cibi35 benım tablo hakkında ne düşünüyorsun dususe gecti
Bende kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi umutlanmayayim diyorunCanım bu erken düşüşleri hep yerleşme olarak düşünüyorum ve üzülmek yerine umutlanıyorum şahsenAdetle alakalı bir düşüş olduğunu sanmıyorum çünkü daha çoook var :))
Bende kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi umutlanmayayim diyorun
bide uyku sersemi ölçüm saatimi mi yanlis hatirliyorum diyorum çünkü 5.40da uyandim diye hatirliyorum acaba o zaman mi ölctum.eger yumurta yeni çatlıyorsa mıçtıkBelkide bugün çatlayacak yumurtan benim aklıma başka bir olasılık gelmiyor. Çatlatma iğnesinden 4 gün sonra çatlayan yumurtam var benim bak
Eki Görüntüle 2179232
bide uyku sersemi ölçüm saatimi mi yanlis hatirliyorum diyorum çünkü 5.40da uyandim diye hatirliyorum acaba o zaman mi ölctum.eger yumurta yeni çatlıyorsa mıçtık
bide uyku sersemi ölçüm saatimi mi yanlis hatirliyorum diyorum çünkü 5.40da uyandim diye hatirliyorum acaba o zaman mi ölctum.eger yumurta yeni çatlıyorsa mıçtık
offf valla sıkıntıya girdim haa.dün 3 gün üst üste yedin bitirdin bizi diyorduBugün bir yanaş sen bence hatta şimdiden tacize başla :))
ayy kız ben gülemiyorum.son son diye diye ikna ettim valla arıza çıkacak.bütün modum yerlerde.şimdi ben o düşük olanımı gireyimKız güldürdün beni ben de tam bugün eşini bir yokla diyecektim
Dur hemen modunu düşürme test silindi akıntı ağrı oldu belliki ateş geç yükselecekayy kız ben gülemiyorum.son son diye diye ikna ettim valla arıza çıkacak.bütün modum yerlerde.şimdi ben o düşük olanımı gireyim
bir işimde rast gitse..aynen pazar günü gelen o yoğun ve lekeli akıntım neydi yani demi.gerçi dünde ara ara batmalarım oldu.yoğun olmasada parlak ve kremsi akıntı karışık sütlü kahve tonunda akıntım sabahta vardı.tablo için bişey demedin canım.dursun mu böyle değiştiretim miDur hemen modunu düşürme test silindi akıntı ağrı oldu belliki ateş geç yükselecek
Şimdi yarın ateş yükselirse ateş kaç girersen gir bugüne çizgiyi çekecektir tablo böyle kalsın not kısmına da durumu gir akşama da kocayı yokla olmazsa da sıkıntı yapma herşey olacağına varır hadi işin rast gitsin inşallahbir işimde rast gitse..aynen pazar günü gelen o yoğun ve lekeli akıntım neydi yani demi.gerçi dünde ara ara batmalarım oldu.yoğun olmasada parlak ve kremsi akıntı karışık sütlü kahve tonunda akıntım sabahta vardı.tablo için bişey demedin canım.dursun mu böyle değiştiretim mi
tamam canım çok sağol.amin inşallahŞimdi yarın ateş yükselirse ateş kaç girersen gir bugüne çizgiyi çekecektir tablo böyle kalsın not kısmına da durumu gir akşama da kocayı yokla olmazsa da sıkıntı yapma herşey olacağına varır hadi işin rast gitsin inşallah
günaydınnnn
yarın öğlende kontrol var dualarınızı eksik etmeyin.
Özledin mi :))
Bence sen kacirmadin yumurtayi ama atesin gec yukselecek galiba ya da derecnde sıkıntı varBu sabahki ates can sıktısabahtan beri site site gezip yazı okuyorum.şimdi bu ovu testlerine biraz güveneceksek ben günü kaçırmamış oluyorum.11.gün ilişki oldu.12.gün oldu.13 gün test öğlen 2 de böyleydi akşam 6buçuk7 gibi ikinci çizginin yarısı silinmişti.dünde zaten silikleşmişti
Eki Görüntüle 2179280
sabah derecede aldım kıyasladım kuzum ondada bişey yok.bende var sorun.sabah kaçta uyandım kacta ölçtüm karıştı bende.zaten bi uyanıp uyuyorum ya.o ara zihnim oyun oynuyor resmen.ateşimi ölçerken,saate bakarken,yada o gün ki ateşim için burda yorum okurken görüyorum kendimi.en son sıyırcam.Bence sen kacirmadin yumurtayi ama atesin gec yukselecek galiba ya da derecnde sıkıntı var
yaa kaç hafta oldu görmüyorum tabii ki çooook özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?