Siz d vitaminine baktırmış mıydınız canım? DNA hasarına ve sperm kalitesizliğine sebep oluyor. Bayaa konuşmuştuk burda da
yok canım hiç baktırmadık evet biliyorum çok dile getiriyorsun bu durumu ama bir fırsatını bulup da yaptıramadık biz ama yaptıracağım inşallah müsait bir zamanda.Ben eşimle birlikte ara ara d vit ampul alıp ekmeğe damlatıp yiyoruz :)))
BU aralar mıçan mıçanaAyin 16 ve 17sine 36.7 girdim ve W E akintilari silince yumurtlama dune geldi eger ben akintilari yanlis anladiysam mictik ama dunle bugün C akinti geliyor
Bir süre onar geliyor arada kontrol et olmadı tekrar deneKIZLAR ben kayıt yapamadım siteye mail gelmedi gelmesi çok mu uzun sürüyor
İyi yapıyorsunuz ama düzenli kullanım önemli çok çabuk düşüyor çünkü
üyelik aldım giriş yptım chorme de sıkıntı var açılmıyor freefox ve explorer da açılıyor orda da dil çevirisi yapmıyor . sıkıntılı iş biraz sonra uğraşacam tekrar. biraz işim varBir süre onar geliyor arada kontrol et olmadı tekrar dene
inşallah hiçbirine gerek kalmaz canımaynen canım kesinlikle öyle ilgi yok malesef. Şu tüp tedavisini burada yaptırayım da sonuca göre araştırmalarımı yapacağım mutlaka.Dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın taktiri sonuçta.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Bu arada senin hikayen nedir? Herhangi bir sorun bulundumu?
Maşallah CNm.inşallah darısı pıtpıtlara.önemli olan kesenin o süre içerisindebyeterli büyüklüğe ulaşması diğer kontrol önemli hadi hayırlısı inşallah.hafta söyledi mi yA da usg foto verdi mi orda belki haftası yazar.Kızlar bugün kontrolüm vardı.
09.08 perşembe betahcg 195
11.08 cumartesi betahcg 447
15.08 çarşamba bugün betahcg 3876
Doktor beta artışı çok iyi dedi. Vajinal ultrasonda minicik kese gördük. 3,6 mm. Biraz endişeliyim. Kese acaba küçük mü? Doktor betaya göre uyumlu dedi. Ama bu doktor kendi doktorum değil. Kendi doktorum izinde olduğu için by doktor kontrol etti. Benim kürtajla sonuçlanan gebeliklerimde bebek ve kalp atışı görülmüştü. Fakat kese büyümesi çok yavaştı. Ordan anlıyorduk bir problem olduğunu. Şimdi bayram sonrası kontrol. Doktorum gelmiş olacak. Beklemekten başka çare yok.
inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım
benim çok sorunum var yarım rahim, situs inversus, yumurta kalitesizliği , pıhtı çıktı 3 gende ama önemsiz dedi dr ona iyi bir doktora mail atasım var bakalım cvb verirlerse . geçmişimde çabalar ile dolu şimdi kilo veriyorum . birde ateş ölçme yöntemini deneyim dedim. normalde tkvimden yumurtlama takibi yapıyordum
İnşallahBence herşey yolunda miss gibi bir bayram tatili yap kuzumm
Evet sonraki kontrol çok önemli. Usg fotosu verdi. Sadece gs yazıyor 3,62 mm hafta yazmıyor. Bu hastanenin cihazlarında belli bir büyüklükten sonra hafta gösteriyor. Öncekinde de 4 mm iken 4-4,5 haftalık demişti. Cihaz yine göstermemişti haftasını. Veson canım sana zahmet tabloma bi bakar mısın? Sence 19. Gün mü çatladı yumurtam 21 de mi? Benim genelde ovu peak olduktan 1 ya da 2 gün sonra çatlama oluyor. 19. Gün peak. 20. Gün de high dı. 21. Gün silikleşti. Ovu testini kaldırınca çizgi 21. Güne kayıyor. Ayyy biliyorum çok bunalttımMaşallah CNm.inşallah darısı pıtpıtlara.önemli olan kesenin o süre içerisindebyeterli büyüklüğe ulaşması diğer kontrol önemli hadi hayırlısı inşallah.hafta söyledi mi yA da usg foto verdi mi orda belki haftası yazar.
Evet CNm 21 olabilir opk yı değil de 16-17-18 deki akıntıları kaldır bakalımİnşallah
Evet sonraki kontrol çok önemli. Usg fotosu verdi. Sadece gs yazıyor 3,62 mm hafta yazmıyor. Bu hastanenin cihazlarında belli bir büyüklükten sonra hafta gösteriyor. Öncekinde de 4 mm iken 4-4,5 haftalık demişti. Cihaz yine göstermemişti haftasını. Veson canım sana zahmet tabloma bi bakar mısın? Sence 19. Gün mü çatladı yumurtam 21 de mi? Benim genelde ovu peak olduktan 1 ya da 2 gün sonra çatlama oluyor. 19. Gün peak. 20. Gün de high dı. 21. Gün silikleşti. Ovu testini kaldırınca çizgi 21. Güne kayıyor. Ayyy biliyorum çok bunalttım
15-16-17 deki H leri kaldırınca ne oluyor? Sadece bir H bir de P olsunCanım akıntıları kaldırdım ama çizgi değişmediVeson
Bende sasirdim. Ki bu aralar cok gec yumurtluyordum. Maca kokunu kullaniyorum onun etkisi olsa gerek. Ins sonu da guzel oluryumurtlama için çok erken değilmi yaa.ikinci cizgi koyulaşmaya başlamış bile
Diger gunlere nazaran erken tatlim. Gecen ay 18. Gunde yumurtlamistimDiğer zamanlara göre mi erken? 1-2 günü var testin sanki daha
inşallah canım.dediğin gibi belki bitkinin etkisidir siz şimdiden çalışmalara başlayın benceBende sasirdim. Ki bu aralar cok gec yumurtluyordum. Maca kokunu kullaniyorum onun etkisi olsa gerek. Ins sonu da guzel olur
Yine olmadı canım. Neyse demek ff ısrarla 19 diyor yapacak bişey yok15-16-17 deki H leri kaldırınca ne oluyor? Sadece bir H bir de P olsun
Ayy kuzum hayirlara vesile olsun isallahYine olmadı canım. Neyse demek ff ısrarla 19 diyor yapacak bişey yok. Saol canim teşekkür ederim . (Bu arada 20. Gündeki ateşi 36.5 ten 36.4 e düşürdüm. 21. Güne çekti. Demekki 0,1 derecelik farklar bile çok önemli )
Biraz uyumuştum. Rüyamda ateş topiğinin içindeydim.Gizmo89 gebelik haberini veriyordu. Hem de ilk değeri 66. Senin tablonu da başka biri bana özelden yolluyordu. Yumurtlama olmuş gözün aydın dedim. Sen de kendini ifşa etrin sonra. O tablo benim tablom diye . Hayır olsun inşallah
canım bende hergün özellikle senin tablonada bakıyorum.sessiz sedasız güzel bir tablo ilerliyor diyorum her seferinde.umarım hayırlı haberini alırız bu ayAyy kuzum hayirlara vesile olsun isallahgozlerim doldu okuyunca. Sen simdi hamilesinde belki malum olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?