CNm ilaçları bırakınca 2-3 gün leke geldi soğan kürü başladım ama devamını getiremedim bayramdan dolayı ondan mıdır nedir sonra leke gelmez oldu düşmeye niyeti Yok.salı ya da çarşamba usg kontrolünden sonra beklemeye devam ya da kürtaj kararı alacağım hayırlısı inşallah kolay şekilde atlatırımVeson canım nasılsın kanaman başladı mı?
Ben de çok rahatladım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah çok sevindimGünaydın kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bu 10 gün içinde bebeğin kesesi gayet iyi büyümüş dedi. Bebeği de gördük. Kalp atışlarını da gördük karından ultrasonla. Ama dinlemedik. Daha bebek küçük diye. 6+2 yiz. Yumurtlama zamanımla uyumlu. Çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol . Bugün o kadar rahatladımki anlatamam. Rabbim başta bu topictekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bu 10 gün içinde bebeğin kesesi gayet iyi büyümüş dedi. Bebeği de gördük. Kalp atışlarını da gördük karından ultrasonla. Ama dinlemedik. Daha bebek küçük diye. 6+2 yiz. Yumurtlama zamanımla uyumlu. Çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol . Bugün o kadar rahatladımki anlatamam. Rabbim başta bu topictekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bugün nasıl rahatladım anlatamam. Bunu en iyi sen anlarsın. İnşallah herşey yolunda gidecek ve teyzelerine hep sağlıklı haberlerini vereceğizBen de çok rahatladım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah çok sevindim
Saol canım AminOhh çok şükür Allah a.
maşallah süphanallah canım.
Rabbim her daim sağlık haberini duyursun inşallah.
daha minicik kuzucuk o
Amin inşallah kolayca atlatmayi nasip etsin Rabbim, belki kendiliğinden dusse daha cok kanama olacak daha çok halsiz kalacaksın, drla en doğru kararı verirsiniz..CNm ilaçları bırakınca 2-3 gün leke geldi soğan kürü başladım ama devamını getiremedim bayramdan dolayı ondan mıdır nedir sonra leke gelmez oldu düşmeye niyeti Yok.salı ya da çarşamba usg kontrolünden sonra beklemeye devam ya da kürtaj kararı alacağım hayırlısı inşallah kolay şekilde atlatırım
Canım bende aynı durumu yaşadım 8 haftalık iken kürtaj öncesi boş yürüyüş ev işleri falan yapmıtım bir hafyita içinde düşmüştü.CNm ilaçları bırakınca 2-3 gün leke geldi soğan kürü başladım ama devamını getiremedim bayramdan dolayı ondan mıdır nedir sonra leke gelmez oldu düşmeye niyeti Yok.salı ya da çarşamba usg kontrolünden sonra beklemeye devam ya da kürtaj kararı alacağım hayırlısı inşallah kolay şekilde atlatırım
Kalkayım evi silip süpüreyim bari belki bir gelişme olur ev zAten leş gibiCanım bende aynı durumu yaşadım 8 haftalık iken kürtaj öncesi boş yürüyüş ev işleri falan yapmıtım bir hafyita içinde düşmüştü.
Yerleşme olabilir mi ki?Merhaba hanımlar, lekelenmem basladi bat 30 Ağustos normalde, hic dpo bu kadar kısa olmamıştı
Bilmiyorum ki canim yerleşme kanaması nasıl olur ki sanirim yarınki ateş belli eder kendini..daha dpo 10 dayimYerleşme olabilir mi ki?
Canm mrb çok üzüldüm allahım kimseye yasatmasin bu durumu ne desem ne söylesem boş kendimden biliyorum bende 6 ağustosta 4. kez kaybimi yaşadım 9 haftalık kalbi durdu bende bütün testler yapıldı ve tekrar gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanılacak şaştım kaldım artik ille bu kayıplar yasanincami bazı önlemler alınması gerekiyor bunaldim artik ama tekrar silkelenip yolumuza devam etmek zorundayız allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın insKızlar hepinizden Allah razı olsun.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.hepinizin yüreğine güzel kalbine sağlık inşallah.
@Cordelia_1605 cnm evet senin içine doğdu gerçekten kaç kez yazdın ama ben bu süreci bu sefer içimde yaşamak istedim en azından kalp atışlarını duyana kadar.henüz ailelerin bile haberi Yok hamile olduğumdan da kaybettiğimden de.
@deeploneliness CNm her türlü araştırma genetik test DNA hasar testi histereskopi rahim filmi aklına gelebilecek her türlü kan ve hormon testi eşime ve bana da bakıldı.bir dosya dolusu tahlil var..hangi dr a gitsem gereken tahliller yapılmış yapman gereken hamile kalınca sulandırıcı iğne ve ilaç başka yapacak bir şey Yok diyor. ki o Da önlem amaçlı ona bile gerek Yok tahlillere bakarsan.ben kızımda hiçbirşey kullanmadım.
Tıbbi önlem yanında manevi önlemler de almaya çalışıyoruz kendimizce ama nasip olmayınca olmuyor demekki.
SAna da geçmiş olsun CNm genetik testin nasıl hangi genlerde sıkıntı var Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahCanm mrb çok üzüldüm allahım kimseye yasatmasin bu durumu ne desem ne söylesem boş kendimden biliyorum bende 6 ağustosta 4. kez kaybimi yaşadım 9 haftalık kalbi durdu bende bütün testler yapıldı ve tekrar gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanılacak şaştım kaldım artik ille bu kayıplar yasanincami bazı önlemler alınması gerekiyor bunaldim artik ama tekrar silkelenip yolumuza devam etmek zorundayız allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın ins
çift çizgi varsa hamilesin hayırlı olsunIyi geceler hanımlar öncelikle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin..
Benim bir 5.5 yasinnda birde 22 aylik 2 oglum var emziriyorum da hala
Bu ayin 19 unda regli olmam gerekti ama olmadim 21 i gece kahverengi akinti gelmeye basladi tmm oldum dedim ama hic pet dolmadi 48 saat sonra kesildi sabahina test yaptim 2. Cizgi silik cikti bugum yine tesy yaptım baya belirgin çıktı yarin kan vericem saglik ocaginda soktayimda azcik sizce hamilemiyimdir
en güzeliBen bu ay ateş ölçmüyorum, canım isterse ilişki yaşıyorum. Hayırlısı artık:)
CNm link olmamış tekrar denegünaydın kızlar reglim yakşalıyor ateşim 2 derece düştü bugün. listeye linki mi eklemek istiyorum
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
deneme oldu benim için reglimden sonra tüm takviye ve kürler ile devam edecem pro woman kullanmaya başlıcam
mailde linki bulamadım otomatik silinmiş sanırım gmailden yeni adres alayım olmazsaCNm link olmamış tekrar deneEki Görüntüle 2182648
Herkese hayırlı günler.bayram Arefesi herkese güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı yine.geçen ay gebelik oluştu.herşey rayına oturunca gelip buraya güzel haberler yazacaktım ama nasip olmadı yine.bugünkü kontrolde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.bu benim 7. Kaybım ve tekrar gebelik düşünürmüyüm hiç bilmiyorum .benim için dua edin bu süreci atravmatik şekilde atlatayım.
XXYYXXYY canım korunacaktın. Kistler gitti mi? Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?