Valla anlayışlı erkekler de var yani bak zamansiz ın eşine takdir ettim.sırf karım acı çekiyor üzülüyor diye bebek meselesini rafa kaldırabiliyorBeni. Herseyimdede yaşı öne sürdüler hep.yumurtalar yaşlanıyormuş falan filan..erkekler bizi asla anlamaz cnm.ne çektiğimizi anlamıyolar malesef...
amin CNm sağol.şimdiye kadar ne kendim için ne eşim için sırf kızım için istedim kardeş ona yoldaş olsun diye.sırf onun için katlanıyorum zAten yoksa eşimi çok Da takmam.sadece beni anlamıyor olması üzüyor.kız 2 yaşında çalışmalara başladık şimdi oldu 6,5 yaşında aradaki yaş farkı gittikçe açılıyor.ben istedim ki oyun arkadaşı olsunlar.ama olmadı.bazen geliyor anne karnında bebek var mı diye soruyor kardeşim ne zaman gelecek ben dua ettim Allah çocukların duasını kabul edermiş kardeşim olacak diyor.gidiyor bebeklerini getiriyor anne bak bunlar benim kardeşim diyor.onlarla oynuyor falan bu sene artık idrak etmeye başladı daha çok istiyor daha çok söylüyor.karşısında ne diyeceğimi bilmiyorumbu kadar kayıptan sonra ikinci çocuk kararı tamamen senin olmalı.yaşadıkların basit,bugün yaşadım yarın unuturum tarzında değilki.derler ya karnına düştüğünü anladığın anda anne oluyorsun.sen her seferinde bu hissi yaşayıp onu kaybediyorsun.sonrasında yapılan işlemler ve o süreçte cabası.buna ne beden ne psikoloji dayanır.Allahım yardımcın olsun.sabır ve dayanma gücü versin.çok şükür bir evladın var.ona sarıl ondan güç al canım.umarım senin için en
kolay şekilde atlatırsın
yaş farkına takılma.sağlıkla olsunda onlar gene birbirine yoldaş olur sen merak etme.Allahım o minik kalbin duasını duysun inşallah.onun bu halleri,soruları seni daha çok zorlar ve üzerValla anlayışlı erkekler de var yani bak zamansiz ın eşine takdir ettim.sırf karım acı çekiyor üzülüyor diye bebek meselesini rafa kaldırabiliyor
amin CNm sağol.şimdiye kadar ne kendim için ne eşim için sırf kızım için istedim kardeş ona yoldaş olsun diye.sırf onun için katlanıyorum zAten yoksa eşimi çok Da takmam.sadece beni anlamıyor olması üzüyor.kız 2 yaşında çalışmalara başladık şimdi oldu 6,5 yaşında aradaki yaş farkı gittikçe açılıyor.ben istedim ki oyun arkadaşı olsunlar.ama olmadı.bazen geliyor anne karnında bebek var mı diye soruyor kardeşim ne zaman gelecek ben dua ettim Allah çocukların duasını kabul edermiş kardeşim olacak diyor.gidiyor bebeklerini getiriyor anne bak bunlar benim kardeşim diyor.onlarla oynuyor falan bu sene artık idrak etmeye başladı daha çok istiyor daha çok söylüyor.karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum
Allah ona sağlıklı bir kardes nasip etsin ins. Su an bunları konusmak tekrar gebelik konuşmak için cok erken ruhen ve bedenen yeniden toparlandığında konusmak en doğrusu tabi, bizler bir yola çıkıyoruz ama zamanı vakti gelmeden yaprak dahi kımildamiyor olmayinca da sınavımız oluyor belki de bu durum karşısında isyan etmeden, neden ben demeden.. Ama ben inanıyorum ki sen hamile kalacaksın ve saglikla kızının kardeşini kucağına alacaksın sadece vakti gelmedi..Valla anlayışlı erkekler de var yani bak zamansiz ın eşine takdir ettim.sırf karım acı çekiyor üzülüyor diye bebek meselesini rafa kaldırabiliyor
amin CNm sağol.şimdiye kadar ne kendim için ne eşim için sırf kızım için istedim kardeş ona yoldaş olsun diye.sırf onun için katlanıyorum zAten yoksa eşimi çok Da takmam.sadece beni anlamıyor olması üzüyor.kız 2 yaşında çalışmalara başladık şimdi oldu 6,5 yaşında aradaki yaş farkı gittikçe açılıyor.ben istedim ki oyun arkadaşı olsunlar.ama olmadı.bazen geliyor anne karnında bebek var mı diye soruyor kardeşim ne zaman gelecek ben dua ettim Allah çocukların duasını kabul edermiş kardeşim olacak diyor.gidiyor bebeklerini getiriyor anne bak bunlar benim kardeşim diyor.onlarla oynuyor falan bu sene artık idrak etmeye başladı daha çok istiyor daha çok söylüyor.karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum
Amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.bazen ümitleniyorum.bazen diyorum Allah bize uyarı veriyor biz yine de ısrarla istiyerek yanlış mı yapıyoruz diyorum.bilmiyorum.Allah ona sağlıklı bir kardes nasip etsin ins. Su an bunları konusmak tekrar gebelik konuşmak için cok erken ruhen ve bedenen yeniden toparlandığında konusmak en doğrusu tabi, bizler bir yola çıkıyoruz ama zamanı vakti gelmeden yaprak dahi kımildamiyor olmayinca da sınavımız oluyor belki de bu durum karşısında isyan etmeden, neden ben demeden.. Ama ben inanıyorum ki sen hamile kalacaksın ve saglikla kızının kardeşini kucağına alacaksın sadece vakti gelmedi..
Aynı yollardan geçiyoruz hep cnm..Benim kızımda öyleydi .inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin..hayırlısı inşallah..Valla anlayışlı erkekler de var yani bak zamansiz ın eşine takdir ettim.sırf karım acı çekiyor üzülüyor diye bebek meselesini rafa kaldırabiliyor
Öyle düşünme Allah yeter ki isteyin diyor ne istiyorsaniz dogrudan isteyin.. Allah nasip etmeyecek olsa o şey icin dua etmemizi de sağlamazdi..Amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.bazen ümitleniyorum.bazen diyorum Allah bize uyarı veriyor biz yine de ısrarla istiyerek yanlış mı yapıyoruz diyorum.bilmiyorum.
Bugün adetin kaçıncı günü ateşin hangi saatlerde ölçüyorsun.Arkadaşlar kolay kolay ateşim çıkmaz geçen ay eşimle yumurtlama dönemini kaçırmadım ve son 4 gündür ateşim 37 36.9 37.4 te hep hasta değilim grip falan yok bel ağrısı çok sizce bebek geliyormu
Öyle düşünme Allah yeter ki isteyin diyor ne istiyorsaniz dogrudan isteyin.. Allah nasip etmeyecek olsa o şey icin dua etmemizi de sağlamazdi..
Veson şimdi ancak okuyabildim yazını. çok üzgünüm. senin kadar üzüldüm inan. bazen kelimeler sessiz kalıyor. bu da öyle bir an. her biriniz için tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim seni sağlıklı sonuna kadar devam eden gebelikle, kızını da sağlıklı bir kardeşle müjdelesin inşallah. dünyanın neresinde evlat hasreti çeken varsa Rabbim tez vakitte kucaklarını doldursun. inşallah bir gün Allah güzel kalbinin mükafatını verecek.
Kızlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.rabbim sizlerin de gönlüne göre versin inşallah.çok sağolun...Veson cnm çok üzüldüm. İnş bu son olur da sağlıkla kavuşursun yavruna.
Adetim biteli 20 gün oldu ama değişik Bi adet oldum kahverengi şekilde yeni adete 10 gün var karnımın altı kasıklarım çok ağrı yapıyor günün çoğu vakti ateş ölçüyorum gün içinde hiç 37 altına düşmüyorBugün adetin kaçıncı günü ateşin hangi saatlerde ölçüyorsun.
Sosyolog mu oldun sen hadi hayırlı olsun. Fazla testin varsa yap canım.Kizlar mutemel adete 4 gun falan var test yapayim mi sizce
Gün içi değil sabah uyanır uyanmaz ateşini ölçmelisin. Gün içi ateş birşey ifade etmez canım.Adetim biteli 20 gün oldu ama değişik Bi adet oldum kahverengi şekilde yeni adete 10 gün var karnımın altı kasıklarım çok ağrı yapıyor günün çoğu vakti ateş ölçüyorum gün içinde hiç 37 altına düşmüyor
Bende testten bol bisey yok biliyosun kutu kutu aldimSosyolog mu oldun sen hadi hayırlı olsun. Fazla testin varsa yap canım.
Daha erken hamile bile olsan negatif çıkabilirBende testten bol bisey yok biliyosun kutu kutu aldimama negatif cikar korkusu var fena
Aynen o yuzden daha yapmiyorum canimDaha erken hamile bile olsan negatif çıkabilir
Ölçtüm sabahları da mesela bu sabah 36.9 37 çıktıGün içi değil sabah uyanır uyanmaz ateşini ölçmelisin. Gün içi ateş birşey ifade etmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?