Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama 36.4 olduguna eminim hergun kesin olsun diye 2 kere cikiyorum fakli cikarsa 3 kere olcup ayni cikan 2 sini yazıyorum
Doğrudur ama bu bir program. Verileri analiz ediyor. Ufak bir fark herşeyi değiştiriyor. Senin bu akşam çalışma olsun garantiye alalım.

Doğrudur ama bu bir program. Verileri analiz ediyor. Ufak bir fark herşeyi değiştiriyor. Senin bu akşam çalışma olsun garantiye alalım.
Dun adam kendi yanasti ben uykum var dedim ama 2 gecedir sanki tas tasimisim gibi yorgun oluyorum 11de uykum geliyo gozlerimi zor aciyorum

Evet bu tablo umut vadediyor :)

C Certo88 cnm ne durumdasın test falan yaptın mı
Kizlar 27. Gunu adet oldum hemde ne adet... kipkirmizi ve cok fazla 7 gun surdu. Cenazemiz vardi ve girip yazamadim size kusura bakmayin. Ama ben 13. Gunu yumurtlamisim o tablo ve siz dogru bilmissiniz ama kisnet olmadi. Bu yeni tablo eskisi gibi degil ama bir bakin

Eklentiler

• Screenshot_20180816-162204.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 37
Başınız sağolsun. 13 yada 14.gün çatlamış galiba bu tablo da güzel

Tam anlamadım cnm yumurtlama tarihin değiştiği halde bat değişmedi mi

Yok akıntı girmek zorunda değilsin hatta emin değilsen akıntılardan hiç girme daha iyi.su gibi akıntı doğurgan donemde olduğunun işareti

Tam anlamadım cnm yumurtlama tarihin değiştiği halde bat değişmedi mi
evet aynen öyle oldu kullandığım uygulamada ortalama 3 senelik takibim var tek eksiğim ateş ölçümüydü onudas sizden yeni öğreniyorum . ölçünleri not alınca yumurtlama önce çekildi reglimde 4 gün sürüyor bazen 3 gün

Bu bir önceki ay sanki

Yok akıntı girmek zorunda değilsin hatta emin değilsen akıntılardan hiç girme daha iyi.su gibi akıntı doğurgan donemde olduğunun işareti
hmm ama bende uzun sürdü bu ay o zaman birden fazla yumurta oldu diyebiliriz. keşke hangi tarafta olduğunu da bileydik

CNm diğer programları pek anlamıyorum İnan.ama ovulasyon günü değişince bat da değişir çoğu zaman

kızlar çok şükür iyiyiz.
cinsiyetimiz belli gibi ama tabi ki öğrenemedik henüz
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın

hmm ama bende uzun sürdü bu ay o zaman birden fazla yumurta oldu diyebiliriz. keşke hangi tarafta olduğunu da bileydik
Canım isterden tüm ateş bilgilerini buraya yaz. Adetin 1. Günü, 2. Günü şeklinde. O zaman daha net anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…