hayırlısı olur inşallah canımEvet canım çatladı yumoş. Şimdi bekleyeceğiz bakalım
Kaçırdım sanırım kaçtı ateşiniz?? Kaçıncı gün??Evet kızlar az önce wcye gittim peçeteye bir iki damla açık pembe kahverengiye yakın geldi. Sanırım regl başlıyorama bu ateşle olması şaşırttı beni
daha önceki adetin başlama ateşine göre bu yüksek bir ateş.belki implantasyon kanamasıdır canım.umarım kırmızılar gelmezEvet kızlar az önce wcye gittim peçeteye bir iki damla açık pembe kahverengiye yakın geldi. Sanırım regl başlıyorama bu ateşle olması şaşırttı beni
Bugün 29. Günüm normalde 26 27 de olurdum hep. 35,8le başladı reglim geçen ay ama bu sabah 36,3 tüKaçırdım sanırım kaçtı ateşiniz?? Kaçıncı gün??
Tatlım kendimi kandırmak istemiyorum evet baya fark var bir önceki ay da 35,9 la başlamıştım ondan önceki ay yine 35,9 du. Neden bu ay böyle oldu aklım ermedidaha önceki adetin başlama ateşine göre bu yüksek bir ateş.belki implantasyon kanamasıdır canım.umarım kırmızılar gelmez
bekleyeceğiz canım.şu an sana test yap demiyorum çünkü insan bu psikolojide bide negatif görünce daha beter üzülüyor.Tatlım kendimi kandırmak istemiyorum evet baya fark var bir önceki ay da 35,9 la başlamıştım ondan önceki ay yine 35,9 du. Neden bu ay böyle oldu aklım ermedi
Aynen öyle zaten o negatifi görüp üzülmemek için bu zamana kadar tuttum kendimi. Napalım artık olmadıysa da çok üzülmeye gerek yok. Sağlıklı insanlarız şükür. İnşallah gelmez devamıbekleyeceğiz canım.şu an sana test yap demiyorum çünkü insan bu psikolojide bide negatif görünce daha beter üzülüyor.
Ben yeni yeni yapmaya çalışıyorum ateş yöntemini ama diğer aydan çok yüksek bir ateşle regl olmuş oluyorsunuz. Tecrübe arkadaşlar yorum yaparsan süper olur çünkü bende tam anlamlandıramıyorum. Belki yerleşmedir ayy bilemedim ki ne Zor şeylermiş yaBugün 29. Günüm normalde 26 27 de olurdum hep. 35,8le başladı reglim geçen ay ama bu sabah 36,3 tü
Sorma valla gerçekten çok zor. Evet yani ben ilk defa bu ay düzenli ölçtüm ama diğer aylarda deneme için adete yakın ölçüyordum ve hep 35 lerde geliyordu adetim. Bakalım bekliyorum devamı gelir mi gelmez miBen yeni yeni yapmaya çalışıyorum ateş yöntemini ama diğer aydan çok yüksek bir ateşle regl olmuş oluyorsunuz. Tecrübe arkadaşlar yorum yaparsan süper olur çünkü bende tam anlamlandıramıyorum. Belki yerleşmedir ayy bilemedim ki ne Zor şeylermiş ya
aynen öyle Allah sağlık versin vakti zamanı gelince hepimiz yavrularımızı alırız kucağımıza inşallahAynen öyle zaten o negatifi görüp üzülmemek için bu zamana kadar tuttum kendimi. Napalım artık olmadıysa da çok üzülmeye gerek yok. Sağlıklı insanlarız şükür. İnşallah gelmez devamı
DUR bakalım hemen 2 gün daha bekleOlmadi yine
Valla bu aydan umidi kestim bembeyaz test.olsa ucundadan da olsa cikmaz miydiDUR bakalım hemen 2 gün daha bekle
Sen bu ay ınofolic kullanmis miydinBenim iyice başladı kanama. Artık kısmet eylüle :)
Hayır canım kullanmadım. Kullanmalı mıyım acabaSen bu ay ınofolic kullanmis miydin
Bence bu ay bi dene benim yumurtlamami erkene cekti ve ayin 9unda yumurtlamama ragmen suan tekrar watery akinti geliyor yani tekrar yumurtluyo olabilirimHayır canım kullanmadım. Kullanmalı mıyım acaba
Peki reçetesiz alabiliyor muyuz? Yan etkisi yoktur dimiBence bu ay bi dene benim yumurtlamami erkene cekti ve ayin 9unda yumurtlamama ragmen suan tekrar watery akinti geliyor yani tekrar yumurtluyo olabilirim
Aliniyor ilac degil zaten vitaminPeki reçetesiz alabiliyor muyuz? Yan etkisi yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?