- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Allah razı olsun onlardan.Annem kayınvalidem Çok şükür yormuyolar :) kontrol günümü iple çekiyorum. İnsan özlüyo :)
ne bileyim canim ayni sekilde olunca umudumu kestim.bide test yaptim negatifti.dedigin gibi atesle birlikte 4,5 gune belli olur.hayırlısı olsunCanım belli olmaz. Umudunu kesme. Lekelenme olabilir. Ateş önemli olan. Yine de hayırlısı olsun. 4-5 güne anlarız.
yok canim bildigim kadariyla.rahim filmi cekildi 3 asilama oldum.kist olunca asilamada yapmiyorlar.ben en son gecen ay asilama oldum.her adet oncesi olur bendeKistin var mı ? Kahve başlıyorsa genelde kistin varlığıdır
Evet kist varken yapılmıyor.yok canim bildigim kadariyla.rahim filmi cekildi 3 asilama oldum.kist olunca asilamada yapmiyorlar.ben en son gecen ay asilama oldum.her adet oncesi olur bende
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Burdaki bütün arkadaşlara.Allah razı olsun onlardan.
Dimi canım özlenmez mi
yok gecen ayki aşılamam negatifit.bu ay kendimiz denedik.ekime kadar bisey olmazaa tekrar asilama yaptircamEvet kist varken yapılmıyor.
Şuan aşılama sonucunu mu bekliyorsun peki
Tüp bebek düşünmüyor musun ?yok gecen ayki aşılamam negatifit.bu ay kendimiz denedik.ekime kadar bisey olmazaa tekrar asilama yaptircam
canım su an tüp bebek yatırack durumumuz yok.devletten faydalanmam içinde 1 yılım var dahaTüp bebek düşünmüyor musun ?
Canım gelecek bebeğin inşallah. Belki de seninledir. Hep umutlu ol. Dualarım seninle ve tüm topic arkadaşlarımla.yok gecen ayki aşılamam negatifit.bu ay kendimiz denedik.ekime kadar bisey olmazaa tekrar asilama yaptircam
her şeye rağmen hep pozitifsin,her zaman bize iyi enerji veriyorsun.iyi ki bu topictesin bizimlesin.inşallah hepimiz bir gün yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımızaCanım gelecek bebeğin inşallah. Belki de seninledir. Hep umutlu ol. Dualarım seninle ve tüm topic arkadaşlarımla.
her şeye rağmen hep pozitifsin,her zaman bize iyi enerji veriyorsun.iyi ki bu topictesin bizimlesin.inşallah hepimiz bir gün yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza
çok küçük CNm hiç endişe etme
evet canım ateşim şu an yüksek ama bir anda düşebiliyor.benim hesabıma göre 3gün,ff e göre 5gün var adetime.hilallll adet olmak için ateşin çok yüksek. Umarım o leke yerleşme ile alakalıdır
Çok şükürçok küçük CNm hiç endişe etme
15.haftada hissettim ama zayif yapim var, ilk gebeliklerde 20.haftaya doğru hissediliyor.Hanımlar iyi akşamlar olsun. Bebişin hareketlerini en erken ne zaman hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?