Kırmızılar gelene kadar umut vardır:)Hala umut var yani. Umarımm... ovülasyon dönemi sıcaklığım 36,3 galiba.
dün çok komikti.hani çocuk yemek yemek istemezde kaşığı götürdükçe suratını büzer kafa çevirir ya aynı o moddaydıDemekki progesteron geç salgılanacak ateş geç yükselecrk dinlenmeyi hakettiniz çalışmalar çok güzel bu ay üç gün üstüste yarın da olursa bonus:)
dün çok komikti.hani çocuk yemek yemek istemezde kaşığı götürdükçe suratını büzer kafa çevirir ya aynı o moddaydıhadi aşkım son bi kurşun dedim gülmeye başladı ama ikna oldu yarında yok derse artık bişey yapamam.bu ay büyük başarı onun için
valla bişeyde yedirip içirmedim.bu ay maşallah deyip tahtalara vuruyorum :)Ne yedirdin icirdin
elimde 3 tane progesteron jel kaldı kullansam mı sence onları.yoksa hiç dışardan müdahale etmeyip kendi halinemi bırakayım
Hep sağlıklı bu ay 07.30 da uyanıp ateş ölçüyorum resmen. Ama tadım kaçtı.Umarım gelmez ama regl ye yakın benimde ateşim düşüşe geçerdi canım. Yarın ki ölçümün sağlıklı olsun öyle değerlendirelim.
hepimizin her ay hüsran olunca tadı kaçıyor kuzum.ama senin daha bu ay için umudun bitmiş değilHep sağlıklı bu ay 07.30 da uyanıp ateş ölçüyorum resmen. Ama tadım kaçtı.
Evet kuzum, rabbim gönlümüze göre versin inşallah.hepimizin her ay hüsran olunca tadı kaçıyor kuzum.ama senin daha bu ay için umudun bitmiş değilbu ay olmasa bile her ay tadın yeni umutla yerine geliyor.geçen ay aşılamam tutmadı diye bir sürü ağladım.şimdi unuttum bile bu aya kilitlendim bak
aminnn canım Allahım cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallahEvet kuzum, rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Boşver bırak kendi haline:)elimde 3 tane progesteron jel kaldı kullansam mı sence onları.yoksa hiç dışardan müdahale etmeyip kendi halinemi bırakayım
Gitmedim canim agri kesici ictim biraz önce bunun icin de acile gitmek istemiyorum
Günaydın. Güzel haberlerle gel.Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
Bugün kalp atışı randevumuz var. Duanızı esirgemeyin..
Neden tatlım adet mi geldiOlmadi yine
Test yaptim negatifNeden tatlım adet mi geldi
:) çomak sokar gibi dışardan içeri hiç daldırmayım onuBoşver bırak kendi haline:)
Dualarım srninle ablacım. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Sağlık haberlerini bekliyorumikimizden kontrolu varmış bugün canım...inşallah duyarsın pıtpıtları...dualarım seninle..sende bize dua et..detaylımız temiz çıksın...
cinsiyet belli oldu mu canım?
Canım üzülme. Biliyorum elde değil. Ama her ay yeni umutHep sağlıklı bu ay 07.30 da uyanıp ateş ölçüyorum resmen. Ama tadım kaçtı.
Evet canım çatladı yumoş. Şimdi bekleyeceğiz bakalımEki Görüntüle 2179017 Vee son ovu testim.beklemeye koyulabilirim galibabugün inofolic kombiyide içmeyi bırakıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?