Sormadım hiç oraya bak zannetmiyorum baktıklarına ama dur bir sorayım yine demedical park yapmıyor mu genetik . görüştün mü hiç.
Bu ayı ates ölçümü yapmadan takip etmeden gecirmeyi deneyeceğim.umarım yapabilirimama önce sen kendini düşünmelisin mutlu olamazsın ki sonra . kafandan at diyemem insan atamıyor zaten.
aklından bebek olayını çıkarırsan eğer ancak olur yoksa çok zorlanırsın psikolojide çöker giderBu ayı ates ölçümü yapmadan takip etmeden gecirmeyi deneyeceğim.umarım yapabilirim
mersindekinede sorabilirsin ama orası vp olduğu için fiyatlar yüksek olur .Sormadım hiç oraya bak zannetmiyorum baktıklarına ama dur bir sorayım yine de
Canm kaç haftaliktiALLAH razı olsun CNm çok sağol güzel dileklerin için
valla CNm araya Bayram girdi bekleme kararı aldım ama Bayram da bitti henüz ciddi bir gelişme Yok.leke bile doğru dürüst gelmiyor düşmeye niyeti Yok.soğan kürü başladım.yarın iş çıkışı kontrole gideceğim bakalım dr ne diyecek.burdaki hastanelerde kürtaj sonrası genetik bakılmıyor Adana'ya gideceğim ona da randevu alamıyoruz hat düşmüyor.gerekirse acilden giriş yapayım diyorum bakalım.ya da burada kürtaj olup materyal yapan yere götürelim diyoruz onu Da fakülte kabul etmeyebilir özel lab olabilir.kafam bir dünya anlayacağın .inşallah Kendiliğinden düşer de uğraştırmaz beni
Olmadıkca insan daha çok düşünür oluyor maalesef.o yüzden şu aşamada aklımdan atmam zor.sadece daha az düşünmeye çalışıyorumaklından bebek olayını çıkarırsan eğer ancak olur yoksa çok zorlanırsın psikolojide çöker gider
kısa yürüşler yap el işi yap kitap oku film izle hepsini bir arada yapınca aklına gelmiyor. sadece biraz çaba gerekli kolay mı asla değil ama yapacak başka birşeyimiz yok malesefOlmadıkca insan daha çok düşünür oluyor maalesef.o yüzden şu aşamada aklımdan atmam zor.sadece daha az düşünmeye çalışıyorum
canım zaten sabah 9 akşam 8 çalışıyorum..eve gittim diyene kadar saat 9 oluyor.eve papağan aldırdım.gidince biraz onunla sardırıyorum,iş yerinde çok düşünüyorum.belki burda kitap okumayı deneyebilirimkısa yürüşler yap el işi yap kitap oku film izle hepsini bir arada yapınca aklına gelmiyor. sadece biraz çaba gerekli kolay mı asla değil ama yapacak başka birşeyimiz yok malesef
Benimde iş yerimde 3 kuş var onlarla oynuyorum bende şuan 1 tanesi evde . Mesleğin neydi özel olmazsa . 9 8 deyince merak ettim. Kitap al yanına insanın kafası rahatlıyor. Bende 2 ay kadardır tibet yogasina başladım çok iyi geldi banacanım zaten sabah 9 akşam 8 çalışıyorum..eve gittim diyene kadar saat 9 oluyor.eve papağan aldırdım.gidince biraz onunla sardırıyorum,iş yerinde çok düşünüyorum.belki burda kitap okumayı deneyebilirim
optisyenim ben.gelen giden fazla oluyor surekli bölünür kitap okumam ama denerim en azındanBenimde iş yerimde 3 kuş var onlarla oynuyorum bende şuan 1 tanesi evde . Mesleğin neydi özel olmazsa . 9 8 deyince merak ettim. Kitap al yanına insanın kafası rahatlıyor. Bende 2 ay kadardır tibet yogasina başladım çok iyi geldi bana
O yoğunlukta okuyamazsın ben olsam düşünmeye bile zamanım olmaz sanırım o yoğunlukta.optisyenim ben.gelen giden fazla oluyor surekli bölünür kitap okumam ama denerim en azından
Ne tesadüf bende optisyenim nerdesinoptisyenim ben.gelen giden fazla oluyor surekli bölünür kitap okumam ama denerim en azından
ankaradayim canim.sen ?Ne tesadüf bende optisyenim nerdesin
Balıkesir kendi dükkanımız var bu sene diplomamı aldımankaradayim canim.sen ?
Maşallah cnm sağlıkla ilerler inşallah kuzum..Günaydın kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bu 10 gün içinde bebeğin kesesi gayet iyi büyümüş dedi. Bebeği de gördük. Kalp atışlarını da gördük karından ultrasonla. Ama dinlemedik. Daha bebek küçük diye. 6+2 yiz. Yumurtlama zamanımla uyumlu. Çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol . Bugün o kadar rahatladımki anlatamam. Rabbim başta bu topictekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dün cevap vermediler bugün tekrar arayacağım.başkentte Prof esra ya gittik Ebru muydu valla ismini unuttum.iyi bir dr du ama pek yıldızımız barışmamıştı beni azarlar tarzda konuşuyordu genelde.bu sefer eşim başka dr a gidelim dedi Başkent'te bir isim söyledi hatırlamıyorum randevu almak istemiş 30 Ağustos arayın Eylül için gün verelim demişlermersindekinede sorabilirsin ama orası vp olduğu için fiyatlar yüksek olur .
başkentte kime gitmiştin
5-6 da kalp atışlarını gördük dinlemek için 1 hafta sonraya çağırdı kalp atışı yoktuCanm kaç haftalikti
Koltuk altı yanıltabilir CNm ilk sayfada detaylı bilgi var oku istersenKızlar bende bir kaç ay ateş ölçmeyi denedim koltuk altından genelde adete yakın düşüyordu bu ay adetime 2 gün var ve düşme olmadı daha adet ateşim 35.4 35.6 falan bugün ki ateşim 36.3 ama kafama takılan başka birşey var ust üste ateş olctugumde farklı çıkıyor 36.6 ya kadar çıktı ölçtükce hangisini baz alicam .yarin yada adet günümde düşer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?