Ateş ölçme alışkanlık oldu. Hem de ne zaman adet olacağımı anlıyorum. Barışma için çabalıyor. Dr a gidiyor. Ondan vazgeçmek kolay bebekten vazgeçemiyorum. Herşey 15 eylüle kadar netleşir. Şuan aynı evde kavga dövüş devamCordelia sen atesi olcmeye devam ediyosun var mi barisma ihtimali
Sağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Çağlacım sizede maşallah cnm.sağlıkla ilerlesin hepimizinki inşlh..
Maşallah. Allah anne babasına bağışlasın. Minik bebeğimizi. Sağlıkla kucağına al canımMiniğimin gümbür gümbür atan kalbini duydum çok şükür.. Kese büyüklüğümüz, suyumuz gayet iyi. Herşey yolunda rabbimin de izniyle..
gözünüz aydın canım.çok şükürSağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Ama benim adete daha var 24u gosteriyo ff bu kadar erken olur mu ki belirtiBende sık idrara çıkma olmuştu kasıklarda batma olmuştu inşallah senin de bebiş vardır
Maşallah sağlıkla gelsin minik prenses ins.Sağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Çok şükür. Şimdi rahatladık işte. Rabbim tamamına erdirsinSağolun kızlar.herşey temiz çok şükür Rabbime..gelişimi iyi dedi.rahatladım elhamdülillah..inşlh.sağlıkla doğacak yavrum..
Aminnn inşallah. Rabbim isteyen herkese bunu tattırsın.Çok şükür. Maşallah
. Rabnim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Maşallah maşallah. Gözün aydın ablacım.
Maşallahhçok sevindim
Gözün aydın cnm
Çok şükür. Maşallah
. Rabnim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Maşallah maşallah. Gözün aydın ablacım.
Elhamdülillah çok sevindim canım
gözünüz aydın canım.çok şükürsağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Maşallah sağlıkla gelsin minik prenses ins.
Sağolun canlarım.Allah razı olsun.inşlh.sonuda güzel olur sağlıkla kavuşuruz yavruma...Çok şükür. Şimdi rahatladık işte. Rabbim tamamına erdirsin
Başka derece varsa aynı anda ikisiyle ölç fark çok mu bakGünaydın kızlar.derecenin pilimi zayıflıyor benim atesimde mi bi tuhaflık var anlamadim.ilk gözümü açtığımda saat 6 da cikan ates 35.6 yani yukselmesi gerekirken bu ne ? Sonra biraz daha yatip 20 dk sonra tekrar ölçtüm 36.1.bunu girdim programa.bu ay calisma iyi kafa rahat derken kafa bulandiracak baska sey cikiyor
Gunaydin canim dereceni degistir bence benim de ates dusmeye basladiGünaydın kızlar.derecenin pilimi zayıflıyor benim atesimde mi bi tuhaflık var anlamadim.ilk gözümü açtığımda saat 6 da cikan ates 35.6 yani yukselmesi gerekirken bu ne ? Sonra biraz daha yatip 20 dk sonra tekrar ölçtüm 36.1.bunu girdim programa.bu ay calisma iyi kafa rahat derken kafa bulandiracak baska sey cikiyor
Başka derece varsa aynı anda ikisiyle ölç fark çok mu bak
baska derece yoktu simsi ise gelirken bi tane daha aldim,karsilastircam.zaten atesimin gidişatı bi degisikGunaydin canim dereceni degistir bence benim de ates dusmeye basladi
Amiiiin inşallah. Her birinizin bebiş haberlerini duymayı bekliyorum inşallah. Aynı heyecanı sizlerinde yaşamasını diliyorumMaşallah. Allah anne babasına bağışlasın. Minik bebeğimizi. Sağlıkla kucağına al canım
Veson iki dereceyide ayni anda açıp dilimin altina yerlestirdim biri 36.5 digeride 36.4 ölçtü.yani aynı ölçüyorlar.ben simdi sabah 6 da ilk ölçtüğum değeri 35.6 olaniMi gireyim.ama bu ateste simdi niye bu kadar duserki.bide 20 dk sonra 36.1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?