Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ölçtüm sabahları da mesela bu sabah 36.9 37 çıktı
ilk sayfaya bakarsan ateş ölçme yöntemini detaylı anlatıyor. Tek bir sabah ateşi ile değil, bir ay her sabah aynı saatte ölçünce yorum yapılabilir. Yöntem hamileliği değil yumurtlamayı tespit etmek için kullanılır. 36.9 hiç yataktan kalmadan uyanır uyanmaz ateşinse yumurtlamışsın diyebilirim. Hayırlısı ile inşallah hamilesindir

Bence çift yumurtladın. Ateşin 41 kere maşallah. Seni çok heveslendirmek istemiyorum. Sonra gözyaşları sel oluyor. Sakince bekleyelim. Hayırlısı inşallah
bende kendimi cok heveslendirmiyorum canim zaten.hayırlısı olsun.cizgiye bakarsak adet gunun ayın 30 u.ama benim 28 gunde bir adet olmama bakarsak 28 i adet günüm
.dedigin gibi sakince beklemek lazım

aminn kuzumm insallah ilk kez boyle kademe kademe artış gösteriyor atesim.

ya ben ateş ölçmediğim hatta hiç üstüne düşmediğim bir ayda çok şükür mucizeme kavuştum.
o yüzden merak ediyorum acaba benim tablom nasıldı?
sadece adete birkaç gün kala bana ateş basıyordu akşamları.
ölçüyordum ateşimi hep 37 çıkıyordu.
benim ateşim hep düşük olduğu için ben 37de genelde hastayımdır.
hasta olacağım grip oluyorum diye sanmıştım
o yüzden 37 ateş bana hep güzel şeyleri hatırlatıyor artık çok şükür

insallah benim icinde guzel seyler getirir.bundan sonra tabiki ateste dusmeler oynamalar olacaktir.umarim adet gunume kadar yükseklerde seyreder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…