Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başkentte sr değiştirilmiyor kışlaya gideceksen .
Bende sevmedim esrayi muaynesine denk geldim yumurta takipte hiç beğenmemiştim.
Seyhan da hakan hocaydı sanırım onu övüyorlardı. Genetiğe bakıyorlar onlar ama dimk

Evet o dr değiştiremezsin muhabbetini biliyorum.ama şansımızı deneyeceğim Esra ya gitmeyeli 1,5 sene oluyor.zırt pırt değiştirmiyorum sonuçta aradan uzun zaman geçti belki değiştirirler deneyeceğiz.başkent bakıyor genetik.bakalım dr değiştiremezsiniz derlerse Başla dr arayışına girerim Hakan hoca Prof falan mı

seyhan dan randevu alırsan sıkıntı olmaz sanıyorum ama kışlada vermiyorlar. hakan hocayı kuzenimden duymuştum prof mu değil mi bilmiyorum organ taramasına hakan hocaya göndermişti dr si onu.

günaydın kızlar yarın olmam gerekirken bugün oldum adet döngüm 25 ten 24 e düştü . aklıma da şu takıldı döngüm 24 gün ya yumurtlama olur mu

Veson canım daha zamanı var demi yumurtlama için ama günden güne koyulaşıyor testler

Eklentiler

• 1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 2.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 3.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 4.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 5.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
Biranda düştüğü olabiliyor.ateş iyi gidiyor inşallah düşmez
Diğer aylar da bu kadar artmamisti düzenli olarak artıyor birde ins düşmez canim birşey sorabilir miyim sizler daha bilgilisiniz ben adet günümü nasıl hesapliycam normalde 25-26 .gun oluyorum ama geçen ay 30.gun adet oldum.ovulasyon testimde 11ve 12.gunler çift çizgi vardı ama uzayan akıntı olmadı bu ay yumurtlama olmamış olabilir mi

Uzayan akıntı her ay olmayabilir ona takılma ovulasyon gününden itibaren 12-17 gün sonra ortalama 14 gün adet gelir

Selam kizlar ben bu ay olcemicem galiba atesimi 4 gundur atesli hastalik geciriyorum bugun sabah atesim 37.1di mesela simdi 38 falan benim tablo bu ay olmaz heralde
geçmiş olsun canım.bu ayda böyle olsun bende ateş ölçmeyi en azından bu aylık bıraksam diyorum ama ölçmeyincemi yoksa ölçüncemi kafam daha rahat olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…