Aynen CNm deneme yaparak hangi güne çektiğini görebilirsinVeson ff in çizgiyi çekmesi için benim bir kaç gün daha mı ateş girmem gerek
Veson ff in çizgiyi çekmesi için benim bir kaç gün daha mı ateş girmem gerek
yeni ölçemeye başladım. uyanma saatinide tutturamıyorum sen kaçta ölçüyorsun. linki eklicem buraya biraz iş yoğunluğum var çözemedim tam anlamı ileMaşallah canım. Allah nazarlardan saklasın
Canım isterden tüm ateş bilgilerini buraya yaz. Adetin 1. Günü, 2. Günü şeklinde. O zaman daha net anlarız
yeni ölçemeye başladım. uyanma saatinide tutturamıyorum sen kaçta ölçüyorsun. linki eklicem buraya biraz iş yoğunluğum var çözemedim tam anlamı ile
onu yaptırınca hemen klomen veriyorlar çatlama iğnesi veriyorlar o da kilo demek benim içinOnu ancak bir ay usg takibi yaptırıp anlayabilirsin hadi hayırlısı sonuç Da güzel olsun inşallah
İlaçsız takip yapan dr lar da var.ben bir kez yaptırmıştımonu yaptırınca hemen klomen veriyorlar çatlama iğnesi veriyorlar o da kilo demek benim için
Aynen CNm deneme yaparak hangi güne çektiğini görebilirsin
yarına yüksek değilde düşük girince 15.güne çekiyor çizgiyiCanım yarına yüksek bi ateş girersen 15. Güne çekecektir. Öyle tahmin ediyorum. İstersen bi dene
Yüksek girince ne oluyoryarına yüksek değilde düşük girince 15.güne çekiyor çizgiyi
Ben 6.30 a kurdum önce ama gece uynaiyorum wcye ya da ölçemiyorum uyuyakaliyorum düzen e koymam lazım deneme yaptığım ay zaten alışırım umarımCaNım ateş yönteminin doğru sonuç vermesi için sabah aynı saatte en az 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Genellikle alarm kuruyoruz çoğumuz . Sen de alarmı kur, derecen de yanında olsun. Ölçüp tekrar yatarsın. Ben çalıştığım dönem 6 da uyandığım için o saatte ölçüyordum. Şimdi tatil olduğu için 7 gibi ölçüyorum
Bir bana mı bu doktorlar denk gelmiyor anlamıyorum devlet hastanesine bir gideyim olmazsaİlaçsız takip yapan dr lar da var.ben bir kez yaptırmıştım
Tamam canım yarın yola cikiyoruz bugun oldu oldu zaten diğer günler olmayacakBugünü mutlaka değerlendir
yüksek girince hiç çizgi çıkmıyor canım.bi derece düşük girdim net 15.güne çektiYüksek girince ne oluyor
3 gün 36.7 gir merak ettim hatta 4 günyüksek girince hiç çizgi çıkmıyor canım.bi derece düşük girdim net 15.güne çekti
seni hatırladım sol tüpün yoktu seninde doğal yolla mı hamile kaldın . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
3.gün derken canım anlamadım.3 gün 36.7 gir merak ettim hatta 4 gün
Amin canım. Sağ salim kucağına al büyüt 41 kere maşallahhepinize teşekkürler canlar.
darısı hepinizin başına olsun.
canım bu şekildede 17.güne kesik çizgi çekiyor3 gün 36.7 gir merak ettim hatta 4 gün
Arka arkaya 3-4 gün yüksek ateş gir canım3.gün derken canım anlamadım.
O zaman yarını bekleyelim bakalım inşaallah tutmuştur bu sefercanım bu şekildede 17.güne kesik çizgi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?