Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz d vitaminine baktırmış mıydınız canım? DNA hasarına ve sperm kalitesizliğine sebep oluyor. Bayaa konuşmuştuk burda da

yok canım hiç baktırmadık evet biliyorum çok dile getiriyorsun bu durumu ama bir fırsatını bulup da yaptıramadık biz ama yaptıracağım inşallah müsait bir zamanda.Ben eşimle birlikte ara ara d vit ampul alıp ekmeğe damlatıp yiyoruz :)))

İyi yapıyorsunuz ama düzenli kullanım önemli çok çabuk düşüyor çünkü

Ayin 16 ve 17sine 36.7 girdim ve W E akintilari silince yumurtlama dune geldi eger ben akintilari yanlis anladiysam mictik ama dunle bugün C akinti geliyor
BU aralar mıçan mıçanakuzum niye mıçıyırsunuz çalışmalar var sıkıntı Yok.aslında dünü De her ihtimale değerlendir yazacaktım migrenim tuttu dün arada kaynamışdur bakalım yarın ola hayrola

inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım
benim çok sorunum var yarım rahim, situs inversus, yumurta kalitesizliği , pıhtı çıktı 3 gende ama önemsiz dedi dr ona iyi bir doktora mail atasım var bakalım cvb verirlerse . geçmişimde çabalar ile dolu şimdi kilo veriyorum . birde ateş ölçme yöntemini deneyim dedim. normalde tkvimden yumurtlama takibi yapıyordum

Maşallah CNm.inşallah darısı pıtpıtlara.önemli olan kesenin o süre içerisindebyeterli büyüklüğe ulaşması diğer kontrol önemli hadi hayırlısı inşallah.hafta söyledi mi yA da usg foto verdi mi orda belki haftası yazar.

aminnnn.anladım canım Allah yardımcımız olsun hepimizin .Rabbim emeklerimizin karşılığını tez vakitte versin inşallah

Bence herşey yolunda miss gibi bir bayram tatili yap kuzumm
İnşallah

Evet sonraki kontrol çok önemli. Usg fotosu verdi. Sadece gs yazıyor 3,62 mm hafta yazmıyor. Bu hastanenin cihazlarında belli bir büyüklükten sonra hafta gösteriyor. Öncekinde de 4 mm iken 4-4,5 haftalık demişti. Cihaz yine göstermemişti haftasını. Veson canım sana zahmet tabloma bi bakar mısın? Sence 19. Gün mü çatladı yumurtam 21 de mi? Benim genelde ovu peak olduktan 1 ya da 2 gün sonra çatlama oluyor. 19. Gün peak. 20. Gün de high dı. 21. Gün silikleşti. Ovu testini kaldırınca çizgi 21. Güne kayıyor. Ayyy biliyorum çok bunalttım

Evet CNm 21 olabilir opk yı değil de 16-17-18 deki akıntıları kaldır bakalım

Ben neden çözemedim işyerinde bakıyorum pcden bakayım dedim ama yok anlamıyorum

15-16-17 deki H leri kaldırınca ne oluyor? Sadece bir H bir de P olsun
Yine olmadı canım. Neyse demek ff ısrarla 19 diyor yapacak bişey yok. Saol canim teşekkür ederim. (Bu arada 20. Gündeki ateşi 36.5 ten 36.4 e düşürdüm. 21. Güne çekti. Demekki 0,1 derecelik farklar bile çok önemli)
Biraz uyumuştum. Rüyamda ateş topiğinin içindeydim. Gizmo89 gebelik haberini veriyordu. Hem de ilk değeri 66. Senin tablonu da başka biri bana özelden yolluyordu. Yumurtlama olmuş gözün aydın dedim. Sen de kendini ifşa etrin sonra. O tablo benim tablom diye. Hayır olsun inşallah

Ayy kuzum hayirlara vesile olsun isallah gozlerim doldu okuyunca. Sen simdi hamilesinde belki malum olmustur

Ayy kuzum hayirlara vesile olsun isallah gozlerim doldu okuyunca. Sen simdi hamilesinde belki malum olmustur
canım bende hergün özellikle senin tablonada bakıyorum.sessiz sedasız güzel bir tablo ilerliyor diyorum her seferinde.umarım hayırlı haberini alırız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…