Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm kaç haftalikti

Olmadıkca insan daha çok düşünür oluyor maalesef.o yüzden şu aşamada aklımdan atmam zor.sadece daha az düşünmeye çalışıyorum
kısa yürüşler yap el işi yap kitap oku film izle hepsini bir arada yapınca aklına gelmiyor. sadece biraz çaba gerekli kolay mı asla değil ama yapacak başka birşeyimiz yok malesef

kısa yürüşler yap el işi yap kitap oku film izle hepsini bir arada yapınca aklına gelmiyor. sadece biraz çaba gerekli kolay mı asla değil ama yapacak başka birşeyimiz yok malesef
canım zaten sabah 9 akşam 8 çalışıyorum..eve gittim diyene kadar saat 9 oluyor.eve papağan aldırdım.gidince biraz onunla sardırıyorum,iş yerinde çok düşünüyorum.belki burda kitap okumayı deneyebilirim

Benimde iş yerimde 3 kuş var onlarla oynuyorum bende şuan 1 tanesi evde . Mesleğin neydi özel olmazsa . 9 8 deyince merak ettim. Kitap al yanına insanın kafası rahatlıyor. Bende 2 ay kadardır tibet yogasina başladım çok iyi geldi bana

Kızlar bende bir kaç ay ateş ölçmeyi denedim koltuk altından genelde adete yakın düşüyordu bu ay adetime 2 gün var ve düşme olmadı daha adet ateşim 35.4 35.6 falan bugün ki ateşim 36.3 ama kafama takılan başka birşey var ust üste ateş olctugumde farklı çıkıyor 36.6 ya kadar çıktı ölçtükce hangisini baz alicam .yarin yada adet günümde düşer mi acaba

optisyenim ben.gelen giden fazla oluyor surekli bölünür kitap okumam ama denerim en azından

Maşallah cnm sağlıkla ilerler inşallah kuzum..

mersindekinede sorabilirsin ama orası vp olduğu için fiyatlar yüksek olur .
başkentte kime gitmiştin
Dün cevap vermediler bugün tekrar arayacağım.başkentte Prof esra ya gittik Ebru muydu valla ismini unuttum.iyi bir dr du ama pek yıldızımız barışmamıştı beni azarlar tarzda konuşuyordu genelde.bu sefer eşim başka dr a gidelim dedi Başkent'te bir isim söyledi hatırlamıyorum randevu almak istemiş 30 Ağustos arayın Eylül için gün verelim demişler

Koltuk altı yanıltabilir CNm ilk sayfada detaylı bilgi var oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…