Amin CNm Allah razı olsun Rabbim bir daha yaşatmasınAllahım sabır versin cnm gercekten dicek hiç bişey bulamıyorum aynı şeyleri yaşadım ve ne söylesem masal gbi gelecek ama allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin
Yolda geliyor yumun.içerde asker biriktirmeye başla.sıvı tüketiminden de olabilir,lh aniden artıyor da olabilir.aman ne fark eder sen yakala da bitir şu işi
Sıvı alımı da etkilemiş olabilir ama yumoş geliyor gibi o yüzden de koyulaşmaya başlamış olabilir
KAlp grafisi gibi.gümbür gümbür geliyor.Ya benim bu ay ki tablom hakkında yorum yapar misiniz arkadaşlar. Cok inisli cikisli bisey oldu bu
Evet seninşe oyun oynanış resmen testler de negatif çıkmış yarınki ateşi de görelim öyle konuşalımYa benim bu ay ki tablom hakkında yorum yapar misiniz arkadaşlar. Cok inisli cikisli bisey oldu bu
Ahh gelse keske gumbut gumburKAlp grafisi gibi.gümbür gümbür geliyor.
O zaman yarin ola hayrola canimEvet seninşe oyun oynanış resmen testler de negatif çıkmış yarınki ateşi de görelim öyle konuşalım
Yeniden yükselebilir tabi ama Adet günü ve düşük ateş regl geliyordur büyük olasılık bekleyip görelim sen de mi ikinci için uğraşıyorsun keşke o problemi bulabilsekgünaydın kizlar moralim çok bozuk bugün adet günüm ve ateşim ciddi manada düştü kesin olurum demi bugün geçen ayda böyle olmustu.ates dusupte sonradan yükselen oldu mu hiç aranızda ya herşeyi deniyorum ama niye gelmiyor bebis çok kafama takıyorum bir tane var Allahım ömürler versinde şimdi problem ne onu anlamıyorum
8 yasında oğlum var bu zamana kadar istemedim ama 4 aydır olmuyor kürler testler hepsini denedim Dr gittim bi problem yok sadece küçük bi kistim var ama adetle atılır problem değil dedi Dr yasımda çok yüksek değil 32 neden olmuyor Dr sorduğumda 1 sene sonra endişe et dedi ama insanogluyuz iste sen de mi ikinciyi istiyorsun ne zamandır olmuyor gecmisi okumadım fazlaYeniden yükselebilir tabi ama Adet günü ve düşük ateş regl geliyordur büyük olasılık bekleyip görelim sen de mi ikinci için uğraşıyorsun keşke o problemi bulabilsek
Bence de stres yapma 1. De çok gençmişsin çabuk olmuştur.dr a katılıyorum 1 sene rahat bırak akışına.yaş çok ileri değil tabi ama artık 20 li yaşlarda da değiliz birkaç aya gelir inşallah müjden stres yapma.8 yasında oğlum var bu zamana kadar istemedim ama 4 aydır olmuyor kürler testler hepsini denedim Dr gittim bi problem yok sadece küçük bi kistim var ama adetle atılır problem değil dedi Dr yasımda çok yüksek değil 32 neden olmuyor Dr sorduğumda 1 sene sonra endişe et dedi ama insanogluyuz iste sen de mi ikinciyi istiyorsun ne zamandır olmuyor gecmisi okumadım fazla
Kesinlikle ben oğlumda istediğim ay hamile kaldım hiç tek çizgi görmedim pozitifi hemen gördüm ve ne büyük lütufmus meğer farkında bile degilmisim şükürler olsun bende birde kızım olsun istiyordum ama şimdi Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin diyorum tek çizgi görmek istemiyorum artıkBence de stres yapma 1. De çok gençmişsin çabuk olmuştur.dr a katılıyorum 1 sene rahat bırak akışına.yaş çok ileri değil tabi ama artık 20 li yaşlarda da değiliz birkaç aya gelir inşallah müjden stres yapma.
Ben de ikinci için uğraşıyorum kız var 6,5 yaşında ben bazı sıkıntılar yaşadım kayıplar falan var.insan 1. Ye bakıp bu nasıl oldu diye şaşıyor şükrediyor değil mi?
4.5 senedir istiyoruz biz.Ben şimdi Detaya girip de içini karartmayayımKesinlikle ben oğlumda istediğim ay hamile kaldım hiç tek çizgi görmedim pozitifi hemen gördüm ve ne büyük lütufmus meğer farkında bile degilmisim şükürler olsun bende birde kızım olsun istiyordum ama şimdi Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin diyorum tek çizgi görmek istemiyorum artıkbende is hayati o bu derken erteledim keşke bu kadar beklemeseydim sen kaç aydır uğraşıyorsun var mi kullandığın ilaç kür falan bi soğan kürü nu yapmadım bu ayda onu yapayım bari
Ben şimdi gerçekten utandım yanında4.5 senedir istiyoruz biz.Ben şimdi Detaya girip de içini karartmayayımdenemediğim şey Yok sayılır arada tutturup kayıplar yaşıyoruz işte.ama sen çok yolun başındasın bence otla çöple uğraşma stres en büyük düşman.rahat ol.gün aşırı çalışma birkaç aya bebek göbüşde
Yok CNm utanacak bir durum yok herkesin sınavı başka.aynen dediğin gibi zamanını bekliyor.işte o görev gibi ilişkiler en zoru kafadan atınca oldu muhabbeti çok fazla ama onu başarmak zor.rabbim çok bekletmesin inşallahBen şimdi gerçekten utandım yanındakayıplarda büyük üzüntü Allah bir daha yaşatmasın canim çok kafaya takıyorum normalde istekliyimdir ama yumurtlama günlerinde görev olarak yapıyorum o derece kafamı bi rahatlatsam keske sende sakin umudunu yitirme arkadasım 2 yıldır istedi olmadı en son Dr olmaz artık erken menopoz demiş bırakmıştım artık umudum yoktu diyor ve mucize iste şimdi hamile Allahım belki zamanı ni bekliyor
CNm yine fahrenaite cinsinden gösteriyor ayarları ile mi oynadın ki?Veson merhaba var mı bir gelişme? Dr. Görüşebildin mi? Benim tablomu silip tekrar ekleyebilirmisin. Burdakini açtığımda ateşi 97 falan gösteriyor
https://fertilityfriend.com/home/69ec56/
Tekrardan bi kontrol ettirdin mi kalp atislarini tatlimCNm yine fahrenaite cinsinden gösteriyor ayarları ile mi oynadın ki?
Ben de bir değişiklik Yok CNm doğru dürüst leke bile gelmiyor.niye böyle oldu anlamıyorum.diperleri böyle olmamıştı.dün dr a gittim o Da şaşırdı öyle olduğu yerde duruyor hiçbir değişiklik Yok 10 gündür.kese bile bozulmamış.cuma Adana'ya gideceğim genetik için inşallah.umarım hemen kürtaj edeler gün falan vermezler.iyice rahatsız oldum mide bulantısı gaz şişkinlik migren birkaç gündür iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?