- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl kanama devam ediyor mu ?Sabah 7 de yoğun kanamayla uyandım. Hastaneye bebeğimi kaybettim düşüncesiyle yüreğim ağzımda gittim. Kalp atışını duyamicak mıyım düşüncesi ömrümden ömür götürdü. Ta ki miniğimin pıt pıt atan kalbinin sesi muayene odasında yankılanana kadar. Rahimde ufak bi yırtık oluşmuş. Yorgunluk vs etkenlerden dolayı oldu galiba. Progestana başlattı doktor. Miniğimle bana dua edin nolur. Rabbim onu bana bağışladı..
Aminnn kuzum Allah razı olsun. Rabbim acılarını göstermesinçok geçmiş olsun canım.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bize bağışlasın inşallah.
Çok sağol canım. İki gün kahverengi lekelenmem oldu, şimdi ise hiç kalmadı Allaha şükür. Benim kanama alanım ufaktı kesenin dört parmak altındaydı. Üstte olması sıkıntıymış. Salı günü kontrol var. Şimdilik herşey yolunda çok şükürÇok geçmiş olsun şimdi nasıl kanama devam ediyor mu ?
CNM SENDeki kanama alanı mıydı? Yırtık deyince ben farklı birşey herhalde diye düşündüm ilk mesaj attığında.kanama alanı ben hemen hemen her gebeliğimde yaşıyorum.kızımda da oldu diğer kayıplarımın çoğunda da biraz dikkat ve dinlenme ile bebek de büyüdükçe alan gitgide küçülür Allah'ın izni ile hiç merak etmeÇok sağol canım. İki gün kahverengi lekelenmem oldu, şimdi ise hiç kalmadı Allaha şükür. Benim kanama alanım ufaktı kesenin dört parmak altındaydı. Üstte olması sıkıntıymış. Salı günü kontrol var. Şimdilik herşey yolunda çok şükür
Daha erken değil mi? Ara kanamalar yerlesme kanaması da olabilirKizlar bu ay benden de pasmeşhur lekelenmem hafifte olsa başladı.test yaptim oda negatif.zaten icimde de hic hamileyim diye bir his yoktu.
Benim bu kahverengi lekelenme tarzi şeylerim her adet öncesi oluyor ve genelde de 24.gun başlıyor canım.o yüzden umudumu kestim.Daha erken değil mi? Ara kanamalar yerlesme kanaması da olabilir
Benimde ates dustu bende adeti bekliyorumBenim bu kahverengi lekelenme tarzi şeylerim her adet öncesi oluyor ve genelde de 24.gun başlıyor canım.o yüzden umudumu kestim.
hayırlısı canım yeni ay yeni umutBenimde ates dustu bende adeti bekliyorum
Evet, doktorla tekrar görüştüğümde daha net bilgi aldım. Olayın şokuyla yanlış anlamışım :)CNM SENDeki kanama alanı mıydı? Yırtık deyince ben farklı birşey herhalde diye düşündüm ilk mesaj attığında.kanama alanı ben hemen hemen her gebeliğimde yaşıyorum.kızımda da oldu diğer kayıplarımın çoğunda da biraz dikkat ve dinlenme ile bebek de büyüdükçe alan gitgide küçülür Allah'ın izni ile hiç merak etme
Rahim yırtılması demişsin yanılmıyorsam sebebi varmıymış.Çok sağol canım. İki gün kahverengi lekelenmem oldu, şimdi ise hiç kalmadı Allaha şükür. Benim kanama alanım ufaktı kesenin dört parmak altındaydı. Üstte olması sıkıntıymış. Salı günü kontrol var. Şimdilik herşey yolunda çok şükür
Canım belli olmaz. Umudunu kesme. Lekelenme olabilir. Ateş önemli olan. Yine de hayırlısı olsun. 4-5 güne anlarız.Benim bu kahverengi lekelenme tarzi şeylerim her adet öncesi oluyor ve genelde de 24.gun başlıyor canım.o yüzden umudumu kestim.
Kuzum yırtılma değil, ben yanlış anlamışım panik anıyla. Kanama alanı oluşmuş. Onu da yorgunluğa bağladı, bol bol su tüketimi ve istirahat önerdi. Bi de düşük riskine karşı progestan a başlattıRahim yırtılması demişsin yanılmıyorsam sebebi varmıymış.
Çok şükür çanım allah bir daha yasatmasin
Anladım kuzum benim de 2.ci gebelikte oldu kanama kese görünmedi diye dr progesteron vermemişti. Yırtığı da duyunca eyvah dedim . Çok şükür yanlış anlaşılmaymış . Bol su ve düzenli beslenme istirahat ile geçer bu günlerKuzum yırtılma değil, ben yanlış anlamışım panik anıyla. Kanama alanı oluşmuş. Onu da yorgunluğa bağladı, bol bol su tüketimi ve istirahat önerdi. Bi de düşük riskine karşı progestan a başlattı
Çok şükür kuzum. Allah bi daha yaşatmasın. Fazlaca yoruldum iki üçgün üst üste. Bundan sonra daha dikkatli olucamAnladım kuzum benim de 2.ci gebelikte oldu kanama kese görünmedi diye dr progesteron vermemişti. Yırtığı da duyunca eyvah dedim . Çok şükür yanlış anlaşılmaymış . Bol su ve düzenli beslenme istirahat ile geçer bu günler
İnşallah yanılan taraf bu sefer sen olursun canım..Benim bu kahverengi lekelenme tarzi şeylerim her adet öncesi oluyor ve genelde de 24.gun başlıyor canım.o yüzden umudumu kestim.
Yorma canım kendini ilk 3 ay en riskli dönem diyorlar yat dinlen gak de yemek gelsin guk de su gelsin önüneÇok şükür kuzum. Allah bi daha yaşatmasın. Fazlaca yoruldum iki üçgün üst üste. Bundan sonra daha dikkatli olucam
Benim ilk gebeliğim. Biraz acemilik var tabi :)
Annem kayınvalidem Çok şükür yormuyolar :) kontrol günümü iple çekiyorum. İnsan özlüyo :)Yorma canım kendini ilk 3 ay en riskli dönem diyorlar yat dinlen gak de yemek gelsin guk de su gelsin önüne
Kistin var mı ? Kahve başlıyorsa genelde kistin varlığıdırBenim bu kahverengi lekelenme tarzi şeylerim her adet öncesi oluyor ve genelde de 24.gun başlıyor canım.o yüzden umudumu kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?