Aa süper şimdi okudum da onu kullanıp hamile kaln çokmuş. Peki bişey sorcam günde 1 tane mi içmek lazım. Bide doktor bana folbiol vermişti kullanırken onu bırakıyım mı? Bugün başlamak uygun mudurAliniyor ilac degil zaten vitamin
Evet birakabilirsin icinde folik asit var pco olanlar gunde 2 iciyormus ben 1 icmistim pco yok diye adet bitince basladim ben ama farketmez heraldeAa süper şimdi okudum da onu kullanıp hamile kaln çokmuş. Peki bişey sorcam günde 1 tane mi içmek lazım. Bide doktor bana folbiol vermişti kullanırken onu bırakıyım mı? Bugün başlamak uygun mudur
DPO12 de negatif görüp hamile olan bir arkadaş vardı.Valla bu aydan umidi kestim bembeyaz test.olsa ucundadan da olsa cikmaz miydi
CNm bazen kanama söküldükten sonra ateş düşüşe geçebiliyor bu ay olmasa da üzülmek Yok Yen'i ay Yen'i Ümit'lerle devam edeceğiz inşallah:)Sorma valla gerçekten çok zor. Evet yani ben ilk defa bu ay düzenli ölçtüm ama diğer aylarda deneme için adete yakın ölçüyordum ve hep 35 lerde geliyordu adetim. Bakalım bekliyorum devamı gelir mi gelmez mi
Bende pco yok çok şükür bende bir tane kullanyım olmazsa alırım bugün eczaneden. Bi de onu deniyelim artık kobay gibi olduk :) belki olur bu ayEvet birakabilirsin icinde folik asit var pco olanlar gunde 2 iciyormus ben 1 icmistim pco yok diye adet bitince basladim ben ama farketmez heralde
Yok üzülmüyorum nolcak ki ölüm yok ya sonunda sağlıklı uyandığımız her güne şükretmek lazım :) çocuk bir şekilde gelicek zaten er yada geç. Eylül benim doğduğum ay regl dönemi de tam o zamanlara denk geliyor. Belki doğum günü süprizi olur bana da :) ben yeni takvime başlıyorum beraber yorumlarız artıkCNm bazen kanama söküldükten sonra ateş düşüşe geçebiliyor bu ay olmasa da üzülmek Yok Yen'i ay Yen'i Ümit'lerle devam edeceğiz inşallah:)
Canım sen diyet ve spor özellikle yüzme yapabilirsen bence bu ay olmasada bir iki aya hamile kalırsın. Yinede bu aydan ümidimizi kesmeyelim. 2 tane mis gibi yumurta vardı. Diğer yumurta sonra çatlamış döllenmiş olabilir. Ateşin de düşmedi.Valla bu aydan umidi kestim bembeyaz test.olsa ucundadan da olsa cikmaz miydi
Senin ateş önden sinyal verdi. Sağlık olsun.Benim iyice başladı kanama. Artık kısmet eylüle :)
Aynen de öyle napalım artık nasip değilmiş bu aySenin ateş önden sinyal verdi. Sağlık olsun.
Maşallah sizeMiniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
Miniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
Hayirlisi..DPO12 de negatif görüp hamile olan bir arkadaş vardı.
Diyet yapiyorum yuruyus de yapiyorum ama yuzme zor suan, dr o catlamaz diğerleri baskilar demisti bakalim adetle netlesecek artik o yumurtanin ne olduguCanım sen diyet ve spor özellikle yüzme yapabilirsen bence bu ay olmasada bir iki aya hamile kalırsın. Yinede bu aydan ümidimizi kesmeyelim. 2 tane mis gibi yumurta vardı. Diğer yumurta sonra çatlamış döllenmiş olabilir. Ateşin de düşmedi.
Çok şükürMiniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
Aminn canım valla hayırlı ve sağlıklı olmaları dışında bir duamız yok.
Güzel haberlerle gelin inşallah. Dualarımız sizinle
Dualarım srninle ablacım. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Sağlık haberlerini bekliyorum
Sağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..Miniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
Sağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Çağlacım sizede maşallah cnm.sağlıkla ilerlesin hepimizinki inşlh..
Gözün aydın cnmSağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Çok şükür. MaşallahMiniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
Maşallah maşallahSağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Bende sık idrara çıkma olmuştu kasıklarda batma olmuştu inşallah senin de bebiş vardırBilmiyorum ki ya ikide bir lavaboya gidip duruyorum hamilelik belirtisi mi acaba diyorum cunku belim falanda agriyor midem bulaniyor ama erken galiba belirti icin
Elhamdülillah çok sevindim canımSağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?