Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl kanama devam ediyor mu ?

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl kanama devam ediyor mu ?
Çok sağol canım. İki gün kahverengi lekelenmem oldu, şimdi ise hiç kalmadı Allaha şükür. Benim kanama alanım ufaktı kesenin dört parmak altındaydı. Üstte olması sıkıntıymış. Salı günü kontrol var. Şimdilik herşey yolunda çok şükür

CNM SENDeki kanama alanı mıydı? Yırtık deyince ben farklı birşey herhalde diye düşündüm ilk mesaj attığında.kanama alanı ben hemen hemen her gebeliğimde yaşıyorum.kızımda da oldu diğer kayıplarımın çoğunda da biraz dikkat ve dinlenme ile bebek de büyüdükçe alan gitgide küçülür Allah'ın izni ile hiç merak etme

Evet, doktorla tekrar görüştüğümde daha net bilgi aldım. Olayın şokuyla yanlış anlamışım :)

Rahim yırtılması demişsin yanılmıyorsam sebebi varmıymış.
Çok şükür çanım allah bir daha yasatmasin

Rahim yırtılması demişsin yanılmıyorsam sebebi varmıymış.
Çok şükür çanım allah bir daha yasatmasin
Kuzum yırtılma değil, ben yanlış anlamışım panik anıyla. Kanama alanı oluşmuş. Onu da yorgunluğa bağladı, bol bol su tüketimi ve istirahat önerdi. Bi de düşük riskine karşı progestan a başlattı

Anladım kuzum benim de 2.ci gebelikte oldu kanama kese görünmedi diye dr progesteron vermemişti. Yırtığı da duyunca eyvah dedim . Çok şükür yanlış anlaşılmaymış . Bol su ve düzenli beslenme istirahat ile geçer bu günler

Çok şükür kuzum. Allah bi daha yaşatmasın. Fazlaca yoruldum iki üçgün üst üste. Bundan sonra daha dikkatli olucam
Benim ilk gebeliğim. Biraz acemilik var tabi :)

Çok şükür kuzum. Allah bi daha yaşatmasın. Fazlaca yoruldum iki üçgün üst üste. Bundan sonra daha dikkatli olucam
Benim ilk gebeliğim. Biraz acemilik var tabi :)
Yorma canım kendini ilk 3 ay en riskli dönem diyorlar yat dinlen gak de yemek gelsin guk de su gelsin önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…