Inofolic bu ay beni de bi degisik yapti ya iyi mi kotu mu etkiledi gorecezbenim bu ay inofolicten dolayi bi degisik oldu.ff in cizgizine bakarsak kaçırdık,ama ovu testlerine ve akıntılara bakarsak kacmadiartik bekleyip göreceğiz
Bende inanamadim uyku sersemi yanlis mi gordum acaba diye 2 kere olctum@deeploneliness çizgiyi düne çekecek bence pm de olmuş hadi hayırlısı sanırım yola çıkacaksınız bugünü değerlendirebilirseniz son bir nokta koyun
hilallll seninkini de 16 ya çekecek sanırım
Gizmo89 ateş almış başını gidiyor hadi hayırlısı
bence gecmeyecek düşüşeBende inanamadim uyku sersemi yanlis mi gordum acaba diye 2 kere olctumbakalim yarin da dususe gecmezse umutlanicam
aynen canim.hayırlısı olsun insallah.Inofolic bu ay beni de bi degisik yapti ya iyi mi kotu mu etkiledi gorecez
KAÇMADI kaçmadı her halükarda çalışmalar güzel yerdebenim bu ay inofolicten dolayi bi degisik oldu.ff in cizgizine bakarsak kaçırdık,ama ovu testlerine ve akıntılara bakarsak kacmadiartik bekleyip göreceğiz
Isallah kuzum hepimiz icin guzel seyler olsun bu aybence gecmeyecek düşüşetabi genede hayırlısını dileyip bekleyelim
Ay insallah kuzum.gerci kacirmamakla is bitmiyor.umarim benim yumicikle kocişin spermcikler kaynaşmışdırKAÇMADI kaçmadı her halükarda çalışmalar güzel yerde
aynen aynen cok kaptırmadan sakince beklemek en güzeliIsallah kuzum hepimiz icin guzel seyler olsun bu aybeklenti yapip sonra uzulmek kotu oluyo o yuzden sakince dua ediyorum sadece.
Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer ya bizimki de o misal. Direniyorum resmen dusunmemek icinaynen aynen cok kaptırmadan sakince beklemek en güzelisakin kısmı biraz zor gerçi ama olsun
tuğbacım ya ben telefonu değiştim...ff yi indirdim..şifreyle içine girdim ama tablolarımı falan göremiyorum neden acaba?eksik bir işlemmi yapıyorum acaba sen belirsin?Önemli olan tablonun güzelliği değil sonunun güzel olması inşallah bunun sonu güzel olurama neden çizgiyi çekmemiş ff? Ayarlara girip fam seçer misin?
More-settings-detector/override settings- ordan detector kısmında fam seçeceğini seçip set e bas
kuzum sen niye bir olumsuzluktur gidiyorsun.ateşinin bişeyi yok.herkeste çok yüksek ateşler olacak diye bişey yok ki.dur bakalım.henüz bişey belli değil.strese sokma kendiniBenim ateste hic hayir yok ya bu ay da kirmizilar beni bekler
Ay ne bileyim canim ya tabloya baktikca icim karariyo hic sevmedim niyeysekuzum sen niye bir olumsuzluktur gidiyorsun.ateşinin bişeyi yok.herkeste çok yüksek ateşler olacak diye bişey yok ki.dur bakalım.henüz bişey belli değil.strese sokma kendinş
o zaman çok bakma tabloya :)) şaka bir tarafa biraz sakin canım.şu negatif düşüncelerden de kurtul.kendimizide paralasak herşey olacağına varıyorAy ne bileyim canim ya tabloya baktikca icim karariyo hic sevmedim niyeyse
Fam yaptim ama yine cizgi cekmediÖnemli olan tablonun güzelliği değil sonunun güzel olması inşallah bunun sonu güzel olurama neden çizgiyi çekmemiş ff? Ayarlara girip fam seçer misin?
More-settings-detector/override settings- ordan detector kısmında fam seçeceğini seçip set e bas
Günaydın herkeseGunaydin kizlar
@hikuzum sen niye bir olumsuzluktur gidiyorsun.ateşinin bişeyi yok.herkeste çok yüksek ateşler olacak diye bişey yok ki.dur bakalım.henüz bişey belli değil.strese sokma kendini
kuzum sen niye bir olumsuzluktur gidiyorsun.ateşinin bişeyi yok.herkeste çok yüksek ateşler olacak diye bişey yok ki.dur bakalım.henüz bişey belli değil.strese sokma kendini
Ben bu ay senden umutluyum içimde öyle bir his varAy ne bileyim canim ya tabloya baktikca icim karariyo hic sevmedim niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?