Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay 13gun yumurtlamissin dedin 27sinde adet oldum valla sana saygi duyuyorum
Sana bir soru peki 17de catladiysa 14 gun sonrami adet olucam ben
O süre kişiden kişiye değişkenlik göstermekle beraber her ay aşağı yukarı aynı süredir.senin geçen ayki tabloya göre dpo14 de regl gelmiş.yine 1-2 gün öne yA da ileri kayma olasılığı ile beraber ortalama dpo14 te regl gelecektir inşallah 9 ay gelmez .ben de hepinizi seviyorumyaşasın ff

❤❤❤ insallah canim benim tesekkut ederim

Ateş ölçme yöntemini anlayamadım. Biri yardımcı olabilir mi rica etsem? Benim ateşim 8.gün 36.0
9.gün 36.02
10.gün 36.03
11.gün 36.05
12.gün 36.0
oldu. Ateşimde düşüş olması yumurtlamam olduğu anlamına mı geliyor.

CNM henüz ovulasyon olmamış gözüküyor ovulasyon olunca ateş yükselişe geçer

Veson canım benim ff ayarlarında fam değil Advanced( Recommended) seçili. Acaba Gizmo89 ff de onu mu seçmeli ? Bi de öyle dene istersen belki çizgi gelir
Benimki de öyle bildiğim kadarı ile herkesinki öyle burda bir arkadaş sadece ateş değerlerini baz almasını istiyorsanız akıntı ya da opk yı değerlendirmesin diye fam ı seçin demişti acaba öyle çizgi çeker mi dedim ama çekmedi.

Hiç dikkat bile etmedim çizgi çekmemiş deyince kimden bahsettiğini anladım öyle cevap yazdımniye çekmemiş hayret.biraz kurcalamak lazım ama kurcalarken kökünden de olmayalım:)
Ben de çok şaşırdım neden çizgi çekmiyor acaba.. Bariz yükselişler var. Acaba merdiven şeklinde olduğu için kararsız mı kaldı ff. Sabit ateşten sonra yükseliş olunca sabit ateşin olduğu son güne çekiyor genelde. Bu tabloda error verdi galiva. Nereye çizeceğine karar vermemiş. Ben de çok kurcalayıp tüm ayarlarını bozarım diye korkuyorum. Artık bekleyip görelim

ARTIK ne düşündü ff babamız bilinmez illaki çekmesi gerekti merdivene bakmazdı aslında
Çok kurcalamaya ben de çekiniyorum bir gün kızım silmiş geri gelmeyecek diye yüreğime iniyordu nerdeyse

Gunaydın hanımlar bu benim hamile kaldigim ayki tablo yumurtlamadan sonraki 14 gün keskin bir düşüş var bu ay da boyle oldu ya yumurtlamadim ya da yine sonradan yukselecek ateş hic bisi anlamadım bu isten normalde benim yumurtlama 15.gune sarkmaz yumurtlamadım mı ki

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-18-07-22-01-364_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
Hissetmek önemli değil bence ateş ölçümünü yeni öğreniyorum ama bu tablo gibisi ise bu ay ki tablon bir umut vardır

Kızlar kafam çok karışık iki gün sabit çıktı ateşim bugün 0.10 derece düşmüş ama gece 3.15 gibi uyandım sabah ta 6dan sonra uyandım 6.21 de ölçtüm doğru sonucu verır mi

Hissetmek önemli değil bence ateş ölçümünü yeni öğreniyorum ama bu tablo gibisi ise bu ay ki tablon bir umut vardır
Gebelikten sonra yaklaşık 2 senedir ates olcmuyorum ve emziriyorum adetlerim duzenli ama belki de yumurtlama hic olmuyor dediğin gibi umut da vardır her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…