Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar 36.6 da takildim kaldim
iyi bir şey oluyor sanırım öyle mi ? belirtilerin var mı ? en son ilişkiden 6. gün sonrasında belirtileri takip edersen anlayabilirsin karın ağrısı idrar rengi baş dönmesi bir anlık tabi herkeste olacak diye bir şey yok

günaydın canım.inşallah bu ay güzel haberler bol olur ateşimde ıhtan yavaş yavaş yükseliyor bakalım.ff henüz cizgi çekemedi

Kimyasal gebelikte belirtiler neydi canım
DPO 9 da gogusler dolgunlasmaya ve hassasiyet olusmaya baslamisti hissettirecek kadar. Bugun de 9.gunum ama bisey yok. Sari bi akinti olmustu o da yok. Ates 10. gun sabitlenmisti 36.7 de. Yani su an tek guzel giden ates o yuzden supheliyim kuzum. Bosuna umitlenmek de istemiyorum bekliyorum bat sali ama benim ates duserse cumartesi duser. Isallah dusmez tabi

Benimde suan sari bi akintim var krem gibi senin de öyle miydi

Benimde suan sari bi akintim var krem gibi senin de öyle miydi
Baya sariydi canim oyle acik sari falan degil kremsi ve yogundu. Gunluk pet kullaniyordum 5 gun boyunca(afedersin) sapsariydi. Iltihap oldugunu dusunmustum.

Bayramda adetim başlayacak bende yeniden ateşe başlayım diyorum diğer ay için. Acaba inofolic tayfasına bende mi katılsam
Ya da bal+ tarçın+çörekotu mu yapsam karar veremedim
Sizi gördükçe imrendim valla inofolicçi olucam bende sanırım

Benim 3 gundur var ama oyle yogun gelmiyo peceteye geliyo arada sabah ic camasirimda oluyo
Anladim canim. Bilemiyorum belki kimyasal oldugu icin oyle yogundu benim. Ama cok dikkat cekici bi olaydi. Ne oluyor bana demistim. Hatta bat gunu bi lokmacik kivamli yesilimsi bi akinti da olmustu bende. Kusura bakma rengine kivamina herseyine girdim ama kiyaslayabilmen icin.

Yok canim ne kusuru umarim bu ay hepimiz hamile oluruz :) daha 8 aylik bir surecteyim biliyorum benden cok daha uzun zaman bekleyenler var ama artik gercekten psikolojim bozulmaya başladı

Yok canim ne kusuru umarim bu ay hepimiz hamile oluruz :) daha 8 aylik bir surecteyim biliyorum benden cok daha uzun zaman bekleyenler var ama artik gercekten psikolojim bozulmaya başladı
Isallah kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin aynen canim biliyoruz aslinda biraz oluruna birakmak gerektigini ama uygulamaya geciremiyoruz malesef.

Gizmo89
Normal gebelik di mi. Şuan ki tablo çok farklı. Sanki yerleşme düşüşü olmuş. Sonu bebek olsun inşallah
Normaldi canim igne, yumurta takibi hicbir sey yoktu. Yerlesme dususu icin erken degil mi o dusus bende ona takildim canim.

Veson telefonumda olan yumurta takibine ateş ölçümlerini girdim yumurtlama dönemim değişti nasıl regli tarihim aynı kaldı yumurtlama dönemim adetim ile karışmış oldu adetin 6.cı günü başlamış oldu böyle birşey ile karşılaştın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…