Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman ben bugünn bütün cazibemi seferber edeyim valla elimden geleni yapacağım kızlar.sizce ikinci yum olabilir mi.bana sanki ikinci yum gibi geldi.
Anlattığın belirtilerden ikinci yumurtaymış gibi geliyor. Kahverengi akıntı ve ağrı genelde yumurta çatladığı zaman olur. Tabi bu herkes de olmuyor. Senin hem pazar hem de bugün oldu. O zaman ikinci yumurta olasılığı artıyor. Hadi gazan mübarek olsun

aynen canim pazar gunude ayni akintim oldu.insallah ikinci yumdur.en azından bugün olmazsa ilkini kaçırmadik diye teselli olurum

Galiba mevsimsel durumlar dimi? Kist olmasında korkum o gerçi kist olsa daha yoğun olur dimi?

Canım ben ikinci yumurta diyorum. O yüzden eşine söyle ateş yükselene kadar devam. Bu aralar yeğenime bakıyorum. Telefonda genelde onda. Çok yazamıyorum. Okuyorum takipteyim. Öpüyorum hepinizi

Kizlar su akıntıyi sileyim cizgi nereye gelecek acaba dedim cizgi falan cikmadi yani eger ben akinti da yanildiysam yumurtlamadim mi acaba

Canım ben ikinci yumurta diyorum. O yüzden eşine söyle ateş yükselene kadar devam. Bu aralar yeğenime bakıyorum. Telefonda genelde onda. Çok yazamıyorum. Okuyorum takipteyim. Öpüyorum hepinizi
kuzum bugune ikna edersem iyi.sonrasini bilmiyorum.bizde seni cok opuyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…