Daha var CNm çok silik bunlar
Sagol canim valla ben bu ay 2 3 gundur olcmuyorum ve aklima da gelmiyo acikcasi hastaliktan falan ates olcerken daha stres oluyordum sanirim ya her sabah alarm calmadan uyaniyordum programlanmis gibigeçmiş olsun canım.bu ayda böyle olsunbende ateş ölçmeyi en azından bu aylık bıraksam diyorum ama ölçmeyincemi yoksa ölçüncemi kafam daha rahat olur bilemedim
Bende alarmdan önce uyanıp ateş ölçüyorum artık uyur uyanikSagol canim valla ben bu ay 2 3 gundur olcmuyorum ve aklima da gelmiyo acikcasi hastaliktan falan ates olcerken daha stres oluyordum sanirim ya her sabah alarm calmadan uyaniyordum programlanmis gibi
bende bi alarmi kapatip dereceyi ortadan kaldirayim bakayimSagol canim valla ben bu ay 2 3 gundur olcmuyorum ve aklima da gelmiyo acikcasi hastaliktan falan ates olcerken daha stres oluyordum sanirim ya her sabah alarm calmadan uyaniyordum programlanmis gibi
Ateşe göre dün çatlamış olabilirKizlar bayram oncesi ovu testi almistim daha bugun elime ulasti bugunde ates olcmeye gore yumurtlama gunum dune kadar 35.7 ile 35.9 arasinda degisen atesim bugun 36.5 oldu testi simdi yaptim ama ovu testleri hep boyle cikiyor sanirim sizce dogrulugunu gosteriyor mu
https://i.hizliresim.com/9N3LjZ.jpg
Cıkkksss olmamış bunlar,bekle kuzumVeson canım daha zamanı var demi yumurtlama için ama günden güne koyulaşıyor testler
Ateş konusunda bildin yumurtlama gerçekleşmiş ve bebek varmış :)
Cıkkksss olmamış bunlar,bekle kuzum
EN Sondaki geliyorum diyorcanım akşam yedide bir daha yaptım daha da koyulaşmış bir bakarmısın.bir de bişey daha soracağım sabah 11 deki test akşam 7 deki teste göre neden daha silik onu anlamadım.aradaki 8 saatte lh mı arttı yani?
Veson canım sende bakarmısın
EN Sondaki geliyorum diyor
Hatırladım canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Ateş konusunda bildin yumurtlama gerçekleşmiş ve bebek varmış :)
İnşallah çok teşekkür ederim. AMİNN:)Hatırladım canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.çok sevindim gözün aydın. Darısı isteyenlerin başına olsun
Canım ateşin cuma yükselir perşembe yumoş çatlar gibi geldi banaSabah ki ile akşamki arasında neden bu kadar fark var acaba bilgin varmı canım ?
Sabah daha çok sıvı tuketiyorum ondan mı kaynaklı acaba.
Sabah en az 1,5 saat önce sıvı alımını bırakıyorum.akşam 4,5 dan sonra bişey içmiyorum 7 e kadar fark bundan mı yoksa
Canım ateşin cuma yükselir perşembe yumoş çatlar gibi geldi bana
Allahım sabır versin cnm gercekten dicek hiç bişey bulamıyorum aynı şeyleri yaşadım ve ne söylesem masal gbi gelecek ama allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin5-6 da kalp atışlarını gördük dinlemek için 1 hafta sonraya çağırdı kalp atışı yoktu
Aaa ates yukseldikten bir gun once mi catliyo canim birde resmi gordun muAteşe göre dün çatlamış olabilir
Yolda geliyor yumun.içerde asker biriktirmeye başla.sıvı tüketiminden de olabilir,lh aniden artıyor da olabilir.aman ne fark eder sen yakala da bitir şu işicanım akşam yedide bir daha yaptım daha da koyulaşmış bir bakarmısın.bir de bişey daha soracağım sabah 11 deki test akşam 7 deki teste göre neden daha silik onu anlamadım.aradaki 8 saatte lh mı arttı yani?
Veson canım sende bakarmısın
Sıvı alımı da etkilemiş olabilir ama yumoş geliyor gibi o yüzden de koyulaşmaya başlamış olabilirSabah ki ile akşamki arasında neden bu kadar fark var acaba bilgin varmı canım ?
Sabah daha çok sıvı tuketiyorum ondan mı kaynaklı acaba.
Sabah en az 1,5 saat önce sıvı alımını bırakıyorum.akşam 4,5 dan sonra bişey içmiyorum 7 e kadar fark bundan mı yoksa
Evet CNm çoğunlukla öyle oluyor ama ateşin yükseldiği gün çatlayan tablolarda olmuştu arada.sen ateş yükselene kadar çalışmalarını yapmış olmalısın.test eşit gibi duruyor ama dünkü test olsaydı keşke onunla karşılaştırmak daha mantıklı olurdu gibi tabi bugünki ateş de önemliAaa ates yukseldikten bir gun once mi catliyo canim birde resmi gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?