Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim bayram boyunca hiç giremedim kk ya..Çok üzgünüm çok geçmiş olsun.Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.Allah bu süreçte yardımcın olsun inşallah
ALLAH razı olsun CNm çok sağol güzel dileklerin için
Veson cnm nasılsın?son durumun nedir?
valla CNm araya Bayram girdi bekleme kararı aldım ama Bayram da bitti henüz ciddi bir gelişme Yok.leke bile doğru dürüst gelmiyor düşmeye niyeti Yok.soğan kürü başladım.yarın iş çıkışı kontrole gideceğim bakalım dr ne diyecek.burdaki hastanelerde kürtaj sonrası genetik bakılmıyor Adana'ya gideceğim ona da randevu alamıyoruz hat düşmüyor.gerekirse acilden giriş yapayım diyorum bakalım.ya da burada kürtaj olup materyal yapan yere götürelim diyoruz onu Da fakülte kabul etmeyebilir özel lab olabilir.kafam bir dünya anlayacağın .inşallah Kendiliğinden düşer de uğraştırmaz beni

benim bildigim kullanilabilir ama eminde degilim canım.
Eczacıya sordum yine de kadın dogum uzmanina sorun dedi Çarşamba doktora gidecegim reglin 3.gunu hormon testi de isteyeceğim dpo 10 da regl gelmezdi benim

Eczacıya sordum yine de kadın dogum uzmanina sorun dedi Çarşamba doktora gidecegim reglin 3.gunu hormon testi de isteyeceğim dpo 10 da regl gelmezdi benim
aynen sormakta fayda var.internette baktim emziren annelerin folic asi kullanmasi çocuğada faydalıymış ama madem doktora gideceksin sorar öyle kullanırsın

bir çok şeyi denedim aslında ama hiç devam etmedim.evde kuru incirim var.olmadı bir iki yerim onuda
bir kerede olmaz canım bunlar biraz süreklilik gerekli bende çok şey denedim en son inofolic / bitki çayı /hayıt tohumu işe yaradı ama hangisi daha etkili bilemiyorum

bir kerede olmaz canım bunlar biraz süreklilik gerekli bende çok şey denedim en son inofolic / bitki çayı /hayıt tohumu işe yaradı ama hangisi daha etkili bilemiyorum
aynen biraz devam etmek gerekiyor o istikrarda bende yok.bu ayda inofolicle deneyim.bu ay hatta ateste olcmeyim karaduzen deneyelim bide diye düşünüyorum.tabi elim dereceye gitmezse,alışkanlık oldu çünkü

aynen biraz devam etmek gerekiyor o istikrarda bende yok.bu ayda inofolicle deneyim.bu ay hatta ateste olcmeyim karaduzen deneyelim bide diye düşünüyorum.tabi elim dereceye gitmezse,alışkanlık oldu çünkü
ama kullandığın inofolic bile 3 ay kullanman gerekli. sen yinede yaptığını 2 3 ay yapmaya çalış.
zaten doktorlar bile s.... zevk için s... diyor bebek odaklı olunca stres faktörü artıyor

Allah yardımcın olsun cnm...inşallah dediğin gibi olur...mutlaka genetik baktır canım ya...Rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın inşallah...

ama kullandığın inofolic bile 3 ay kullanman gerekli. sen yinede yaptığını 2 3 ay yapmaya çalış.
zaten doktorlar bile s.... zevk için s... diyor bebek odaklı olunca stres faktörü artıyor
keşke aklımdan bir an çıkarabilsemde zevk için yapsam.bebek istediğimden beri zevk için yaptığım günler sayılıdır.inofolic bu ay ikinci ay oldu zaten.eylüldede olmazsa ekimde bi aksilik çıkmazsa iğneli aşılamayı deneyeceğim

Allah yardımcın olsun cnm...inşallah dediğin gibi olur...mutlaka genetik baktır canım ya...Rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın inşallah...
İlla genetik bakılsın diye bir kaygım Yok açıkcası sağlam bebeğin durup dururken kalbi niye dursun ki belli ki bebeğin sıkıntısı vardı.ama kendi düşmez de kürtaj için o masaya yatmak zorunda kalırsam mutlaka baktırmak istiyorum genetik.

ama önce sen kendini düşünmelisin mutlu olamazsın ki sonra . kafandan at diyemem insan atamıyor zaten.

medical park yapmıyor mu genetik . görüştün mü hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…