olacağı varsa ovülasyondan bir gün kaç gün önceki ilişki ile de olurMerhaba hanimlar, bu ay ovulasyon kaçtı galiba sizce bugün umut var mi?
İnsallah oyle olur, bu ay ne akinti ne baska bir belirti sessiz sedasız erkenden çatladıolacağı varsa ovülasyondan bir gün kaç gün önceki ilişki ile de olur
BAZEN O AKINTI OLMADAN DA YUMURTLAMA OLUYORİnsallah oyle olur, bu ay ne akinti ne baska bir belirti sessiz sedasız erkenden çatladı
Bence bugun calisma olmaliİnsallah oyle olur, bu ay ne akinti ne baska bir belirti sessiz sedasız erkenden çatladı
Benimde akintilari kaldirinca program catlama cizgisi cekmiyor yani akimtiyi yanlis anladiysam ben yumurtlamamis olabilirimBAZEN O AKINTI OLMADAN DA YUMURTLAMA OLUYOR
Nasıl yanı kesik kesikte mi yokBence bugun calisma olmali
Benimde akintilari kaldirinca program catlama cizgisi cekmiyor yani akimtiyi yanlis anladiysam ben yumurtlamamis olabilirim
Hic bisey yok canim akintilari silinceNasıl yanı kesik kesikte mi yok
FF programını pek anlamıyorum illa akıntı tarifini girmemiz mi gerekli . bazen belirtilelere çok takılıyoruz . benim su gibi akıntım devam ediyor kaç gündür ama uygulamaya göre yumurtlamam geçti . hoş su gibi gelince ne oluyor onu da bilmiyoprumBence bugun calisma olmali
Benimde akintilari kaldirinca program catlama cizgisi cekmiyor yani akimtiyi yanlis anladiysam ben yumurtlamamis olabilirim
Su gibi olunca uretken donem demek oluyor ff akintilara gore cekiyo bazen cizgiyiFF programını pek anlamıyorum illa akıntı tarifini girmemiz mi gerekli . bazen belirtilelere çok takılıyoruz . benim su gibi akıntım devam ediyor kaç gündür ama uygulamaya göre yumurtlamam geçti . hoş su gibi gelince ne oluyor onu da bilmiyoprum
Canım dün ovulasyon pozitif çıkmış. Bugün de ateş bi tık düşmüş. Bence çatlama bugün. Bugünü yarını muhakkak değerlendir derim benMerhaba hanimlar, bu ay ovulasyon kaçtı galiba sizce bugün umut var mi?
Ben herşeyi kaldırınca bir öncesine 15. Güne kesik çizgi çekiyorHic bisey yok canim akintilari silince
Benimkinde hic bisey cikmiyo of ya yumurtlamadiysam bide ilac etki etmediyse ya da ters mi teptiBen herşeyi kaldırınca bir öncesine 15. Güne kesik çizgi çekiyor
17. Günü 36.5 yapar misinBenimkinde hic bisey cikmiyo of ya yumurtlamadiysam bide ilac etki etmediyse ya da ters mi tepti
36.5 yapinca 11 agustosa geldi kesik cizgi17. Günü 36.5 yapar misin
Bence bugun calisma olmali
Tamamdır hanimlar bugün pm konduralım, en belirtisiz yumurtlama donemim diyebilirim hadi hayırlısı..Canım dün ovulasyon pozitif çıkmış. Bugün de ateş bi tık düşmüş. Bence çatlama bugün. Bugünü yarını muhakkak değerlendir derim ben
Gozun aydın, önemli olan iyi olmanız cinsiyet elbet ogrenilir ama usg fotosu yollarsan yorum yapabilirimkızlar çok şükür iyiyiz.
cinsiyetimiz belli gibi ama tabi ki öğrenemedik henüz
Ufacık bir şey değiştiriyor bak36.5 yapinca 11 agustosa geldi kesik cizgi
Ama 36.4 olduguna eminim hergun kesin olsun diye 2 kere cikiyorum fakli cikarsa 3 kere olcup ayni cikan 2 sini yazıyorumUfacık bir şey değiştiriyor bak
Tamamdır hanimlar bugün pm konduralım, en belirtisiz yumurtlama donemim diyebilirim hadi hayırlısı..
Gozun aydın, önemli olan iyi olmanız cinsiyet elbet ogrenilir ama usg fotosu yollarsan yorum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?