Umarim bende hic yokBen bu ay senden umutluyum içimde öyle bir his var
İnşallah Vesoncum, zar zor ikna ederim de eşimi bizim oğlan durur mu hic bilmiyorum dün aksam uyumadı resmen, bakalım..@deeploneliness çizgiyi düne çekecek bence pm de olmuş hadi hayırlısı sanırım yola çıkacaksınız bugünü değerlendirebilirseniz son bir nokta koyun
@hilallll seninkini de 16 ya çekecek sanırım
@Gizmo89 ateş almış başını gidiyor hadi hayırlısı
Allah Allah niye çekmiyor çizgiyi ff.sanki 17 de çatlamış belki 19 ama çatlamış yani çalışmalar da var hafi hayırlısıFam yaptim ama yine cizgi cekmedi
Evet çocuklar sıkıntı oluyor biz tablet falan tutuşturuyoruz eline :)) ama bizimki büyük biraz seninki sıkıntı tabi olursa bonus olmazsa da pm var sonuçta hadi hayırlısıİnşallah Vesoncum, zar zor ikna ederim de eşimi bizim oğlan durur mu hic bilmiyorum dün aksam uyumadı resmen, bakalım..
Kızlara katılıyorum çok Da karamsar olma olmayınca da kendini çok fazla salma Rabbim en doğru zamanı bekliyorUmarim bende hic yok
Karamsarlığa düşmek için daha erken bence. Biraz sabretmek lazım iyi düşün lütfenUmarim bende hic yok
Her ay son ana kadar iyi dusunurdum bu ay noldu bilmiyorum hatta adet gunune kadar test yaptigim bile oluyodu ama bu ay baska psikolojimKaramsarlığa düşmek için daha erken bence. Biraz sabretmek lazım iyi düşün lütfen
Bu sefer adetin 13unde catlamamis mi yani? 17 19 dedin ? Valla tarihedr bakmiyorm iliski icin insan olumsuzlukla defalarca karsilasinca icinden gelmiyor.Allah Allah niye çekmiyor çizgiyi ff.sanki 17 de çatlamış belki 19 ama çatlamış yani çalışmalar da var hafi hayırlısı
Al bendende o kadar!Her ay son ana kadar iyi dusunurdum bu ay noldu bilmiyorum hatta adet gunune kadar test yaptigim bile oluyodu ama bu ay baska psikolojim
Var mi sende belirti benzeri biseyelrAl bendende o kadar!
Vardır bunda da bi hayır belki bende geçen ay çok umutluydum tamam oldu dedim. İlk defa temmuzda gerçekten çok emindim ama hüsran oldu. İnşallah boşuna bozuyosundur psikolojini inşallahh bebeğin gelir bu ayHer ay son ana kadar iyi dusunurdum bu ay noldu bilmiyorum hatta adet gunune kadar test yaptigim bile oluyodu ama bu ay baska psikolojim
Yok CNm bu ay geç çatlamış 13 te değil.büyük olasılık 17 19 da olabilir ff çizgiyi çekseydi bilirdik.ateş dışında birşeyler girdiniz mi yA da biryerleri karıştırdınız mıBu sefer adetin 13unde catlamamis mi yani? 17 19 dedin ? Valla tarihedr bakmiyorm iliski icin insan olumsuzlukla defalarca karsilasinca icinden gelmiyor.
Gecen ay tablo cok iyiydi ve sag kasigim yurudukce igne gibi batiyodu. Gercekten cok umitliydim ve burdaki arkadaslar bile kesin hamilesin dediler. Bir adet oldum 7gun surdu ve pihti falan olmadan hep kipkirmizi... tabi aglamaktan icim disima cikti. Bu ayda esimin zoruyla iliski oldu onu bile istemedim. Vescon simdi 17 19 gibi catlamis dio bugun 23gunum hicbisey hissetmiyorum. Ekimde tup bebege gitmeye karar verdik 2 senedir olmuyor cunku. Sende hic dusunme bosver. Sayili gun zaten illaki ogreniyoruz olumlu olumsuzVar mi sende belirti benzeri biseyelr
Yok valla bozulur die ellemiyorum bile womanlog not almisim adetin 18 gunu kasikta agri yazmisim... sen benim doktordan iyisin valla :)Yok CNm bu ay geç çatlamış 13 te değil.büyük olasılık 17 19 da olabilir ff çizgiyi çekseydi bilirdik.ateş dışında birşeyler girdiniz mi yA da biryerleri karıştırdınız mı
Benimde gecen aylarda goguslerim asiri sisip damarlanmisti megerse gogsumde varis varmis damarlarimda genisleme varmis birde birsuru kucuk buyuk kist olmus bu ay pek bisey hissetmiyorum sadece 3 4 gundur bas donmesi oluyo ama sadece kalkincaGecen ay tablo cok iyiydi ve sag kasigim yurudukce igne gibi batiyodu. Gercekten cok umitliydim ve burdaki arkadaslar bile kesin hamilesin dediler. Bir adet oldum 7gun surdu ve pihti falan olmadan hep kipkirmizi... tabi aglamaktan icim disima cikti. Bu ayda esimin zoruyla iliski oldu onu bile istemedim. Vescon simdi 17 19 gibi catlamis dio bugun 23gunum hicbisey hissetmiyorum. Ekimde tup bebege gitmeye karar verdik 2 senedir olmuyor cunku. Sende hic dusunme bosver. Sayili gun zaten illaki ogreniyoruz olumlu olumsuz
Cok gecmis olsun valla. Allah hayirlisini versin insallah senin icin. Sen kendini yorma yinede...Benimde gecen aylarda goguslerim asiri sisip damarlanmisti megerse gogsumde varis varmis damarlarimda genisleme varmis birde birsuru kucuk buyuk kist olmus bu ay pek bisey hissetmiyorum sadece 3 4 gundur bas donmesi oluyo ama sadece kalkinca
Yok valla bozulur die ellemiyorum bile womanlog not almisim adetin 18 gunu kasikta agri yazmisim... sen benim doktordan iyisin valla :)
Sana bir soru peki 17de catladiysa 14 gun sonrami adet olucam benGüldürdün beni bu ay yüzün güler inşallah.çizgi Yok ama çatlamış yumurta bekleyip görelim
Gecen ay 13gun yumurtlamissin dedin 27sinde adet oldum valla sana saygi duyuyorumGüldürdün beni bu ay yüzün güler inşallah.çizgi Yok ama çatlamış yumurta bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?