- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
İnşallah malum olmuştur. Hayırlısı olsun. Uyandıktan sonra ilk işim tablona bakmak oldu. Maşallah diyorum. İyi gidiyorAyy kuzum hayirlara vesile olsun isallahgozlerim doldu okuyunca. Sen simdi hamilesinde belki malum olmustur
Isallah kuzucumcanım bende hergün özellikle senin tablonada bakıyorum.sessiz sedasız güzel bir tablo ilerliyor diyorum her seferinde.umarım hayırlı haberini alırız bu ay
Simdilik guzel cok sukur canim isallah devami da gelirİnşallah malum olmuştur. Hayırlısı olsun. Uyandıktan sonra ilk işim tablona bakmak oldu. Maşallah diyorum. İyi gidiyor
Bence de baslamamiz laziminşallah canım.dediğin gibi belki bitkinin etkisidir siz şimdiden çalışmalara başlayın bence
inşallah hayrolur canım.umarım cumartesiye kadar ateşin hep yüksek kalırda umudumuz katlanırIsallah kuzucumcumartesiye bi yuksek atesle girebilsem bende umut edicem ama simdi erken diye dusunmemeye calisiyorum. Ben cok inanirim boyle ruyalara isallah gercek olur hic tanimadigin birini ruyanda bu sekilde gormekte de vardir bi hayir. Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin ve dileklerin icin
Isallah kuzucuminşallah hayrolur canım.umarım cumartesiye kadar ateşin hep yüksek kalırda umudumuz katlanır
Çok birşey anlamadım rüyandan kim neyi ifşa etmiş yine de hayır olsun inşallahYine olmadı canım. Neyse demek ff ısrarla 19 diyor yapacak bişey yok. Saol canim teşekkür ederim . (Bu arada 20. Gündeki ateşi 36.5 ten 36.4 e düşürdüm. 21. Güne çekti. Demekki 0,1 derecelik farklar bile çok önemli )
Biraz uyumuştum. Rüyamda ateş topiğinin içindeydim.Gizmo89 gebelik haberini veriyordu. Hem de ilk değeri 66. Senin tablonu da başka biri bana özelden yolluyordu. Yumurtlama olmuş gözün aydın dedim. Sen de kendini ifşa etrin sonra. O tablo benim tablom diye . Hayır olsun inşallah
Kuzum senin tablonu başkası kendi tablosuymuş gibi yolladı bana. Yorum yapmam için. Ben de yumurtlama olmuş dedim. Sonra sen çıktın, o benim tablomdu dedinÇok birşey anlamadım rüyandan kim neyi ifşa etmiş yine de hayır olsun inşallah
Evet 0,01 in bile çizginin yerini değiştirdiğini gördüm:)
O ınfocolic mucizesi nedir?insallah canımmbir inofolic mucizeside ben yasarim umarim
hayirlisi olsun canım.yeni ay yeni umut diyelimKızlarr ben elendim:)) adet oldum. Size başarılar dilerim.
Ateşim sabah 35,9 çıktı ve 1 saat önce regl başladı.
kaliteli yumurta olusumuna destek bir besin takviyesi kapsül canim.bunu kullanip hamile kalan cok kisi var.O ınfocolic mucizesi nedir?
Hımmm anladımkaliteli yumurta olusumuna destek bir besin takviyesi kapsül canim.bunu kullanip hamile kalan cok kisi var.
yarin benimkide yükselişe geçsin ama sona dogru oyle düşüş olmasin ama
Zaten yukselisi benzettim dususle alakasi yok :)yarin benimkide yükselişe geçsin ama sona dogru oyle düşüş olmasin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?