Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım nasılsın kanaman başladı mı?
CNm ilaçları bırakınca 2-3 gün leke geldi soğan kürü başladım ama devamını getiremedim bayramdan dolayı ondan mıdır nedir sonra leke gelmez oldu düşmeye niyeti Yok.salı ya da çarşamba usg kontrolünden sonra beklemeye devam ya da kürtaj kararı alacağım hayırlısı inşallah kolay şekilde atlatırım

Ben de çok rahatladım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah çok sevindim

Ohh çok şükür Allah a.
maşallah süphanallah canım.
Rabbim her daim sağlık haberini duyursun inşallah.
daha minicik kuzucuk o

Ben de çok rahatladım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah çok sevindim
Canım bugün nasıl rahatladım anlatamam. Bunu en iyi sen anlarsın. İnşallah herşey yolunda gidecek ve teyzelerine hep sağlıklı haberlerini vereceğiz
. Sen de inşallah bu süreci rahat atlatırsın canım. Biz benzer durumlar yaşadık. Umarım sana da umut ışığı olurum
Ohh çok şükür Allah a.
maşallah süphanallah canım.
Rabbim her daim sağlık haberini duyursun inşallah.
daha minicik kuzucuk o
Saol canım Amin. Rabbim korusun mucizelerimizi .Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.
Hepinizden Allah razı olsun. Burada dua eden tüm teyzelerinden Allah razı olsun. Rabbim herkesi gönlündekiyle müjdelesin inşallah

Amin inşallah kolayca atlatmayi nasip etsin Rabbim, belki kendiliğinden dusse daha cok kanama olacak daha çok halsiz kalacaksın, drla en doğru kararı verirsiniz..

Canım bende aynı durumu yaşadım 8 haftalık iken kürtaj öncesi boş yürüyüş ev işleri falan yapmıtım bir hafyita içinde düşmüştü.

Merhaba hanımlar, lekelenmem basladi bat 30 Ağustos normalde, hic dpo bu kadar kısa olmamıştı

Iyi geceler hanımlar öncelikle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin..
Benim bir 5.5 yasinnda birde 22 aylik 2 oglum var emziriyorum da hala
Bu ayin 19 unda regli olmam gerekti ama olmadim 21 i gece kahverengi akinti gelmeye basladi tmm oldum dedim ama hic pet dolmadi 48 saat sonra kesildi sabahina test yaptim 2. Cizgi silik cikti bugum yine tesy yaptım baya belirgin çıktı yarin kan vericem saglik ocaginda soktayimda azcik sizce hamilemiyimdir

Canm mrb çok üzüldüm allahım kimseye yasatmasin bu durumu ne desem ne söylesem boş kendimden biliyorum bende 6 ağustosta 4. kez kaybimi yaşadım 9 haftalık kalbi durdu bende bütün testler yapıldı ve tekrar gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanılacak şaştım kaldım artik ille bu kayıplar yasanincami bazı önlemler alınması gerekiyor bunaldim artik ama tekrar silkelenip yolumuza devam etmek zorundayız allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın ins

SAna da geçmiş olsun CNm genetik testin nasıl hangi genlerde sıkıntı var Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
çift çizgi varsa hamilesin hayırlı olsun
Ben bu ay ateş ölçmüyorum, canım isterse ilişki yaşıyorum. Hayırlısı artık:)
en güzeli

canım benim bayram boyunca hiç giremedim kk ya..Çok üzgünüm çok geçmiş olsun.Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.Allah bu süreçte yardımcın olsun inşallah

XXYYXXYY canım korunacaktın. Kistler gitti mi? Nasılsın?

İyiyim canım çok sağol. Sen nasılsın?
Evet bu ayda korunacaktım ama vazgeçtim bu ay şansımı denemek istedim sizin şu infolic combiyi kullanıyorum.Bişey yapmadan oturmak gerçekten çok sıkıcı geliyor bana.Kiste gelince inan hiç bir fikrim yok.Muayene falanda olmadım.Ama genelde bende folikül kisti olunca hep adetle atmıştım, inşallah bunu da atmışımdır.. artık adet olunca gideceğim ya doktora o zaman akıbetini öğreneceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…