- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Anlattığın belirtilerden ikinci yumurtaymış gibi geliyor. Kahverengi akıntı ve ağrı genelde yumurta çatladığı zaman olur. Tabi bu herkes de olmuyor. Senin hem pazar hem de bugün oldu. O zaman ikinci yumurta olasılığı artıyor. Hadi gazan mübarek olsuno zaman ben bugünn bütün cazibemi seferber edeyimvalla elimden geleni yapacağım kızlar.sizce ikinci yum olabilir mi.bana sanki ikinci yum gibi geldi.
aynen canim pazar gunude ayni akintim oldu.insallah ikinci yumdur.en azından bugün olmazsa ilkini kaçırmadik diye teselli olurumAnlattığın belirtilerden ikinci yumurtaymış gibi geliyor. Kahverengi akıntı ve ağrı genelde yumurta çatladığı zaman olur. Tabi bu herkes de olmuyor. Senin hem pazar hem de bugün oldu. O zaman ikinci yumurta olasılığı artıyor. Hadi gazan mübarek olsun
Galiba mevsimsel durumlar dimi? Kist olmasında korkum o gerçi kist olsa daha yoğun olur dimi?canım bazı aylar bende de aynı şekilde oluyor.hep aklıma takılıyordu.ben normalde 3 gün yoğun olurum 4.gün az olurum ve 5. gün bitmiş olur.1 gün olup 2.gün bittiğide oldu.mesela bu ay 2 gün oldum 3.gün bitti gitti.
Canım ben ikinci yumurta diyorum. O yüzden eşine söyle ateş yükselene kadar devam. Bu aralar yeğenime bakıyorum. Telefonda genelde onda. Çok yazamıyorum. Okuyorum takipteyim. Öpüyorum hepiniziVeson Zamansiz yolcu Cordelia cibi35 pazar günü gelen akıntı gibi gene kıvamlı hafif pembemsi ve bazı yerleri kanlı akıntım geldi. sadece pazar günü olan daha yoğundu.kasıklarımda ağrılarda var.ya dediğiniz gibi ikinci yum.çatlıyor yada yumurta bugün çatlıyor.ama pazar gün ki ağrı ve akıntım daha yoğundu
Olabilir canim mevsim,stres hepsi etkiler .ama kist olunca nasil oluyor bilmiyorumGaliba mevsimsel durumlar dimi? Kist olmasında korkum o gerçi kist olsa daha yoğun olur dimi?
kuzum bugune ikna edersem iyi.sonrasini bilmiyorum.bizde seni cok opuyoruz canimCanım ben ikinci yumurta diyorum. O yüzden eşine söyle ateş yükselene kadar devam. Bu aralar yeğenime bakıyorum. Telefonda genelde onda. Çok yazamıyorum. Okuyorum takipteyim. Öpüyorum hepinizi
aynen canim pazar gunude ayni akintim oldu.insallah ikinci yumdur.en azından bugün olmazsa ilkini kaçırmadik diye teselli olurum
Dun sildim hic cizgi cekmediNaberr akıntıları silersen çizgi 14 e kayabilir
Bugünki ateş etkiliDun sildim hic cizgi cekmedi
Sildim yine cizgi yokBugünki ateş etkili
Hımm birkaç gün daha ölç tekrar denerizSildim yine cizgi yok
ay olmayacak gibiydi direkten döndü son dk golü oldu valla
ben bir taneyede razıyımBelki ilkinden sonra ikinci de döllenir
ben bir taneyede razıyım1 olsun bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?