Senin yine iyiymiş.bizde ebeveyn banyosu yok gelen hep karşı odada yatıyor aramızda da banyo:) bir keresinde de annem bizde yine karşıda yatıyor.iş bitti banyoya eşimle beraber girdik anlaşılmasın diye hemen duş aşıp çıktım arkadından eşim.sanki bir kişi banyo yapmış izlenimi yaniSormaa ya hemde ne heyecan ama işte duş alma kısmı biraz sıkıntı neyseki ev dubleks onalrı yatırdım üst katta bizde altta oh missee gelmeden önce herşeyi hesap etmeleri lazım
İnanmıcaksın ama aynısını bizde yaptık onuSenin yine iyiymiş.bizde ebeveyn banyosu yok gelen hep karşı odada yatıyor aramızda da banyo:) bir keresinde de annem bizde yine karşıda yatıyor.iş bitti banyoya eşimle beraber girdik anlaşılmasın diye hemen duş aşıp çıktım arkadından eşim.sanki bir kişi banyo yapmış izlenimi yanibu taktiği de burdan bir arkadaş vermişti zaten
ayarlasan böyle olmaz zaten.sonrada hani torun yok mu hani yeğen yok muhee varda size yok acık ötede oynasanız bizde şaapcaz
Yumurta mı ki acaba?Kizlar az once asiri kasik agrisi oldu sanki asagidan bisey cikacak gibi oldu sonra birden akinti bosalmaya basladi cok fazla sizce nedir
Benimde aklima yumurtladim galiba diye geldi sonra da acaba yerlesme mi dedim yerlesirkende akinti oluyor ya ama yerlesme icin cok erkenYumurta mı ki acaba?
EVet yerleşme olamaz yumurta olabilirBenimde aklima yumurtladim galiba diye geldi sonra da acaba yerlesme mi dedim yerlesirkende akinti oluyor ya ama yerlesme icin cok erken
Ama eggwhite degildi tam berrak degildi yani birazi seffaf birazi beyaz-sariydi onu ne olarak giriyosunuzEVet yerleşme olamaz yumurta olabilir
CNm akıntı takibinde pek başarılı değilimdir.ilk sayfada akıntı fotoları var bir bak bakalım hangisine benziyor olmadı Watery gir.tarifin ona benziyorAma eggwhite degildi tam berrak degildi yani birazi seffaf birazi beyaz-sariydi onu ne olarak giriyosunuz
ben daha yeni gelinim ya daha arsizlik yapamiyorumBen geçen Bayram görümceme açık açık söyledim valla İki kelimelerinin biri çocuk döndüm ben çocuk falan düşünmüyorum kocayı gördüğümüz mü var tek başımamı yapacağım bu çocuğu dedim küçük kaynım da yanımızda.Ne yapayım adamı biraz rahat bıraksınlar adam eve uğramıyordu bir ara.sonra eşim Birgün çıktı eve geldi sen ablama ne dedin beni resmen kovdu git evine karının yanına burda kalma dedi diyor bebek yapacağım diye ar damarım yırtıldı resmen
ben daha yeni gelinim ya daha arsizlik yapamiyorumzaten adam nazli bunlarda iyice tuz biber oldu
Canım akıntı kıvamı gittikçe şeffafa gidiyor. Ben tamamen şeffaf olana kadar cremy giriyorum. Şeffaf olunca egg white giriyorumAma eggwhite degildi tam berrak degildi yani birazi seffaf birazi beyaz-sariydi onu ne olarak giriyosunuz
halbuki gorumcemde biliyor durumuYeni evlenenlere çocuk olana kadar gidilmez bizim oralarda de :)) anlayan anlar
Çalışma şart.Tablomda e girdigim gun tamamen seffafti ama simdi birazi seffaf bi bolumu degildi cogu seffafti ama ve cok agri oldu kramp batma tarzi sonra birden bosalma tarzinda geldi akinti baya coktu
Mission completedÇalışma şart.
tüp bebek ve aşılama dönemimde arı sütü bal polen kullandım sonra çörek otu bal tarçın kullandım sıkıntılarım devam etti ama en son aşılama döneminde hayıt otu kullandım ilk aşılamam tuttu mucize gibiydi sonra aktardan karışık bitki çayı aldım içeriği kadınlar için onu ve hayıtı kullandım 2 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım daha büyük bir şoktu . çayın içeriğiini ya da resmini eve gidince atarım incelersin kafana yatarsa kullan derim
:))))))Mission completed
O gün olmayabilir emin olana kadar günaşırıya devamKizlarrrr cizgi cikti
W ve E yi kaldirinca cizgi gidiyor zaten ama o günlerde akintinin geldiginden emin gibiyimO gün olmayabilir emin olana kadar günaşırıya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?