Cnm ben iğneye başladığımda bebek ortada yoktu sadece kese vardı bebek oluştu kalp atışı oluştu hatta dr dinletmek istedi dinlemek istemiyorum attığını bileyim yeter dedim.bir hafta sonra kontrol dedi kalbi durmuş ben bu süreç içerisinde ilaçlarımı hep kullandım.tahlil sonuçlarına bakarsan benim bu ilaçlara ihtiyacım bile Yok kızımda hiçbirşey kullanmadım sadece tedbir amaçlı veriliyor.beni muayene eden tüm dr lar bu konuda hemfikir.prof hariç o bunlara kesinlikle ihtiyacın Yok diyerek kullandırmamıştı.kullandığım iki gebelikte kayıp yaşadım.diğerinde daha da erken başlamıştım halbuki ilaçlaraAraba sürüyordum durdum şimdi. Canım iğneye hemen başlaman gerekiyor aspirin le olmaz benim tanıdığım , 12 bebek KaybettiVeson
CNm herkesin durumu farklı o bayanda mutlaka pıhtılaşma sorunu vardır bu yüzden bebeklerini kaybediyordur onun çözümü De iğne ve aspirin.benim durum biraz farklı benim bebeklerin neden gittiğini bilen Yok sadece sağlıksız gebelik deniliyor o kadar.ben de pıhtılaşma sorunu yokHeyecan yaptım. İğneye hemen başladığı ay bebeğini kaybetmedi. Bursa art hastanesinde prof osman bey varmış. Bi bakar mısın.hep söylemek geçmişti içimden sana. Belki budur çare
Neden aspirin ve iğne kullanıyorsunCNm herkesin durumu farklı o bayanda mutlaka pıhtılaşma sorunu vardır bu yüzden bebeklerini kaybediyordur onun çözümü De iğne ve aspirin.benim durum biraz farklı benim bebeklerin neden gittiğini bilen Yok sadece sağlıksız gebelik deniliyor o kadar.ben de pıhtılaşma sorunu yok
Bana denilen her ihtimale karşı tedbir amaçlıNeden aspirin ve iğne kullanıyorsun
CNm bilmiyorum dr Pazartesi istersen aç gel alalım dedi ama genetik bakılmıyor hastanede genetik bakan hastaneler de Bayram tatiline girdi.açıkcası eğer kürtaj alocaksam genetik de bakılsın istiyorum. sanırım bayram tatilini atlatıp duruma göre hareket edeceğimVeson canım operasyon ne zaman olacak?
Sağol CNm.Veson cok uzuldum gecmis olsun boyle seyler de hic bilemem ne diyecegimi
Amin CNm sağol Allah razı olsun senden hep destek oldun.Veson Tuğbam ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor her zaman dediğin gibi ama bunca kayıp sebepsiz nasıl olur inan kafam basmıyor.
Allahım sabır versin güç versin size.. yanında olabilmeyi çok isterdim canım benim..
Çok üzgünüm canım. Allah sabır versin. Herşeyin çözümü var ama tıp şuan yeterli değil. Umarım tekrar yaşamazsın bu acıyı. Şifa neyse bulunur inşallah.Bana denilen her ihtimale karşı tedbir amaçlı
Sağol CNm Allah razı olsun Bursa da bize çok uzak bilmiyorum.şu an Yen'i gebelik düşünecek psikolojide de değilim zaten.bu bebekten kurtulma arayışlarındayım şuan tek düşündüğüm şey buÇok üzgünüm canım. Allah sabır versin. Herşeyin çözümü var ama tıp şuan yeterli değil. Umarım tekrar yaşamazsın bu acıyı. Şifa neyse bulunur inşallah.kendini toplarlayınca aşağıdaki Dr u araştır canım.
https://www.doktortakvimi.com/osman-haldun-develioglu/kadin-hastaliklari-ve-dogum/bursa
Dediğim Dr. Yukarıdaki linke tıkla. Yorumlara bak canım. El elden üstündür.
Şuan sana yardımcı olamıyorum. Ne denir bilmiyorum canım. Allahım tekrar yaşatmasınSağol CNm Allah razı olsun Bursa da bize çok uzak bilmiyorum.şu an Yen'i gebelik düşünecek psikolojide de değilim zaten.bu bebekten kurtulma arayışlarındayım şuan tek düşündüğüm şey bu
DUAlarınız desteğiniz yeter CNm ne demek yardımcı olamıyorum düşünmen yeter iyiki varsınız.şu an sadece Yen'i gebelik için düşünemiyorum.bana kalsa 5. Kayıpta çoktan bu bebek meselesini kapatmıştım ama eşime söz geçiremiyorum.şimdiden tekrar bir kez daha deneyelim demelere başladı.ama benimki de can artık kaldırmakta zorlanıyorum beni anlamıyor eşimŞuan sana yardımcı olamıyorum. Ne denir bilmiyorum canım. Allahım tekrar yaşatmasın
Kromozom analizlerine bakıldı mı?Amin CNm sağol Allah razı olsun senden hep destek oldun.
sağlıksız gebelikti o yüzden gitti deyip gönderiyorlar diye mutlaka atladıkları bir nokta vardır diye düşünürdüm hep. Ta ki Leyla'nın 5 embriyosu down lu çıkana kadar . Ondan sonra demekki olabiliyor üstüste sağlıksız gebelik de olabiliyor dedim kendi kendime.bilmiyorum İnan ben de bu ilaçları hep boşuna içtiğimi düşünüyorum nedense.hep diyordum yA hadi sağlıksızsa ve gitmek istiyorsa ben bu ilaçlarla zorla hayatta tutmaya çalışıyorum onu gibi geliyor.bilmiyorum böyle ardarda düşük yaşayanlara da yaptıkları tek şey iğne aspirin başka birşey yapıldığını hiç duymadım.sabah kalktım sanki boşluğa düşmüş gibiyim umarım kısa zamanda atlatırım süreci
Eşime ve bana bakıldı bir sıkıntı Yok.dediğin gibi sperm ve yumurta sağlıklı olsa dahi embriyo oluşurken kromozomal bozukluklar oluşabiliyormuşKromozom analizlerine bakıldı mı?
Hoş kromozom sıkıntısı olmasa bile embriyoda kırılmalar yer değişmeler oluyor .
Özelde mi bakıldı üniversiteler de 20 bantta bakılıyor.Eşime ve bana bakıldı bir sıkıntı Yok.dediğin gibi sperm ve yumurta sağlıklı olsa dahi embriyo oluşurken kromozomal bozukluklar oluşabiliyormuş
Amin inşallah sağol.Üniversite de bakılmıştı.özel de mi daha detaylı bakılıyor onu mu demek istedin.Özelde mi bakıldı üniversiteler de 20 bantta bakılıyor.
Her şey nasip zor bir süreç yaşadığın umarım kolay atlatırsın
Beni. Herseyimdede yaşı öne sürdüler hep.yumurtalar yaşlanıyormuş falan filan..erkekler bizi asla anlamaz cnm.ne çektiğimizi anlamıyolar malesef...DUAlarınız desteğiniz yeter CNm ne demek yardımcı olamıyorum düşünmen yeter iyiki varsınız.şu an sadece Yen'i gebelik için düşünemiyorum.bana kalsa 5. Kayıpta çoktan bu bebek meselesini kapatmıştım ama eşime söz geçiremiyorum.şimdiden tekrar bir kez daha deneyelim demelere başladı.ama benimki de can artık kaldırmakta zorlanıyorum beni anlamıyor eşim
bu kadar kayıptan sonra ikinci çocuk kararı tamamen senin olmalı.yaşadıkların basit,bugün yaşadım yarın unuturum tarzında değilki.derler ya karnına düştüğünü anladığın anda anne oluyorsun.sen her seferinde bu hissi yaşayıp onu kaybediyorsun.sonrasında yapılan işlemler ve o süreçte cabası.buna ne beden ne psikoloji dayanır.Allahım yardımcın olsun.sabır ve dayanma gücü versin.çok şükür bir evladın var.ona sarıl ondan güç al canım.umarım senin için enDUAlarınız desteğiniz yeter CNm ne demek yardımcı olamıyorum düşünmen yeter iyiki varsınız.şu an sadece Yen'i gebelik için düşünemiyorum.bana kalsa 5. Kayıpta çoktan bu bebek meselesini kapatmıştım ama eşime söz geçiremiyorum.şimdiden tekrar bir kez daha deneyelim demelere başladı.ama benimki de can artık kaldırmakta zorlanıyorum beni anlamıyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?