Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımda ufak kıpırtılar var. Ben gaz olduğunu düşünüyorum. Ama kuzenimin eşi ben dokuzuncu haftada hissettim deyince şok oldum. Sizlere de o yüzden sordum. Boyle bişey mümkün değil sanırım

O kadar erken hissedilmeyeceğini düşünüyorum bende.
bağırsak hareketlerini öyle sanmış olabilir.
ben 12. haftadayım bir şey hissetmiyorum henüz.
zayıfım o yüzden 20.haftaya da kalacağını düşünmüyorum.
bakalım hayırlısı.
sağlıklı olsunlar da.

Yani evet bende oyle düşünüyorum. Zaten ne kadarcıklar ki, hissettirmeye güçleri yetmez henüz

Nasıl bi histi?
ilk hissettigimde sanki o bolgeye kus tuyu degiyormus gibi hafif bir iki dokunuş hissettim. İlk zamanlar emin olamadım daha sonra sıkılaşınca anladim hatta o an babası yanımdaydı elini karnıma koydu, ilerleyen zamanda bağırsak hareketleri gibi daha sert sonrasinda tik tiklar basliyor son aylar karnının sekli değişiyor o denli artarak devam ediyor, Rabbim isteyen her kadına bu diygulari yasatsin ins

Yaaaaa tüylerim diken diken olarak okudum. Çok güzel bişi olsa gerek. İçinde ben burdayım diyen bi ufaklık.

Günaydın kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bu 10 gün içinde bebeğin kesesi gayet iyi büyümüş dedi. Bebeği de gördük. Kalp atışlarını da gördük karından ultrasonla. Ama dinlemedik. Daha bebek küçük diye. 6+2 yiz. Yumurtlama zamanımla uyumlu. Çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol . Bugün o kadar rahatladımki anlatamam. Rabbim başta bu topictekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah

gözünüz aydın canım Allahım sonuna kadar sağlıkla götürsün,sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Allah sonuna kadar sağlıkla mutlulukla götürsün. Çok güzel haberler..

Kizlar bugun atesi girince cizgi bi gun erkene cekildi ve hala adet olmadim
ateşin baya düşük ama bugün yarın gelir gibi adetin.benimde bugünki lekelenmem kanama şeklinde.kısmen adetim başladı sayılır.bu ay çalışmalar iyi olunca umudum vardı ama gene olmadı

ateşin baya düşük ama bugün yarın gelir gibi adetin.benimde bugünki lekelenmem kanama şeklinde.kısmen adetim başladı sayılır.bu ay çalışmalar iyi olunca umudum vardı ama gene olmadı
Bende gelecek diye dusunuyorum ama son 4 gundur falan iyi olcemedim ya erken kalktim ya 3 saat uyumadan ölçtüm suanda da hic adet sancim yok bakalim

Bende gelecek diye dusunuyorum ama son 4 gundur falan iyi olcemedim ya erken kalktim ya 3 saat uyumadan ölçtüm suanda da hic adet sancim yok bakalim
inşallah gelmez o zaman adetin canım.ben lekelenmeyi gördüğüm anda pes ediyorum.bu ay inofolİc kullansammı onu bilmiyorum

Canim eger ben bu ay adet olursam gunde 2 tane icecem
ben yeni bir kutu almak istemiyorum.o yüzden içersem günde 1 içerim gene.zaten önümüzdeki ay ayın 8ine 9una kadar ateş takibi yapbilirim.çünkü izine ayrılcam,bir mani çıkmazsa tatile gitcez.belki bu ay hiç ateş ölçmem kafam rahat olsun diye

Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin hamileliğin ins.

Kizlar bugun atesi girince cizgi bi gun erkene cekildi ve hala adet olmadim
bi kac güne gelmezse test yapabilirsin, hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…