rahat bıraksınlar adam eve uğramıyordu bir ara.sonra eşim Birgün çıktı eve geldi sen ablama ne dedin beni resmen kovdu git evine karının yanına burda kalma dedi diyorbebek yapacağım diye ar damarım yırtıldı resmen

ben daha yeni gelinim ya daha arsizlik yapamiyorum zaten adam nazli bunlarda iyice tuz biber oldu

Ay

Ay cok sevinirim canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…