Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bugun calisma olmali

Benimde akintilari kaldirinca program catlama cizgisi cekmiyor yani akimtiyi yanlis anladiysam ben yumurtlamamis olabilirim
FF programını pek anlamıyorum illa akıntı tarifini girmemiz mi gerekli . bazen belirtilelere çok takılıyoruz . benim su gibi akıntım devam ediyor kaç gündür ama uygulamaya göre yumurtlamam geçti . hoş su gibi gelince ne oluyor onu da bilmiyoprum

Su gibi olunca uretken donem demek oluyor ff akintilara gore cekiyo bazen cizgiyi

Bence bugun calisma olmali

Benimde akintilari kaldirinca program catlama cizgisi cekmiyor yani akimtiyi yanlis anladiysam ben yumurtlamamis olabilirim

Canım dün ovulasyon pozitif çıkmış. Bugün de ateş bi tık düşmüş. Bence çatlama bugün. Bugünü yarını muhakkak değerlendir derim ben
Tamamdır hanimlar bugün pm konduralım, en belirtisiz yumurtlama donemim diyebilirim hadi hayırlısı..

kızlar çok şükür iyiyiz.
cinsiyetimiz belli gibi ama tabi ki öğrenemedik henüz
Gozun aydın, önemli olan iyi olmanız cinsiyet elbet ogrenilir ama usg fotosu yollarsan yorum yapabilirim

Tamamdır hanimlar bugün pm konduralım, en belirtisiz yumurtlama donemim diyebilirim hadi hayırlısı..

Gozun aydın, önemli olan iyi olmanız cinsiyet elbet ogrenilir ama usg fotosu yollarsan yorum yapabilirim

eşime söz verdim öğrenmeye çalışmayacağım diye yoksa fotoyu hemen atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…