Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bazen progesteron geç salgılanabiliyor canım bende oldu Leyla da da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. İlişki günleri güzel ama ovu haftası gün aşırı çalışma biraz daha şansı arttırıyor. O yüzden bugünde olsun dedik ama çok zor ise hiç üzülme

Ben alarm kuruyorum olcecegim saate

işte bugün olmazsa bu ayda hamilelik olmazsa keşke bugün olsaydı diye kafayı bozcam.hayırlısı valla ne deyim

S Sabirsiz-bklyn d ah a ayrintilu bilgi icin ilk sayfaya bak canim
Fertility friend uygulamasini indirirsen ates olcme yontemini daha saglikli kullanabilirsin

Canım şöyle bir yorum yapayım. Benim bazen ovu testi peak yaptıktan 2 gün sonra çatlama oluyor. Ff çizgiyi 2 gün sonrasına çekiyor. Böyle birçok tablo var inceleyebilirsin. O yüzden ateş yükselene kadar ilişkiye devam diyoruz . Diğer yorumum şu; inofolicten dolayı 2 yumurtan oluşmuş ve ikincisi şimdi çatlıyor olabilir. Burada eskilerden bir arkadaşın hamile kaldığı ay, doktor takibinde olduğu için 2. Yumurtası çatladıktan sonra ateşi yükselmeye başladı . . Olacağı varsa 2 gün önceki ilişki ile de olur merak etme. Ama için rahat etmeyecekse bugünü değerlendirmeye çalış. Eşine çaktırma. İstekli görün. Yanaş usul usul.Ovu geçmedimi diye sorarsa, geçti evet her zaman bebek içinmi yapacağız. Bu sefer canım istiyor de. Canım kusuruma bakma olur mu samimiyetine güvendiğim için böyle detaylı yazdım

hilallll cnm zamansızın tüm yazdıklarının altına imzamı atarım.bugün ilişki olmazsa da hiç Çan'ını sıkma farzet ki yumurta bugün çatladı ovulasyondan 2 gün önce yapılan çalışma ile hamile kalma olasılığı ovulasyon gününkünden daha yüksektir.ilk sayfada tüm olasılıklar yazıyor CNm incele istersen

olurmu canim ya ne kusuru.biz burda herseyimizi paylasiyoruz hic sıkıntı yok dedigin gibi bugun yanaşırım.bu ay pek itirazı olmadı bana belki bugünde yanaşır bana.olmazsada yapacak bişey yok.nasibimde varsa olur.bekleyip göreceğiz

içime su serptiniz valla.birazda olsa tekrar umudum oldu bugünde şansımı deneyeceğim.olursa kafam rahat edecek.olmazsada üzülmeyip bekleyeceğim

Veson Zamansiz yolcu @Cordelia_1605 cibi35 pazar günü gelen akıntı gibi gene kıvamlı hafif pembemsi ve bazı yerleri kanlı akıntım geldi. sadece pazar günü olan daha yoğundu.kasıklarımda ağrılarda var.ya dediğiniz gibi ikinci yum.çatlıyor yada yumurta bugün çatlıyor.ama pazar gün ki ağrı ve akıntım daha yoğundu

Canım kandırabilirsen bugün kandır eşini. Bütün cazibeni kullan

Ya benim bu kanama çok değişik oluyor normalde bugün çok yoğun olması lazımdı bir ped tam dolmadı bile avcum kadar bi kanama oldu. Ve çok parlak kırmızı şeklinde oluyor

Sana güveniyorum Hilal başaracaksın pes etme

Ya benim bu kanama çok değişik oluyor normalde bugün çok yoğun olması lazımdı bir ped tam dolmadı bile avcum kadar bi kanama oldu. Ve çok parlak kırmızı şeklinde oluyor
canım bazı aylar bende de aynı şekilde oluyor.hep aklıma takılıyordu.ben normalde 3 gün yoğun olurum 4.gün az olurum ve 5. gün bitmiş olur.1 gün olup 2.gün bittiğide oldu.mesela bu ay 2 gün oldum 3.gün bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…