Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah 7 de yoğun kanamayla uyandım. Hastaneye bebeğimi kaybettim düşüncesiyle yüreğim ağzımda gittim. Kalp atışını duyamicak mıyım düşüncesi ömrümden ömür götürdü. Ta ki miniğimin pıt pıt atan kalbinin sesi muayene odasında yankılanana kadar. Rahimde ufak bi yırtık oluşmuş. Yorgunluk vs etkenlerden dolayı oldu galiba. Progestana başlattı doktor. Miniğimle bana dua edin nolur. Rabbim onu bana bağışladı..

Rabbim sana bağışlasın inşallah.çok dikkat et kendine

Geçmiş olsun cnm..kendine ve bebisine dikkat et..Allaha emanet kuzularımız..

K
Yok Cnm ben ilk kez duyuyorum yat Bayram boyu iş yapma madem yorgunluktan oldu.kendine dikkat et.kaybetmek çok acı
Kaybetmek muhakkak ki çok acı. Korkusu bile yetti ömrümü sökmeye. Annesini affetsin fazla yordum onu bu ara sanırım. Rabbim bir daha göstermesin. Kimse evladıyla sınav olmasın inşallah

çok çok geçmiş olsun canım.Allahım evladını sana bağışlasın,bir daha yaşatmasın inşallah o daha çok minik annesi.kendini artık yormaman ve sakınman gerekiyor.Kendinede miniğine de çok dikkat et

Evet çok minik. Ama güm güm atan kalbini duyurdu annesine. Çok şükür

Serum takılı doktoru beklerken elim karnımdaydı. Birden avucumda ufak bi pıt hissettim. Anlam veremedim. On beş sn sonra belli belirsiz bi pıt daha. Meğer kuzum anne ben burdayım korkma diyomuş.

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim sana bağışlasın evladını. Dikkat et kendine. Çok yorma. Allaha emanet olun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins. Bol bol dinlenin bir de düşük önleyici iğne vuruldun mu progestan dışında?

Çok geçmiş olsun canım
İkinizde Allah a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…