Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende hergün özellikle senin tablonada bakıyorum.sessiz sedasız güzel bir tablo ilerliyor diyorum her seferinde.umarım hayırlı haberini alırız bu ay
Isallah kuzucum cumartesiye bi yuksek atesle girebilsem bende umut edicem ama simdi erken diye dusunmemeye calisiyorum. Ben cok inanirim boyle ruyalara isallah gercek olur hic tanimadigin birini ruyanda bu sekilde gormekte de vardir bi hayir. Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin ve dileklerin icin

İnşallah malum olmuştur. Hayırlısı olsun. Uyandıktan sonra ilk işim tablona bakmak oldu. Maşallah diyorum. İyi gidiyor
Simdilik guzel cok sukur canim isallah devami da gelir onumuzdeki 3 gun kritik benim icin.dalgalanmaya baslarsa dusucek demektir zaten bekliyorum umutla bende

inşallah hayrolur canım.umarım cumartesiye kadar ateşin hep yüksek kalırda umudumuz katlanır

Çok birşey anlamadım rüyandan kim neyi ifşa etmiş yine de hayır olsun inşallah

Evet 0,01 in bile çizginin yerini değiştirdiğini gördüm:)

Çok birşey anlamadım rüyandan kim neyi ifşa etmiş yine de hayır olsun inşallah

Evet 0,01 in bile çizginin yerini değiştirdiğini gördüm:)
Kuzum senin tablonu başkası kendi tablosuymuş gibi yolladı bana. Yorum yapmam için. Ben de yumurtlama olmuş dedim. Sonra sen çıktın, o benim tablomdu dedin

Selam kızlar,inşallah herkes gönlünün muradına sağlıkla kavuşur
Aranızda 31 ya da 32 güne bir adet döngüsü olup (7-8 gün süren) 16. Gün yum,17.gün çatlama olup kız bebeğe hamile kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…