Genelde uyumama durumunda, gec olcme durumunda ateş yuksek çıkıyor sende tam tersi olmus dusus vardir ama tam saatinde olmadıgından sağlıklı bir sonuc diyemeyiz tablo ölçüm kutucuğunu ici bos gosterecektirKızlar kafam çok karışık iki gün sabit çıktı ateşim bugün 0.10 derece düşmüş ama gece 3.15 gibi uyandım sabah ta 6dan sonra uyandım 6.21 de ölçtüm doğru sonucu verır mi
Hm folik asit kullanıyor musun peki yumurtlamaya yardımcı takviyelerGebelikten sonra yaklaşık 2 senedir ates olcmuyorum ve emziriyorum adetlerim duzenli ama belki de yumurtlama hic olmuyor dediğin gibi umut da vardır her zaman
Tabloyu anlamadığım için birşey diyemiyorum boş dolu olarak yeni ölçmeye başladım. Birde eski takip uygulamamda ateş değerlerini girdim.yumurtlama adetin 6.cı günün e denk geldi. Regli günüm değişmedi şaşkınımGenelde uyumama durumunda, gec olcme durumunda ateş yuksek çıkıyor sende tam tersi olmus dusus vardir ama tam saatinde olmadıgından sağlıklı bir sonuc diyemeyiz tablo ölçüm kutucuğunu ici bos gosterecektir
Multi vitamin olarak decavit kullanıyorum folik asit var icinde ölçüme devam bakalim genelde ilk ay deneme ayı oluyor içi bos kutucuk yani tabloda olcum noktası saatinde olculmeyen ates demek senin bugün öyle olmusHm folik asit kullanıyor musun peki yumurtlamaya yardımcı takviyeler
Yanlış İsim ya da şifre diyorEki Görüntüle 2180663
Hep böyle çıkıyor cnm 'ya..
Bu sefer çok keskin olmuş gerçekten.ya Hilall de de aynı şey oldu bu ay geç yükseldi ateş progesteron salınımı ile alakalı sanırım.ama çalışma yapabilirseniz her ihtimale karşı iyi olurduGunaydın hanımlar bu benim hamile kaldigim ayki tablo yumurtlamadan sonraki 14 gün keskin bir düşüş var bu ay da boyle oldu ya yumurtlamadim ya da yine sonradan yukselecek ateş hic bisi anlamadım bu isten normalde benim yumurtlama 15.gune sarkmazyumurtlamadım mı ki
Ciddi bir düşüş Yok aşağı yukarı aynı çıkacaktır.6 gibi uyanıp 6:21 e kadar ne yaptın tekrar uyudun muKızlar kafam çok karışık iki gün sabit çıktı ateşim bugün 0.10 derece düşmüş ama gece 3.15 gibi uyandım sabah ta 6dan sonra uyandım 6.21 de ölçtüm doğru sonucu verır mi
Sağolasın canım yumurtlama olmus olsun da geç yukselsin napalimBu sefer çok keskin olmuş gerçekten.ya Hilall de de aynı şey oldu bu ay geç yükseldi ateş progesteron salınımı ile alakalı sanırım.ama çalışma yapabilirseniz her ihtimale karşı iyi olurdu
Inceleyim biraz daha programı.Multi vitamin olarak decavit kullanıyorum folik asit var icinde ölçüme devam bakalim genelde ilk ay deneme ayı oluyor içi bos kutucuk yani tabloda olcum noktası saatinde olculmeyen ates demek senin bugün öyle olmus
Yataktaydim kalkmadım gözlerim biraz dalmıştı yarı açık . Ne zor bir şeymiş gece de uyanıyorum sabah 5te mi ölçeydim ne yapaydımCiddi bir düşüş Yok aşağı yukarı aynı çıkacaktır.6 gibi uyanıp 6:21 e kadar ne yaptın tekrar uyudun mu
İLK başta öyle oluyor yA hep bir aksilik ölçüm saatinden önce uyanmalar falanInceleyim biraz daha programı.
Ne kadardır istiyorsun
Yataktaydim kalkmadım gözlerim biraz dalmıştı yarı açık . Ne zor bir şeymiş gece de uyanıyorum sabah 5te mi ölçeydim ne yapaydım
Bu ayla birlikte 3.denememizInceleyim biraz daha programı.
Ne kadardır istiyorsun
Yataktaydim kalkmadım gözlerim biraz dalmıştı yarı açık . Ne zor bir şeymiş gece de uyanıyorum sabah 5te mi ölçeydim ne yapaydım
Offff valla sınır etti beni bu ff..niye şunu kolay adam gibi yapmamışlar anlamıyorumki..Yanlış İsim ya da şifre diyor
Sınavımız büyük. Rabbim bu sınavımızdan da kolay çıkmayı nasip etsin. İnsan söyleyecek kelimeler bulamıyor. Rabbim yol göstersin sabır versin sana da eşine deHerkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.
Ne diyecegimi bilemiyorum canım.olsun diye uğraşırken bu şekilde kaybetmek cok acı.Allahım diğer yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin insallahHerkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.
Hepimiz ayrı sınavlar veriyoruz cnm.inan çok üzüldüm Tuğbacım. Hepimizin psikolojisi alt üst. Sığınacak tek limanımız Yüce Rabbimdir...inşallah tekrar sağlıkla gebe kalıp kucağına almak nasip olsun güzel arkadaşım..Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah Cümlemize...Herkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.
Hayatımızın her döneminde sınanıyoruz bişeylerle. 7kez aynı duyguyu yaşamak nedir bilemem ama inan senin için çok çok üzüldüm. Her sabah uyanabildiğimiz için şükretmemiz lazım. Rabbimin vardır bi bildiği demekten başka ne gelir ki elden. En kısa zamanda atlatırsın inşallahHerkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?