Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın

Canım isterden tüm ateş bilgilerini buraya yaz. Adetin 1. Günü, 2. Günü şeklinde. O zaman daha net anlarız
yeni ölçemeye başladım. uyanma saatinide tutturamıyorum sen kaçta ölçüyorsun. linki eklicem buraya biraz iş yoğunluğum var çözemedim tam anlamı ile

CaNım ateş yönteminin doğru sonuç vermesi için sabah aynı saatte en az 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Genellikle alarm kuruyoruz çoğumuz . Sen de alarmı kur, derecen de yanında olsun. Ölçüp tekrar yatarsın. Ben çalıştığım dönem 6 da uyandığım için o saatte ölçüyordum. Şimdi tatil olduğu için 7 gibi ölçüyorum
yeni ölçemeye başladım. uyanma saatinide tutturamıyorum sen kaçta ölçüyorsun. linki eklicem buraya biraz iş yoğunluğum var çözemedim tam anlamı ile

Ben 6.30 a kurdum önce ama gece uynaiyorum wcye ya da ölçemiyorum uyuyakaliyorum düzen e koymam lazım deneme yaptığım ay zaten alışırım umarım
İlaçsız takip yapan dr lar da var.ben bir kez yaptırmıştım
Bir bana mı bu doktorlar denk gelmiyor anlamıyorum devlet hastanesine bir gideyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…