Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kafam çok karışık iki gün sabit çıktı ateşim bugün 0.10 derece düşmüş ama gece 3.15 gibi uyandım sabah ta 6dan sonra uyandım 6.21 de ölçtüm doğru sonucu verır mi
Genelde uyumama durumunda, gec olcme durumunda ateş yuksek çıkıyor sende tam tersi olmus dusus vardir ama tam saatinde olmadıgından sağlıklı bir sonuc diyemeyiz tablo ölçüm kutucuğunu ici bos gosterecektir

Genelde uyumama durumunda, gec olcme durumunda ateş yuksek çıkıyor sende tam tersi olmus dusus vardir ama tam saatinde olmadıgından sağlıklı bir sonuc diyemeyiz tablo ölçüm kutucuğunu ici bos gosterecektir
Tabloyu anlamadığım için birşey diyemiyorum boş dolu olarak yeni ölçmeye başladım. Birde eski takip uygulamamda ateş değerlerini girdim.yumurtlama adetin 6.cı günün e denk geldi. Regli günüm değişmedi şaşkınım

Hm folik asit kullanıyor musun peki yumurtlamaya yardımcı takviyeler
Multi vitamin olarak decavit kullanıyorum folik asit var icinde ölçüme devam bakalim genelde ilk ay deneme ayı oluyor içi bos kutucuk yani tabloda olcum noktası saatinde olculmeyen ates demek senin bugün öyle olmus

Bu sefer çok keskin olmuş gerçekten.ya Hilall de de aynı şey oldu bu ay geç yükseldi ateş progesteron salınımı ile alakalı sanırım.ama çalışma yapabilirseniz her ihtimale karşı iyi olurdu

Kızlar kafam çok karışık iki gün sabit çıktı ateşim bugün 0.10 derece düşmüş ama gece 3.15 gibi uyandım sabah ta 6dan sonra uyandım 6.21 de ölçtüm doğru sonucu verır mi
Ciddi bir düşüş Yok aşağı yukarı aynı çıkacaktır.6 gibi uyanıp 6:21 e kadar ne yaptın tekrar uyudun mu

Bu sefer çok keskin olmuş gerçekten.ya Hilall de de aynı şey oldu bu ay geç yükseldi ateş progesteron salınımı ile alakalı sanırım.ama çalışma yapabilirseniz her ihtimale karşı iyi olurdu
Sağolasın canım yumurtlama olmus olsun da geç yukselsin napalim

Multi vitamin olarak decavit kullanıyorum folik asit var icinde ölçüme devam bakalim genelde ilk ay deneme ayı oluyor içi bos kutucuk yani tabloda olcum noktası saatinde olculmeyen ates demek senin bugün öyle olmus
Inceleyim biraz daha programı.
Ne kadardır istiyorsun
Ciddi bir düşüş Yok aşağı yukarı aynı çıkacaktır.6 gibi uyanıp 6:21 e kadar ne yaptın tekrar uyudun mu
Yataktaydim kalkmadım gözlerim biraz dalmıştı yarı açık . Ne zor bir şeymiş gece de uyanıyorum sabah 5te mi ölçeydim ne yapaydım

Inceleyim biraz daha programı.
Ne kadardır istiyorsun

Yataktaydim kalkmadım gözlerim biraz dalmıştı yarı açık . Ne zor bir şeymiş gece de uyanıyorum sabah 5te mi ölçeydim ne yapaydım
Bu ayla birlikte 3.denememiz

Herkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.

Sınavımız büyük. Rabbim bu sınavımızdan da kolay çıkmayı nasip etsin. İnsan söyleyecek kelimeler bulamıyor. Rabbim yol göstersin sabır versin sana da eşine de

Ne diyecegimi bilemiyorum canım.olsun diye uğraşırken bu şekilde kaybetmek cok acı.Allahım diğer yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin insallah umarım kolay atlatırsın.biz buralarda ve senin yanindayiz

Hepimiz ayrı sınavlar veriyoruz cnm.inan çok üzüldüm Tuğbacım. Hepimizin psikolojisi alt üst. Sığınacak tek limanımız Yüce Rabbimdir...inşallah tekrar sağlıkla gebe kalıp kucağına almak nasip olsun güzel arkadaşım..Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah Cümlemize...

Hayatımızın her döneminde sınanıyoruz bişeylerle. 7kez aynı duyguyu yaşamak nedir bilemem ama inan senin için çok çok üzüldüm. Her sabah uyanabildiğimiz için şükretmemiz lazım. Rabbimin vardır bi bildiği demekten başka ne gelir ki elden. En kısa zamanda atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…