- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
aminn kuzumm insallah
Yarınki ateşe göre iş değişir canım.Gunaydin herkese 36.4e kadar dustum adet geliyor sanirim
Canımmm uzaya doğru gidiyor Ateş,37yi görmüşsün.gayet umut verici,sonu yeşillensin inş.aminn kuzumm insallahilk kez boyle kademe kademe artış gösteriyor atesim.
hergun diyorum bugun ya bi tik düşer yada sabitlenir diyorum ama nirvanaya ulastiCanımmm uzaya doğru gidiyor Ateş,37yi görmüşsün.gayet umut verici,sonu yeşillensin inş.
ilk sayfaya bakarsan ateş ölçme yöntemini detaylı anlatıyor. Tek bir sabah ateşi ile değil, bir ay her sabah aynı saatte ölçünce yorum yapılabilir. Yöntem hamileliği değil yumurtlamayı tespit etmek için kullanılır. 36.9 hiç yataktan kalmadan uyanır uyanmaz ateşinse yumurtlamışsın diyebilirim. Hayırlısı ile inşallah hamilesindirÖlçtüm sabahları da mesela bu sabah 36.9 37 çıktı
Bence çift yumurtladın. Ateşin 41 kere maşallah. Seni çok heveslendirmek istemiyorum. Sonra gözyaşları sel oluyor. Sakince bekleyelim. Hayırlısı inşallahhergun diyorum bugun ya bi tik düşer yada sabitlenir diyorum ama nirvanaya ulastiinsallah yesillenir.
Bizim özellikle benim gerçekten kader anımız yarın. Gerçi belirtiler ve ateş adet geldi diyor. Sağlık olsun.Gunaydin herkese 36.4e kadar dustum adet geliyor sanirim
Dpo 11deyiz ikimizde adet icin erken değil mi aslinda tabi yumurta catlama günlerimiz dogruysa dpo11Bizim özellikle benim gerçekten kader anımız yarın. Gerçi belirtiler ve ateş adet geldi diyor. Sağlık olsun.
Ben dpo 12 de adet oluyorum. Yarın olacaktır. Ve bu son ay benim için. Son bekleyiş.Dpo 11deyiz ikimizde adet icin erken değil mi aslinda tabi yumurta catlama günlerimiz dogruysa dpo11
Sende bariz dusus yok benim tablodaki gibi bence senin tablon daha iyi herkesin atesi 37lere cikacak diye bisey yokBen dpo 12 de adet oluyorum. Yarın olacaktır. Ve bu son ay benim için. Son bekleyiş.
bende kendimi cok heveslendirmiyorum canim zaten.hayırlısı olsun.cizgiye bakarsak adet gunun ayın 30 u.ama benim 28 gunde bir adet olmama bakarsak 28 i adet günümBence çift yumurtladın. Ateşin 41 kere maşallah. Seni çok heveslendirmek istemiyorum. Sonra gözyaşları sel oluyor. Sakince bekleyelim. Hayırlısı inşallah
Ateşle ilgisi yok. Ben biliyorum hamile değilim. Yinede umut işte.Sende bariz dusus yok benim tablodaki gibi bence senin tablon daha iyi herkesin atesi 37lere cikacak diye bisey yok
aminn kuzumm insallahilk kez boyle kademe kademe artış gösteriyor atesim.
insallah benim icinde guzel seyler getirir.bundan sonra tabiki ateste dusmeler oynamalar olacaktir.umarim adet gunume kadar yükseklerde seyrederya ben ateş ölçmediğim hatta hiç üstüne düşmediğim bir ayda çok şükür mucizeme kavuştum.
o yüzden merak ediyorum acaba benim tablom nasıldı?
sadece adete birkaç gün kala bana ateş basıyordu akşamları.
ölçüyordum ateşimi hep 37 çıkıyordu.
benim ateşim hep düşük olduğu için ben 37de genelde hastayımdır.
hasta olacağım grip oluyorum diye sanmıştım
o yüzden 37 ateş bana hep güzel şeyleri hatırlatıyor artık çok şükür
Canım daha gunune var sanırım ins. pozitife döner, geçen ay ben de erkenden yaptım negatif görmek üzücü oluyor günüm gecmeden bir daha test yapmam sanırımTest yaptim negatif
Kaç gün var adetineTest yaptim negatif
4 ya da 6Kaç gün var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?