Gecen ay 13gun yumurtlamissin dedin 27sinde adet oldum valla sana saygi duyuyorum
O süre kişiden kişiye değişkenlik göstermekle beraber her ay aşağı yukarı aynı süredir.senin geçen ayki tabloya göre dpo14 de regl gelmiş.yine 1-2 gün öne yA da ileri kayma olasılığı ile beraber ortalama dpo14 te regl gelecektir inşallah 9 ay gelmez .ben de hepinizi seviyorumSana bir soru peki 17de catladiysa 14 gun sonrami adet olucam ben
❤❤❤ insallah canim benim tesekkut ederimO süre kişiden kişiye değişkenlik göstermekle beraber her ay aşağı yukarı aynı süredir.senin geçen ayki tabloya göre dpo14 de regl gelmiş.yine 1-2 gün öne yA da ileri kayma olasılığı ile beraber ortalama dpo14 te regl gelecektir inşallah 9 ay gelmez .ben de hepinizi seviyorumyaşasın ff
Ateş ölçme yöntemini anlayamadım. Biri yardımcı olabilir mi rica etsem? Benim ateşim 8.gün 36.0
9.gün 36.02
10.gün 36.03
11.gün 36.05
12.gün 36.0
oldu. Ateşimde düşüş olması yumurtlamam olduğu anlamına mı geliyor.
CNM henüz ovulasyon olmamış gözüküyor ovulasyon olunca ateş yükselişe geçerAteş ölçme yöntemini anlayamadım. Biri yardımcı olabilir mi rica etsem? Benim ateşim 8.gün 36.0
9.gün 36.02
10.gün 36.03
11.gün 36.05
12.gün 36.0
oldu. Ateşimde düşüş olması yumurtlamam olduğu anlamına mı geliyor.
Benimki de öyle bildiğim kadarı ile herkesinki öyle burda bir arkadaş sadece ateş değerlerini baz almasını istiyorsanız akıntı ya da opk yı değerlendirmesin diye fam ı seçin demişti acaba öyle çizgi çeker mi dedim ama çekmedi.
Hiç dikkat bile etmedim çizgi çekmemiş deyince kimden bahsettiğini anladım öyle cevap yazdım
Ben de çok şaşırdım neden çizgi çekmiyor acaba.. Bariz yükselişler var. Acaba merdiven şeklinde olduğu için kararsız mı kaldı ff. Sabit ateşten sonra yükseliş olunca sabit ateşin olduğu son güne çekiyor genelde. Bu tabloda error verdi galiva. Nereye çizeceğine karar vermemiş. Ben de çok kurcalayıp tüm ayarlarını bozarım diye korkuyorum.Hiç dikkat bile etmedim çizgi çekmemiş deyince kimden bahsettiğini anladım öyle cevap yazdımniye çekmemiş hayret.biraz kurcalamak lazım ama kurcalarken kökünden de olmayalım:)
ARTIK ne düşündü ff babamız bilinmezBen de çok şaşırdım neden çizgi çekmiyor acaba.. Bariz yükselişler var. Acaba merdiven şeklinde olduğu için kararsız mı kaldı ff. Sabit ateşten sonra yükseliş olunca sabit ateşin olduğu son güne çekiyor genelde. Bu tabloda error verdi galiva. Nereye çizeceğine karar vermemiş. Ben de çok kurcalayıp tüm ayarlarını bozarım diye korkuyorum.Artık bekleyip görelim
Her yere tıkladım ama açılmıyor cnm 'ya...LeYLa_21 CNm niye görmüyorsun ki aşağıda solda charts var oraya tıklayınca çıkmıyor mu?
LeYLa_21 CNm niye görmüyorsun ki aşağıda solda charts var oraya tıklayınca çıkmıyor mu?
Çok teşekkür ederimCNM henüz ovulasyon olmamış gözüküyor ovulasyon olunca ateş yükselişe geçer
Ovu ve gebelik test paketini nerden aliyosun canim msj atar misintamam canım..şu meşhur internet sitesinden 20 ovu 6 gebelik testi paketini aldım
Hissetmek önemli değil bence ateş ölçümünü yeni öğreniyorum ama bu tablo gibisi ise bu ay ki tablon bir umut vardırGunaydın hanımlar bu benim hamile kaldigim ayki tablo yumurtlamadan sonraki 14 gün keskin bir düşüş var bu ay da boyle oldu ya yumurtlamadim ya da yine sonradan yukselecek ateş hic bisi anlamadım bu isten normalde benim yumurtlama 15.gune sarkmazyumurtlamadım mı ki
Gebelikten sonra yaklaşık 2 senedir ates olcmuyorum ve emziriyorum adetlerim duzenli ama belki de yumurtlama hic olmuyor dediğin gibi umut da vardır her zamanHissetmek önemli değil bence ateş ölçümünü yeni öğreniyorum ama bu tablo gibisi ise bu ay ki tablon bir umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?