Doğrudur ama bu bir program. Verileri analiz ediyor. Ufak bir fark herşeyi değiştiriyor. Senin bu akşam çalışma olsun garantiye alalım.Ama 36.4 olduguna eminim hergun kesin olsun diye 2 kere cikiyorum fakli cikarsa 3 kere olcup ayni cikan 2 sini yazıyorum
Dun adam kendi yanasti ben uykum var dedimDoğrudur ama bu bir program. Verileri analiz ediyor. Ufak bir fark herşeyi değiştiriyor. Senin bu akşam çalışma olsun garantiye alalım.
Kizlar 27. Gunu adet oldum hemde ne adet... kipkirmizi ve cok fazla 7 gun surdu. Cenazemiz vardi ve girip yazamadim size kusura bakmayin. Ama ben 13. Gunu yumurtlamisim o tablo ve siz dogru bilmissiniz ama kisnet olmadi. Bu yeni tablo eskisi gibi degil ama bir bakin
Başınız sağolsun. 13 yada 14.gün çatlamış galiba bu tablo da güzelKizlar 27. Gunu adet oldum hemde ne adet... kipkirmizi ve cok fazla 7 gun surdu. Cenazemiz vardi ve girip yazamadim size kusura bakmayin. Ama ben 13. Gunu yumurtlamisim o tablo ve siz dogru bilmissiniz ama kisnet olmadi. Bu yeni tablo eskisi gibi degil ama bir bakin
gözünüz aydın canım.maşallahkızlar çok şükür iyiyiz.
cinsiyetimiz belli gibi ama tabi ki öğrenemedik henüz
Tam anlamadım cnm yumurtlama tarihin değiştiği halde bat değişmedi miVeson telefonumda olan yumurta takibine ateş ölçümlerini girdim yumurtlama dönemim değişti nasıl regli tarihim aynı kaldı yumurtlama dönemim adetim ile karışmış oldu adetin 6.cı günü başlamış oldu böyle birşey ile karşılaştın mı hiç
Bugünü mutlaka değerlendirMerhaba hanimlar, bu ay ovulasyon kaçtı galiba sizce bugün umut var mi?
Bir gün daha ateş girmen gerekHic bisey yok canim akintilari silince
Sence suan catlama dogru yerde mi tabloda atese goreBir gün daha ateş girmen gerek
Yok akıntı girmek zorunda değilsin hatta emin değilsen akıntılardan hiç girme daha iyi.su gibi akıntı doğurgan donemde olduğunun işaretiFF programını pek anlamıyorum illa akıntı tarifini girmemiz mi gerekli . bazen belirtilelere çok takılıyoruz . benim su gibi akıntım devam ediyor kaç gündür ama uygulamaya göre yumurtlamam geçti . hoş su gibi gelince ne oluyor onu da bilmiyoprum
Maşallah sizekızlar çok şükür iyiyiz.
evet aynen öyle oldu kullandığım uygulamada ortalama 3 senelik takibim var tek eksiğim ateş ölçümüydü onudas sizden yeni öğreniyorum . ölçünleri not alınca yumurtlama önce çekildi reglimde 4 gün sürüyor bazen 3 günTam anlamadım cnm yumurtlama tarihin değiştiği halde bat değişmedi mi
seni hatırladım sol tüpün yoktu seninde doğal yolla mı hamile kaldın . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsineşime söz verdim öğrenmeye çalışmayacağım diye yoksa fotoyu hemen atardım
Bu bir önceki ay sankiKizlar 27. Gunu adet oldum hemde ne adet... kipkirmizi ve cok fazla 7 gun surdu. Cenazemiz vardi ve girip yazamadim size kusura bakmayin. Ama ben 13. Gunu yumurtlamisim o tablo ve siz dogru bilmissiniz ama kisnet olmadi. Bu yeni tablo eskisi gibi degil ama bir bakin
14. Gün olabilir ama ateşe göre çaylamışSence suan catlama dogru yerde mi tabloda atese gore
hmm ama bende uzun sürdü bu ay o zaman birden fazla yumurta oldu diyebiliriz. keşke hangi tarafta olduğunu da bileydikYok akıntı girmek zorunda değilsin hatta emin değilsen akıntılardan hiç girme daha iyi.su gibi akıntı doğurgan donemde olduğunun işareti
CNm diğer programları pek anlamıyorum İnan.ama ovulasyon günü değişince bat da değişir çoğu zamanevet aynen öyle oldu kullandığım uygulamada ortalama 3 senelik takibim var tek eksiğim ateş ölçümüydü onudas sizden yeni öğreniyorum . ölçünleri not alınca yumurtlama önce çekildi reglimde 4 gün sürüyor bazen 3 gün
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasınkızlar çok şükür iyiyiz.
Canım isterden tüm ateş bilgilerini buraya yaz. Adetin 1. Günü, 2. Günü şeklinde. O zaman daha net anlarızhmm ama bende uzun sürdü bu ay o zaman birden fazla yumurta oldu diyebiliriz. keşke hangi tarafta olduğunu da bileydik
Onu ancak bir ay usg takibi yaptırıp anlayabilirsin hadi hayırlısı sonuç Da güzel olsun inşallahhmm ama bende uzun sürdü bu ay o zaman birden fazla yumurta oldu diyebiliriz. keşke hangi tarafta olduğunu da bileydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?