Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun, bu süreci olabilecek en kolay sekilde atlatmanı nasip etsin çok üzüldüm Tuğbacım, tekrar kendinde güç bulmanı ve sebebini araştırmanı diliyorum mutlaka sebebi olmalı

Çok üzüldüm canım kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyiz allah sabır versin güç versin

Canım kelimeler kifayetsiz biliyorum ama inancımız tam çok şükür elbet bi hayır vardır bunda da Rabbime sığınıp dua edicez hepimiz. başka elden ne gelir inşallah bu son olur da bi dahakine sağlıklı gebelik nasip olur biz yanındayız

Tubacım cok uzuldum ne denir bilmiyorum cok gecmiş olsun Allah bir daha gostermesin. Cok zor bir imtihan. Rabbim tez zamanda selamete cıkarsın yar ve yardımcınız olsun

Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.hepinizin yüreğine güzel kalbine sağlık inşallah.
Cordelia cnm evet senin içine doğdu gerçekten kaç kez yazdın ama ben bu süreci bu sefer içimde yaşamak istedim en azından kalp atışlarını duyana kadar.henüz ailelerin bile haberi Yok hamile olduğumdan da kaybettiğimden de.
@deeploneliness CNm her türlü araştırma genetik test DNA hasar testi histereskopi rahim filmi aklına gelebilecek her türlü kan ve hormon testi eşime ve bana da bakıldı.bir dosya dolusu tahlil var..hangi dr a gitsem gereken tahliller yapılmış yapman gereken hamile kalınca sulandırıcı iğne ve ilaç başka yapacak bir şey Yok diyor. ki o Da önlem amaçlı ona bile gerek Yok tahlillere bakarsan.ben kızımda hiçbirşey kullanmadım.
Tıbbi önlem yanında manevi önlemler de almaya çalışıyoruz kendimizce ama nasip olmayınca olmuyor demekki.

Kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…