Senin atese bende sasirdim yukselmesini bekliyordum bendeBende bugün ateş bir tıkta olsun yükselir diye bekliyordum,yükselmedi.ama yumurtam çatladı bence
28.gün 36,65. Gün 36,5 +
6. Gün 36,5 +
7. Gün. 36,3
8. Gün. 36,3 +
9. Gün 36,2
10. Gün 36.3 +
11. Gün 35,9
12. Gün 36,3 +
13. Gün 36,3 +
14. Gün 36,3
15. Gün uyuyamadım sabah kadar ölçmedim+
16. Gün 36,3+
17. Gün 36,3 +
18. Gün 36,5
19. Gün 36,6
20. Gün 36,5 +
21. Gün 36,6
22. Gün 36,7
23. Gün 36,6
24. Gün 36,7
25. Gün 36,6
26. Gün36,7
27. Gün 37,3
Kızlar tablo yapmayı bilmiyorum çok tattlııı bir arkadaş buradan bana çok yardımcı oldu o tablo yaptı benim için:) Yorum yapar mısınız sizlerde merak ediyorum???
Son 3 ay adet tarihlerim
15 temmuz
13 haziran
13 mayıs
Sanırım 31-33 . Gün adet oluyorum
Veson cibi35 hilallll
yarına bakcam artık.ama dünkü o kanlı ve yoğun akıntı olmasa çatladığından emin olmazdımSenin atese bende sasirdim yukselmesini bekliyordum bende
Bende tekrat yumurtluyorum galiba watery akinti tekrar gelmis bugunyarına bakcam artık.ama dünkü o kanlı ve yoğun akıntı olmasa çatladığından emin olmazdım
kuzum adet belirtin varmı peki28.gün 36,6
29.gün 36.3
30. Gün 36,4
Son 3 gün böyle oldu değerlerim?? Adet için düşüş mü bu?? Ayy ağlıcam.
o zaman siz bugün diğer çalılmaların üstünden bi daha geçin :))) yumurta ziyan olmasın dimiBende tekrat yumurtluyorum galiba watery akinti tekrar gelmis bugun
Bilmiyorum ki ayırt edemiyorum hiçbir şey. Akıntım var adet öncesi hep gelen, göğüslerim şişti.kuzum adet belirtin varmı peki
Bizde dun son bi gayret calistiko zaman siz bugün diğer çalılmaların üstünden bi daha geçin :))) yumurta ziyan olmasın dimivalla benimki bugün artık kendimide kessem yaklaşmaz
28.gün 36,6
29.gün 36.3
30. Gün 36,4
Ben hep çizgi çekildikten sonra gün aşırı iki ilişki daha öneririm ama çok Da şart değil senin yumurta çatladıO zaman çalışmaya devam dun son diye sevinmistik
Ateş çok sınırda net birşey demek güç yarın bakalım kaç çıkacak28.gün 36,6
29.gün 36.3
30. Gün 36,4
Dunle birlikte 2 kez ilişki oldu çatladıktan sonraBen hep çizgi çekildikten sonra gün aşırı iki ilişki daha öneririm ama çok Da şart değil senin yumurta çatladı
Zannetmem ama belli de olmazAcaba bu ateşle gelir mi adet?
Demekki progesteron geç salgılanacak ateş geç yükselecrk dinlenmeyi hakettiniz çalışmalar çok güzel bu ay üç gün üstüste yarın da olursa bonus:)Bende bugün ateş bir tıkta olsun yükselir diye bekliyordum,yükselmedi.ama yumurtam çatladı bence
Çalışmalar güzelDunle birlikte 2 kez ilişki oldu çatladıktan sonra
belki yarına bi gayret dah olur :)) benimkide bu ay böyle yoksa çoktan isyan bayrağı çekmiştiBizde dun son bi gayret calistikbu gece olmaz ama sanirim
canım şimdi ne desek boş.adet gününde gelmiş sayılır.bugün olmazsan yarın ki ateşle herşey belli olur.Bilmiyorum ki ayırt edemiyorum hiçbir şey. Akıntım var adet öncesi hep gelen, göğüslerim şişti.
Geçen aylar daha çok ağrıyordu şimdi dokununca ağıryor.
Keyfim kaçtı ya böyle düşmesine rağmen hamile olduğunu öğrenen yoktur sanırım. Gelecek aya kaldı yine.
Böyle sanki heran olacak gibi hissediyorum wcye koşuyorum bişey yok. Kasıklarım dolu dolu gibi offf hergün acaba nolcak ateş diye düşünüyorum:)Zannetmem ama belli de olmaz
Ne yedirdin icirdinbelki yarına bi gayret dah olur :)) benimkide bu ay böyle yoksa çoktan isyan bayrağı çekmişti
Hala umut var yani. Umarımm... ovülasyon dönemi sıcaklığım 36,3 galiba.Ateş çok sınırda net birşey demek güç yarın bakalım kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?