Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gizmo89 tablo ben hamileyim diye bağırıyor. İnşallah tablo yanıltmaz bizi.
Naberr mmm tablonuz aynı değil. Senin tablo bağırmıyor ama hislerim senin kısa zamanda hamile kalacağını söylüyor. Bu ay olur inşallah. hilallll yarın sabah yüksek ateş gir lütfen. Bu ay senden de hamilelik bekliyorum. Eşin haketti bu güzel haberi. @Zamansiz yolcu kese görünmüş galiba. Sağlıkla devam etsin. Herşey yolunda mı Veson sen hala hamileyim yazmadın... de haydiii..

Dil-i bitab H Hayallidya7 bu ay uğurlu güzel gelsin ikinize de :)
Ben bu ay ağlama kriziyle karşılamadım o bile adım benim için :)) ama gerçekten ateş harika bilgi veriyor. Yöntem muazzam.
Sağlıklı, salih, hayırlı evlatlar nasip olsun. Gerçekten kendini yıpratmanın sonu yokmuş. Daha sakinim.

Şimdilik yolunda görünüyor ama ben anca bayramdan sonraki kontrolümde rahatlayabileceğim. Benim için asıl önemli olan o. Kesenin büyümesi ve bebiğin görünmesi. Sabırla duayla bekleyeceğiz artık

CNM benim Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bir gün o Da olacak ben inanıyorum.sen nasılsın?

Ates dalgalanmadikca bende umut ediyorum kuzucum isallah olur ama hicbir sey hissetmiyorum. Ister istemez kimyasalla sonuclanan kisacik hamilelik surecimle kiyasliyorum atesimi belirtilerimi.ve hic belirti yok. Biliyorum her hamilelik kendine ozgu ama iste kiyaslamadan da duramiyorum. Bakalim ates haftasonuna kadar dusmezse bati beklicem umutla

Kimyasal gebelikte belirtiler neydi canım

Ovu testi yaptim.dünki agri ve akintiyida göz önüne alirsak 2.yum catlatmis olabilirim.fotografida disari cikcam diye cok cabuk çektim
Eki Görüntüle 2179810

canım inşallah öyle olmuştur.birinden biri tutmuştur,ateşde yükselmeye başlamış hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alalım

Günaydın kızlar :))
Ateş ölçme yöntemi nasıl Bilgi verirmisiniz? Yani yum da ve çatlama anında nasıl seyrediyor durum?
Günaydın canım..Yumurtlama anında ateş düşük örneğin 36.1 dır çatlayıncaya 36.3 36.5 36.6 gibi yükselir. Herkesin kendine özeldir. Hemen hemen ay aynıdır. Yumurtladığın günü bir kaç ay içinde ÖĞRENİRSİN. İlk sayfayı incele canım. Her sabah aynı saatte dil altından ölçüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…