inşallah canım.zaten tek yumurtaysa ve 15.yada 17.gune cizgi çekerde programa göre hiç umudum olmazO zaman yarını bekleyelim bakalım inşaallah tutmuştur bu sefer
Umut her zaman var. Ne zaman çatladı bilemeyiz. Çalışmalar güzel. Bugün bir Çalışma daha gerekliinşallah canım.zaten tek yumurtaysa ve 15.yada 17.gune cizgi çekerde programa göre hiç umudum olmaz
artık çalışma olmaz bugün canım.en son çalışma bile çok zor bela oldu.affedersin doğru düzgün boşalamadı bile.artık hayırlısıUmut her zaman var. Ne zaman çatladı bilemeyiz. Çalışmalar güzel. Bugün bir Çalışma daha gerekli
Bal çörekotu tarçın karışımı olabilirKızlar yumurta tembelliği için bir öneriniz var mı
Gecen ayki bu bence gecen ay daha mi guzeldi bilmiuorumBu bir önceki ay sanki
Uzun zaman önce yapmıştım tekrar yapayım sağolBal çörekotu tarçın karışımı olabilir
Hamile kalmadığına göre değildi.Gecen ayki bu bence gecen ay daha mi guzeldi bilmiuorum
Evet kullandim canim 10 gunNaberr selam canım sen bu ay inofolic kullanmıştın dimi?
Bende pko yok ama bugün aldım adetin 4. Günündeyim içmeye başladım günde bi tane içicem. Farkını hissettin mi peki? İlk defa mı senin deEvet kullandim canim 10 gun
Ilk defa kullandim bende yani eger akintimi dogru anladiysam catlamayi one aldi sanki ama bakalim bati gorunce anlicaz canimBende pko yok ama bugün aldım adetin 4. Günündeyim içmeye başladım günde bi tane içicem. Farkını hissettin mi peki? İlk defa mı senin de
Kullananların kimi demiş gecikme yaptı diye inşallah öyle bi durum oluşmaz. Sende pko var mıIlk defa kullandim bende yani eger akintimi dogru anladiysam catlamayi one aldi sanki ama bakalim bati gorunce anlicaz canim
Önemli olan tablonun güzelliği değil sonunun güzel olması inşallah bunun sonu güzel olurBuda bu ayki
Yok lh bıraz yüksek sadeceKullananların kimi demiş gecikme yaptı diye inşallah öyle bi durum oluşmaz. Sende pko var mı
benim bu ay inofolicten dolayi bi degisik oldu.ff in cizgizine bakarsak kaçırdık,ama ovu testlerine ve akıntılara bakarsak kacmadi@deeploneliness çizgiyi düne çekecek bence pm de olmuş hadi hayırlısı sanırım yola çıkacaksınız bugünü değerlendirebilirseniz son bir nokta koyun
hilallll seninkini de 16 ya çekecek sanırım
Gizmo89 ateş almış başını gidiyor hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?