Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar az önce wcye gittim peçeteye bir iki damla açık pembe kahverengiye yakın geldi. Sanırım regl başlıyor ama bu ateşle olması şaşırttı beni
daha önceki adetin başlama ateşine göre bu yüksek bir ateş.belki implantasyon kanamasıdır canım.umarım kırmızılar gelmez

daha önceki adetin başlama ateşine göre bu yüksek bir ateş.belki implantasyon kanamasıdır canım.umarım kırmızılar gelmez
Tatlım kendimi kandırmak istemiyorum evet baya fark var bir önceki ay da 35,9 la başlamıştım ondan önceki ay yine 35,9 du. Neden bu ay böyle oldu aklım ermedi

Tatlım kendimi kandırmak istemiyorum evet baya fark var bir önceki ay da 35,9 la başlamıştım ondan önceki ay yine 35,9 du. Neden bu ay böyle oldu aklım ermedi
bekleyeceğiz canım.şu an sana test yap demiyorum çünkü insan bu psikolojide bide negatif görünce daha beter üzülüyor.

bekleyeceğiz canım.şu an sana test yap demiyorum çünkü insan bu psikolojide bide negatif görünce daha beter üzülüyor.
Aynen öyle zaten o negatifi görüp üzülmemek için bu zamana kadar tuttum kendimi. Napalım artık olmadıysa da çok üzülmeye gerek yok. Sağlıklı insanlarız şükür. İnşallah gelmez devamı

Bugün 29. Günüm normalde 26 27 de olurdum hep. 35,8le başladı reglim geçen ay ama bu sabah 36,3 tü
Ben yeni yeni yapmaya çalışıyorum ateş yöntemini ama diğer aydan çok yüksek bir ateşle regl olmuş oluyorsunuz. Tecrübe arkadaşlar yorum yaparsan süper olur çünkü bende tam anlamlandıramıyorum. Belki yerleşmedir ayy bilemedim ki ne Zor şeylermiş ya

Sorma valla gerçekten çok zor. Evet yani ben ilk defa bu ay düzenli ölçtüm ama diğer aylarda deneme için adete yakın ölçüyordum ve hep 35 lerde geliyordu adetim. Bakalım bekliyorum devamı gelir mi gelmez mi

Aynen öyle zaten o negatifi görüp üzülmemek için bu zamana kadar tuttum kendimi. Napalım artık olmadıysa da çok üzülmeye gerek yok. Sağlıklı insanlarız şükür. İnşallah gelmez devamı
aynen öyle Allah sağlık versin vakti zamanı gelince hepimiz yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…