- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Ayni gun olmusuz hadi insAllah ayni gun bebbek haberini aliriz bu ay :)Kızlarr ben elendim:)) adet oldum. Size başarılar dilerim.
Ateşim sabah 35,9 çıktı ve 1 saat önce regl başladı.
hıı tamam o zaman canımmZaten yukselisi benzettim dususle alakasi yok :)
İnşallahhhh kuzucukk:))Ayni gun olmusuz hadi insAllah ayni gun bebbek haberini aliriz bu ay :)
Ben bu ay ağlama kriziyle karşılamadım o bile adım benim için :)) ama gerçekten ateş harika bilgi veriyor. Yöntem muazzam.
Şimdilik yolunda görünüyor ama ben anca bayramdan sonraki kontrolümde rahatlayabileceğim. Benim için asıl önemli olan o. Kesenin büyümesi ve bebiğin görünmesi. Sabırla duayla bekleyeceğiz artıkGizmo89 tablo ben hamileyim diye bağırıyor. İnşallah tablo yanıltmaz bizi.
Naberr mmm tablonuz aynı değil. Senin tablo bağırmıyor ama hislerim senin kısa zamanda hamile kalacağını söylüyor. Bu ay olur inşallah. hilallll yarın sabah yüksek ateş gir lütfen. Bu ay senden de hamilelik bekliyorum. Eşin haketti bu güzel haberi. @Zamansiz yolcu kese görünmüş galiba. Sağlıkla devam etsin. Herşey yolunda mı Veson sen hala hamileyim yazmadın... de haydiii..
CNM benim Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bir gün o Da olacak ben inanıyorum.sen nasılsın?Gizmo89 tablo ben hamileyim diye bağırıyor. İnşallah tablo yanıltmaz bizi.
Naberr mmm tablonuz aynı değil. Senin tablo bağırmıyor ama hislerim senin kısa zamanda hamile kalacağını söylüyor. Bu ay olur inşallah. hilallll yarın sabah yüksek ateş gir lütfen. Bu ay senden de hamilelik bekliyorum. Eşin haketti bu güzel haberi. @Zamansiz yolcu kese görünmüş galiba. Sağlıkla devam etsin. Herşey yolunda mı Veson sen hala hamileyim yazmadın... de haydiii..
Evet canim senin icin de onumuzdeki 3-5 gun belirleyici olacak benim icin deGizmo89 sanki tablolarimiz benziyor yukselip dusmesi sen benden bi kac gun ondesin ama
Ates dalgalanmadikca bende umut ediyorum kuzucum isallah olurGizmo89 tablo ben hamileyim diye bağırıyor. İnşallah tablo yanıltmaz bizi.
Kimyasal gebelikte belirtiler neydi canımAtes dalgalanmadikca bende umut ediyorum kuzucum isallah olurama hicbir sey hissetmiyorum. Ister istemez kimyasalla sonuclanan kisacik hamilelik surecimle kiyasliyorum atesimi belirtilerimi.ve hic belirti yok. Biliyorum her hamilelik kendine ozgu ama iste kiyaslamadan da duramiyorum. Bakalim ates haftasonuna kadar dusmezse bati beklicem umutla
Cnm ilk sayfada detaylı bilgi var oku takıldığın yerleri sorarsınGünaydın kızlar :))
Ateş ölçme yöntemi nasıl Bilgi verirmisiniz? Yani yum da ve çatlama anında nasıl seyrediyor durum?
Ovu testi yaptim.dünki agri ve akintiyida göz önüne alirsak 2.yum catlatmis olabilirim.fotografida disari cikcam diye cok cabuk çektim
Eki Görüntüle 2179810
Gelgit lerle dolu. Herşey üst üste geliyor. Ben yinede moralimi yüksek tutuyorum. Yumurta da güzel çatlamadı herhalde stresten. ateş çok yükselmedi.CNM benim Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bir gün o Da olacak ben inanıyorum.sen nasılsın?
Günaydın canım..Yumurtlama anında ateş düşük örneğin 36.1 dır çatlayıncaya 36.3 36.5 36.6 gibi yükselir. Herkesin kendine özeldir. Hemen hemen ay aynıdır. Yumurtladığın günü bir kaç ay içinde ÖĞRENİRSİN. İlk sayfayı incele canım. Her sabah aynı saatte dil altından ölçüyorsun.Günaydın kızlar :))
Ateş ölçme yöntemi nasıl Bilgi verirmisiniz? Yani yum da ve çatlama anında nasıl seyrediyor durum?
Günaydın şeker gayet güzel. Sabit ateşleri severimGunaydin kizlar 36.6 da takildim kaldim
İnşallah hayırlı haberler olsun canımŞimdilik yolunda görünüyor ama ben anca bayramdan sonraki kontrolümde rahatlayabileceğim. Benim için asıl önemli olan o. Kesenin büyümesi ve bebiğin görünmesi. Sabırla duayla bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?