Seneye bebişlerinizle birlikte kutlayacağınız nice guzel bayramlar diliyorum hanimlar
Cordelia atesin yukselmis
Ben bugun erken uyandigim icin zamanindan erken olctum atesimi dunde dolmusta eve geliyordum dolmus kasislerden cukurlardan gecerken hep kasıklarıma bicak saplanir gibi oldu bilmiyorum arada adet agrisi gibi yokluyor bende olurum heraldeİyi bayramlar tatlım. Balon gibi şiştim. Bugün olur adet. Muhtemel olduktan sonra düşecek.
Ben değilim ama inşallah sen hamilesindirBen bugun erken uyandigim icin zamanindan erken olctum atesimi dunde dolmusta eve geliyordum dolmus kasislerden cukurlardan gecerken hep kasıklarıma bicak saplanir gibi oldu bilmiyorum arada adet agrisi gibi yokluyor bende olurum heralde
Bende hamile olduğumu düşünmüyorum canim dun testim negatifti zatenBen değilim ama inşallah sen hamilesindir
Amin cnm.Allah hepinizin evladını bağışlasın inşallah..Aminnn ablam allah razı olsun. Duadan başka bişey gelmez elimizden. Rabbim acılarını yaşatmasın
Geçmiş olsun canım.yat dinlen yorma kendini,bişeycik olmaz.Ben biraz dikkatsiz davrandım sanırım. Hiç boyle yırtık olayı vs. karşılaştınız mi kk da
Sağolasın canım. Çok şükür şimdi iyiyim. Ufak kahverengi lekelenmem oluyo arada. O da galiba temizleniyor kanama alanı, ondan kaynaklıGeçmiş olsun canım.yat dinlen yorma kendini,bişeycik olmaz.
Çok teşekkür ederim. Bundan sonra daha dikkatli olucaz :)Günaydın kizlar ates benim yerlerde kirmizilarin gelmesini az kaldi sanirim
caglali9669 gecmis olsun canim dikkat et kendine
Sabah 7 de yoğun kanamayla uyandım. Hastaneye bebeğimi kaybettim düşüncesiyle yüreğim ağzımda gittim. Kalp atışını duyamicak mıyım düşüncesi ömrümden ömür götürdü. Ta ki miniğimin pıt pıt atan kalbinin sesi muayene odasında yankılanana kadar. Rahimde ufak bi yırtık oluşmuş. Yorgunluk vs etkenlerden dolayı oldu galiba. Progestana başlattı doktor. Miniğimle bana dua edin nolur. Rabbim onu bana bağışladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?