aminnnn canimm.insallah iyi gelmistir.ates yukselmedikce stres oluyorum.Çünkü esimi az cok biliyorsunuz.bu ay benim acimdan da onun acisindan da miladcanım Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah bu ay sana infolic iyi gelmiş gibi duruyor arkadaşların ikinci yumurta yorumuna bende katılıyorum.Hakkında hayırlısı olsun
aminnnn canimm.insallah iyi gelmistir.ates yukselmedikce stres oluyorum.Çünkü esimi az cok biliyorsunuz.bu ay benim acimdan da onun acisindan da miladama artik iliski imkansiz.o yuzden ates yukselsin artik
su an yanimda yokta evde bir iki tane daha ovu testim var.firsatim olursa eve gidimce yaparin.İnşallah yarına yükselir canım bu arada bir tane daha ovu testimi yapsan acaba
Kızlar biliyorsunuz iki ay dkh kullanacaktım folükül kisti için.İlk ayın son hapı bugün bitti.Ama ben ikinci ay kullanmayı düşünmüyorum.Birde bu dkh benim alerjiyi tetikledi yine,yanında ekstradan alerji ilacı kullanmak zorunda kaldım.Ara ara bende folikül kisti oluyordu dk hapına gerek kalmadan adetle birlikte atıyordum.Bir ay dkh yeterli olmuştur diye ümit ederek bu ay şansımı denemek istiyorum.ikinci adetle gel demişlerdi bilmiyorum hemen başlarlar mı tüpe ne olur biter artık gerçekten fikrim yok.hiç birşey yapmadan da durmak istemiyorum.en azından bu ayı iyi değerlendireyim.bende şu meşhur infolic combi furyasına katılmaya karar verdim ve dün aldım ilacı.Yanında da ovu testi sipariş ettim.Ovu testi hakkında pek fikrim yok.Zamanı gelince sizden yardım isteyeceğim.Bir de bu combiyi sizin yazılarından anladığım kadarıyla adetle birlikte başlayıp ovulasyona kadar devam ediliyor ovudan sonra bırakılıyor galiba.her sabah aç karnına bir tane alınacak yanlışım yok sanırsam :))
su an yanimda yokta evde bir iki tane daha ovu testim var.firsatim olursa eve gidimce yaparin.
Ben inofolic i her gün 5 de ictim.kargoyla ogleden sonra gelmisti o gun hemen baslamak istedigim icin 5 te ictim.o saattede ac oluyordum.adetin 4.günü basladim ben ama dedigin gibi adetle baslamak daha iyiymis
Ben eczaneden 45e aldim niye o kadar fark var ki aradaakşama yaparsın o zaman.anladım canım saol saat fark etmiyor galiba o zaman ben sabahları aç karnına almaya başlarım adet olunca.ben direk eczaneden 54,70 tl ye aldım doğru ilacı almışım demi :)Eki Görüntüle 2179580
gayet doğru canım ovu testlerini de atarsın yorumlarızHadi inşallah sende tüpe hazırlanırken normal yolla bebeğine kavuşursun
hakında hayırlısı olsun canım umarım tüpe gerek kalmadan mucizen gelir .Kızlar biliyorsunuz iki ay dkh kullanacaktım folükül kisti için.İlk ayın son hapı bugün bitti.Ama ben ikinci ay kullanmayı düşünmüyorum.Birde bu dkh benim alerjiyi tetikledi yine,yanında ekstradan alerji ilacı kullanmak zorunda kaldım.Ara ara bende folikül kisti oluyordu dk hapına gerek kalmadan adetle birlikte atıyordum.Bir ay dkh yeterli olmuştur diye ümit ederek bu ay şansımı denemek istiyorum.ikinci adetle gel demişlerdi bilmiyorum hemen başlarlar mı tüpe ne olur biter artık gerçekten fikrim yok.hiç birşey yapmadan da durmak istemiyorum.en azından bu ayı iyi değerlendireyim.bende şu meşhur infolic combi furyasına katılmaya karar verdim ve dün aldım ilacı.Yanında da ovu testi sipariş ettim.Ovu testi hakkında pek fikrim yok.Zamanı gelince sizden yardım isteyeceğim.Bir de bu combiyi sizin yazılarından anladığım kadarıyla adetle birlikte başlayıp ovulasyona kadar devam ediliyor ovudan sonra bırakılıyor galiba.her sabah aç karnına bir tane alınacak yanlışım yok sanırsam :))
hakında hayırlısı olsun canım umarım tüpe gerek kalmadan mucizen gelir .
bu hapı hiç ara vermeden 2 3 ay kullanmıştım. gebelik oluşana kadar kullanabilirsin
Ayyy inşallah canım inşallahBu arada ovu testine ben kaçıncı gün başlayayım.Bu döngülerim sapıtmadan önce ateşe göre bazen 12,13,14 gün yumurtlama oluyordu
Ben eczaneden 45e aldim niye o kadar fark var ki arada
ilk olduğu ve inofolik kullanacağın için 10 yada 11. gün ideal olur canım. Elinde kaç tane var ovu testi?
hikayen nedir ?saol canım aminn inşallah.Bakalım bu ayda olmazsa tekrar gideceğim doktora direk tüpe başlarlarmı yoksa başıma yine başka bişey çıkartırlarmı hiç bilmiyorum.eğer başlamazlarsa tüpe, devam ederim mutlaka combiye.
Evet dogru ilac canimakşama yaparsın o zaman.anladım canım saol saat fark etmiyor galiba o zaman ben sabahları aç karnına almaya başlarım adet olunca.ben direk eczaneden 54,70 tl ye aldım doğru ilacı almışım demi :)Eki Görüntüle 2179580
hikayen nedir ?
eğer tüpe başlayacaksan da bu ilacı bırakma bence almanya da bu ilacı tüp tedaviye başlarken veriyorlar arkadaşımdan biliyorum . imkanın varsa da harnup pekmezi tüket her gün 1 2 yk kadar
Evet dogru ilac canimbende internetten aşağı yukari bu fiyata aldim.cibinin dedigi gibi ovuyu normal yumurtlama zamanindan daha erken dusunup öyle başla.benimkinde yumurtlamayı öne çekti çünkü
ben böyle bariz yoğun akıntı olmadığı sürece akıntıyı pek takip edip anlamıyorum canım.eğer senin eşinde benimki gibi zor değilse ne olur ne olmaz diye bir iki ilişki daha oldurmaya çalış.sana bunu derken bile ben sıkıntıya giriyorum kendimi düşünüyorumAyin 16 ve 17sine 36.7 girdim ve W E akintilari silince yumurtlama dune geldi eger ben akintilari yanlis anladiysam mictik ama dunle bugün C akinti geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?