Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tabloya girdigim w e baya barizdi ama kendimden bile suphelenmeye basladim bu gun yanasayim bakalim

eşine gıda takviyesi verdiler mi ? dna hasar testi yapıldı mı ? bu test pahalı bir test ama inan tüp bebek masrafı yanında deve de kulak kalıyor. her şeyin zamanı vardır demek zamanı gelmemiş ki ertelenmiş hep . hangi merkeze gidiyorsun. ben 3 tüp yaptım sıfır transfer onun arkasına 1 aşılama yaptım tuttu kimyasal oldu sonra doğal hamile kaldım onda da gelişim durmuş patoloji öyle dedi. yani ne yaparsak yapalım olcaksa herşekilde oluyor hiç sıkıntı etme ama elinden gelenide yap ki keşkeler içini kemirmesin

dna hasarına falan baktırmadık hiç.biz geçen seneye kadar hep özellere gittik özelde de devlet hastanelerinde de sperm testi verdi eşim ama sadece ileri hareketli spermde sıkıntı çıkıyordu.Proxeed plus vermişlerdi 5 kutu kadar ondan kullandı.Bende yanında bir sürü kür yaptım aklına gelebilecek herşeyi diyim ben sana.Sonra ilaç ve kürler işe yaradı morfoloji ileri hareketli sperm sayısı hepsi iyi çıkıyordu.Doktorlar normal yoldan olmaması için neden yok diyorlardı.Sonra özellere artık güç dayanmadığı için Devlet hastanesinde devam ettik tedaviye.devlette morfoloji sıfır çıktı anlamadım.halada devlette devam ediyoruz.

Benim senin gibi kanli degildi ama E akinti bi tabloya girdigim gun geldi birde 3 gun somra falan tekrar gelmisti acaba 2 mi yumurtladik ya da ben hic yumurtlamafim
hiç yumurtlamamış olduğunu sanmıyorum.yumurtan oldu ama bir mi iki mi bilmiyoruz.benimkindede ikinci yumurta dedik ama emin değiliz tabi.bide senin ateşin yükseldi.yapabiliyorsanız bi iki çalışma yapıp beklemeye geç sende bence.benim artık yarın ateş yükselsede yükselmesede ben bekleme moduna geçtim.hayırlısı olsun hepimiz için

ilçlar geçici olarak düzeltiyor olabilir mi acaba .
q enzim kullandınız mı hiç ? test tekrarı isteyebilirdiniz birden nasıl sıfır a düşüyor .

Kızlar bugün kontrolüm vardı.
09.08 perşembe betahcg 195
11.08 cumartesi betahcg 447
15.08 çarşamba bugün betahcg 3876
Doktor beta artışı çok iyi dedi. Vajinal ultrasonda minicik kese gördük. 3,6 mm. Biraz endişeliyim. Kese acaba küçük mü? Doktor betaya göre uyumlu dedi. Ama bu doktor kendi doktorum değil. Kendi doktorum izinde olduğu için by doktor kontrol etti. Benim kürtajla sonuçlanan gebeliklerimde bebek ve kalp atışı görülmüştü. Fakat kese büyümesi çok yavaştı. Ordan anlıyorduk bir problem olduğunu. Şimdi bayram sonrası kontrol. Doktorum gelmiş olacak. Beklemekten başka çare yok.

maşallah canım içini ferah tut.inşallah bu sefer bişeycik olmayacak sağlıkla göbüşünde büyüyecek miniğin

ilçlar geçici olarak düzeltiyor olabilir mi acaba .
q enzim kullandınız mı hiç ? test tekrarı isteyebilirdiniz birden nasıl sıfır a düşüyor .

yok canım ilaçlarla bir alakası yok.uzun zamandır eşim ilaç kullanmıyor zaten öğrendiğimiz ilk sene ne yaptıysak öyle kaldı yani.o zamandan sonra ileri harektli hiç düşmedi.Bu devlet hastanesine gidene kadar eşimde herşey iyi görünüyordu.Bu hastanedeki testte sadece morfoloji sıfır çıkıyor sorduğumuzda morfoloji bizim için önemli değil diyorlar belkide detaylı bakılmıyordur morfolojiye bilemiyorum gerçekten.aşılamalarla birlikte tekrar tekrar sperm testi yaptırdı zaten hepsinde de sıfır çıkıyor.Devlet hastanelerini az çok biliyorsundur.Sistem yavaş ilerliyor doğru dürüst cevap alamıyoruz bazen sorduğumuz sorulara.Aslında devleti bırakıp tekrar özele dönmek istedim ama verdiğim bunca emeğin hiç olmasını istemediğim için en azından bir kez de olsa devlette tüp bebek deneyeceğim.Olmazsa zaten başka arayışlar içine gireceğim mutlaka.

Kuzum olumsuz birşey yaşayınca güzel şeyler duyduğumuzda teredüt yaşıyoruz tedirgin olmakta çok haklısın bayram boyunca tadını çıkarmaya bak biraz zor olacak ama senin stresinde bebeği çok olumsuz etkiler

raporun geçtiği hastaneler var onları araştır bu süreçte .
devlet hastaneleri berbat aşılamamı ünv. hastanesinde yaptırdım inan ilgi yoktu kanamam var ilgilenilmedi doğru düzgün yat dinlen denmedi . ve bilgi konusunda çok eksiklikleri var malesef önemli olabilecek şeyleri önemsemiyorlar .

canım maşallah.Ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel ilerleyecek.Biliyorum çok sıkıntılar yaşadın ama lütfen olumsuz düşünceleri kafandan at.Kötüyü çağırma iyi düşünki herşey iyi olsun.Dualarım seninle

aynen canım kesinlikle öyle ilgi yok malesef. Şu tüp tedavisini burada yaptırayım da sonuca göre araştırmalarımı yapacağım mutlaka.Dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın taktiri sonuçta.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Bu arada senin hikayen nedir? Herhangi bir sorun bulundumu?

maşallah canım içini ferah tut.inşallah bu sefer bişeycik olmayacak sağlıkla göbüşünde büyüyecek miniğin

Amin kızlar inşallah herşey yolunda gider bu sefer. Dualarınız için Allah razı olsun

Siz d vitaminine baktırmış mıydınız canım? DNA hasarına ve sperm kalitesizliğine sebep oluyor. Bayaa konuşmuştuk burda da

Bence herşey yolunda miss gibi bir bayram tatili yap kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…