Bu sabahki ates can sıktısabahtan beri site site gezip yazı okuyorum.şimdi bu ovu testlerine biraz güveneceksek ben günü kaçırmamış oluyorum.11.gün ilişki oldu.12.gün oldu.13 gün test öğlen 2 de böyleydi akşam 6buçuk7 gibi ikinci çizginin yarısı silinmişti.dünde zaten silikleşmişti
Eki Görüntüle 2179280
Ben alarm kuruyorum olcecegim saatesabah derecede aldım kıyasladım kuzum ondada bişey yok.bende var sorun.sabah kaçta uyandım kacta ölçtüm karıştı bende.zaten bi uyanıp uyuyorum ya.o ara zihnim oyun oynuyor resmen.ateşimi ölçerken,saate bakarken,yada o gün ki ateşim için burda yorum okurken görüyorum kendimi.en son sıyırcam.
işte bugün olmazsa bu ayda hamilelik olmazsa keşke bugün olsaydı diye kafayı bozcam.hayırlısı valla ne deyimBazen progesteron geç salgılanabiliyor canım bende oldu Leyla da da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. İlişki günleri güzel ama ovu haftası gün aşırı çalışma biraz daha şansı arttırıyor. O yüzden bugünde olsun dedik ama çok zor ise hiç üzülme
canım benimde alarm kurulu ama arada alarmdan önce uyandığım oluyor.çogu kez alarm çalmadan kalkıyorum ölçüp alarmı kapatıyorumBen alarm kuruyorum olcecegim saate
Nasıl oldu bulantıların hafifledi mi?
Benimde bugün yine 36,4Ates dustu geliyor kirmizilar
Canım şöyle bir yorum yapayım. Benim bazen ovu testi peak yaptıktan 2 gün sonra çatlama oluyor. Ff çizgiyi 2 gün sonrasına çekiyor. Böyle birçok tablo var inceleyebilirsin. O yüzden ateş yükselene kadar ilişkiye devam diyoruz . Diğer yorumum şu; inofolicten dolayı 2 yumurtan oluşmuş ve ikincisi şimdi çatlıyor olabilir. Burada eskilerden bir arkadaşın hamile kaldığı ay, doktor takibinde olduğu için 2. Yumurtası çatladıktan sonra ateşi yükselmeye başladı . . Olacağı varsa 2 gün önceki ilişki ile de olur merak etme. Ama için rahat etmeyecekse bugünü değerlendirmeye çalış. Eşine çaktırma. İstekli görün. Yanaş usul usul.Ovu geçmedimi diye sorarsa, geçti evet her zaman bebek içinmi yapacağız. Bu sefer canım istiyor de.Bu sabahki ates can sıktısabahtan beri site site gezip yazı okuyorum.şimdi bu ovu testlerine biraz güveneceksek ben günü kaçırmamış oluyorum.11.gün ilişki oldu.12.gün oldu.13 gün test öğlen 2 de böyleydi akşam 6buçuk7 gibi ikinci çizginin yarısı silinmişti.dünde zaten silikleşmişti
Eki Görüntüle 2179280
Hayirlisi olsun napalimBenimde bugün yine 36,4
Benimde geliyor sanırım.
olurmu canim ya ne kusuru.biz burda herseyimizi paylasiyoruz hic sıkıntı yokCanım şöyle bir yorum yapayım. Benim bazen ovu testi peak yaptıktan 2 gün sonra çatlama oluyor. Ff çizgiyi 2 gün sonrasına çekiyor. Böyle birçok tablo var inceleyebilirsin. O yüzden ateş yükselene kadar ilişkiye devam diyoruz . Diğer yorumum şu; inofolicten dolayı 2 yumurtan oluşmuş ve ikincisi şimdi çatlıyor olabilir. Burada eskilerden bir arkadaşın hamile kaldığı ay, doktor takibinde olduğu için 2. Yumurtası çatladıktan sonra ateşi yükselmeye başladı . . Olacağı varsa 2 gün önceki ilişki ile de olur merak etme. Ama için rahat etmeyecekse bugünü değerlendirmeye çalış. Eşine çaktırma. İstekli görün. Yanaş usul usul.Ovu geçmedimi diye sorarsa, geçti evet her zaman bebek içinmi yapacağız. Bu sefer canım istiyor de.Canım kusuruma bakma olur mu samimiyetine güvendiğim için böyle detaylı yazdım
içime su serptiniz valla.birazda olsa tekrar umudum olduhilallll cnm zamansızın tüm yazdıklarının altına imzamı atarım. bugün ilişki olmazsa da hiç Çan'ını sıkma farzet ki yumurta bugün çatladı ovulasyondan 2 gün önce yapılan çalışma ile hamile kalma olasılığı ovulasyon gününkünden daha yüksektir.ilk sayfada tüm olasılıklar yazıyor CNm incele istersen
Hayırlısı pes etmek yok.senin tablolar bir ay bozuk bir ay düzgün mü gidiyor?Hayirlisi olsun napalim
Canım kandırabilirsen bugün kandır eşini. Bütün cazibeni kullanVeson Zamansiz yolcu @Cordelia_1605 cibi35 pazar günü gelen akıntı gibi gene kıvamlı hafif pembemsi ve bazı yerleri kanlı akıntım geldi. sadece pazar günü olan daha yoğundu.kasıklarımda ağrılarda var.ya dediğiniz gibi ikinci yum.çatlıyor yada yumurta bugün çatlıyor.ama pazar gün ki ağrı ve akıntım daha yoğundu
Veson Zamansiz yolcu @Cordelia_1605 cibi35 pazar günü gelen akıntı gibi gene kıvamlı hafif pembemsi ve bazı yerleri kanlı akıntım geldi. sadece pazar günü olan daha yoğundu.kasıklarımda ağrılarda var.ya dediğiniz gibi ikinci yum.çatlıyor yada yumurta bugün çatlıyor.ama pazar gün ki ağrı ve akıntım daha yoğundu
Canım kandırabilirsen bugün kandır eşini. Bütün cazibeni kullan
o zaman ben bugünn bütün cazibemi seferber edeyimSana güveniyorum Hilal başaracaksın pes etme
canım bazı aylar bende de aynı şekilde oluyor.hep aklıma takılıyordu.ben normalde 3 gün yoğun olurum 4.gün az olurum ve 5. gün bitmiş olur.1 gün olup 2.gün bittiğide oldu.mesela bu ay 2 gün oldum 3.gün bitti gitti.Ya benim bu kanama çok değişik oluyor normalde bugün çok yoğun olması lazımdı bir ped tam dolmadı bile avcum kadar bi kanama oldu. Ve çok parlak kırmızı şeklinde oluyor
Yok yok pes etmedim bu ay dahiyi caliscamdersimeHayırlısı pes etmek yok.senin tablolar bir ay bozuk bir ay düzgün mü gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?