- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Aynen canim ins sende tez zamanda kavuşursun bebeğine bende daha adet yok bu arada ins olmazYok CNm utanacak bir durum yok herkesin sınavı başka.aynen dediğin gibi zamanını bekliyor.işte o görev gibi ilişkiler en zoru kafadan atınca oldu muhabbeti çok fazla ama onu başarmak zor.rabbim çok bekletmesin inşallah
DÜN KONtroldeydim CNm kese 10 gündür bıraktığımız gibi duruyor bebek de.gelişmemiş kalp atışı da Yok.Tekrardan bi kontrol ettirdin mi kalp atislarini tatlim
AMİNN inşallah hadi hayırlısıAynen canim ins sende tez zamanda kavuşursun bebeğine bende daha adet yok bu arada ins olmaz
Evet CNm bu sa hemen hemen aynı.akşamki testi de görelim.ff e girmene gerek Yok bunkar hep negatif.eşit koyuluk olunca low high peak değerlendiririzVeson canım buda bugün 11:30 da yaptığım test dün akşamki gibi çıktı hemen hemen, akşama bakalım nasıl çıkacak sabahları daha çok sıvı tükettiğim için akşam 7 de yaptığım test daha doğru sonucu veriyor diye düşünüyorum.
bir de ff de bu testleri nasıl gireceğim bu peak olayı nedir?benim bu son yaptığım hangisinin karşılığı yani
low?
higt?
peak?
artık yumurtayı çatlatana kadar sorup duracağım tek cahil kaldığım konu ovulasyon testi :))
Anladim canim. Belki dedim.bi mucize olur.DÜN KONtroldeydim CNm kese 10 gündür bıraktığımız gibi duruyor bebek de.gelişmemiş kalp atışı da Yok.
Evet CNm bu sa hemen hemen aynı.akşamki testi de görelim.ff e girmene gerek Yok bunkar hep negatif.eşit koyuluk olunca low high peak değerlendiririz
Seni cok iyi anliyorum bebek yokken bulantısıni yasamak cok zor ins. kolayca atlatirsin canimCNm yine fahrenaite cinsinden gösteriyor ayarları ile mi oynadın ki?
Ben de bir değişiklik Yok CNm doğru dürüst leke bile gelmiyor.niye böyle oldu anlamıyorum.diperleri böyle olmamıştı.dün dr a gittim o Da şaşırdı öyle olduğu yerde duruyor hiçbir değişiklik Yok 10 gündür.kese bile bozulmamış.cuma Adana'ya gideceğim genetik için inşallah.umarım hemen kürtaj edeler gün falan vermezler.iyice rahatsız oldum mide bulantısı gaz şişkinlik migren birkaç gündür iyi değilim.
Merhaba biz de ikinciyi istiyoruz 4. Deneme bu ay ile birlikte, bugün dr a gidecegim bakalim ne diyecek dogumdan sonra bir kere gittim o zamandan beri ne durumdayim bilmiyorum etrafta çok cocuk yok benim oglan da cocuk görünce deli oluyor onun o halini görünce Allahim diyorum bir kardes nasip et yarin bir gun aklı erince daha zor olacak8 yasında oğlum var bu zamana kadar istemedim ama 4 aydır olmuyor kürler testler hepsini denedim Dr gittim bi problem yok sadece küçük bi kistim var ama adetle atılır problem değil dedi Dr yasımda çok yüksek değil 32 neden olmuyor Dr sorduğumda 1 sene sonra endişe et dedi ama insanogluyuz iste sen de mi ikinciyi istiyorsun ne zamandır olmuyor gecmisi okumadım fazla
Ben progestanın ya da folik asitin etkisidir diye düşünüyordum.yok değilmiş.ilaçları kestim hala devam ediyor.bazen iyiyim.böyle midem aç kalsın başlıyor bulanmaya yerken sıkıntı Yok.yedikten sonra da bu sefer hazmedemiyor mudur nedir bir şişkinlik afedersin geğire geğire bir hal oluyorum.karnım bir şişiyor 3 aylık hamile gibi.dün artık dayanamadım parmağımla zorla çıkarttım.migren bir yandan o Da mide bulantısı yapıyor.bugün biraz rahatım çok şükür.Seni cok iyi anliyorum bebek yokken bulantısıni yasamak cok zor ins. kolayca atlatirsin canim
Merhaba biz de ikinciyi istiyoruz 4. Deneme bu ay ile birlikte, bugün dr a gidecegim bakalim ne diyecek dogumdan sonra bir kere gittim o zamandan beri ne durumdayim bilmiyorum etrafta çok cocuk yok benim oglan da cocuk görünce deli oluyor onun o halini görünce Allahim diyorum bir kardes nasip et yarin bir gun aklı erince daha zor olacak
Evet keşke...dr bile Ümit olsa bekle diyeceğim ama... dedi kaldıAnladim canim. Belki dedim.bi mucize olur.
Amin çok sağolasın canim bende de ilk gebelikte bebeğin kalbi durduğunu öğrenmistik ama hala daha bulantı devam ediyordu özellikle sabah oguruyordum kese durdugu icin beta hcg tam sıfırlanmıyor vucut da hala bebek varmis davraniyor sanirimBen progestanın ya da folik asitin etkisidir diye düşünüyordum.yok değilmiş.ilaçları kestim hala devam ediyor.bazen iyiyim.böyle midem aç kalsın başlıyor bulanmaya yerken sıkıntı Yok.yedikten sonra da bu sefer hazmedemiyor mudur nedir bir şişkinlik afedersin geğire geğire bir hal oluyorum.karnım bir şişiyor 3 aylık hamile gibi.dün artık dayanamadım parmağımla zorla çıkarttım.migren bir yandan o Da mide bulantısı yapıyor.bugün biraz rahatım çok şükür.
Rabbim çok aratmadan gelsin kardeşiniz inşallah.
Evet keşke...dr bile Ümit olsa bekle diyeceğim ama... dedi kaldı
Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. Stresden de şimdi herşey üst üste gelir. Dikkat et kendine dualarımdasın.CNm yine fahrenaite cinsinden gösteriyor ayarları ile mi oynadın ki?
Ben de bir değişiklik Yok CNm doğru dürüst leke bile gelmiyor.niye böyle oldu anlamıyorum.diperleri böyle olmamıştı.dün dr a gittim o Da şaşırdı öyle olduğu yerde duruyor hiçbir değişiklik Yok 10 gündür.kese bile bozulmamış.cuma Adana'ya gideceğim genetik için inşallah.umarım hemen kürtaj edeler gün falan vermezler.iyice rahatsız oldum mide bulantısı gaz şişkinlik migren birkaç gündür iyi değilim.
Adet oldum ateş düştü ve adet geldi çok ilginç gerçekten neyse önünüzdeki aylar artık kısmetse zaten çok değişik birşey daha var bebek düşünmeden önce adet günüme bir hafta kala göğsüme dokunamazdim ama 4 aydır ne acı ne sizi neden olmuyor böyle anlamadım gittiYok CNm utanacak bir durum yok herkesin sınavı başka.aynen dediğin gibi zamanını bekliyor.işte o görev gibi ilişkiler en zoru kafadan atınca oldu muhabbeti çok fazla ama onu başarmak zor.rabbim çok bekletmesin inşallah
Aynen ben adet oldum yine bugün ins çok aratmaz Allahım kaç yasında oğlun çok uzun zaman korununca geç tutuyor diyorlar malesefSeni cok iyi anliyorum bebek yokken bulantısıni yasamak cok zor ins. kolayca atlatirsin canim
Merhaba biz de ikinciyi istiyoruz 4. Deneme bu ay ile birlikte, bugün dr a gidecegim bakalim ne diyecek dogumdan sonra bir kere gittim o zamandan beri ne durumdayim bilmiyorum etrafta çok cocuk yok benim oglan da cocuk görünce deli oluyor onun o halini görünce Allahim diyorum bir kardes nasip et yarin bir gun aklı erince daha zor olacak
Sağol cnm ahı razı olsunHadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. Stresden de şimdi herşey üst üste gelir. Dikkat et kendine dualarımdasın.
cnm biraz ff e girdim karıştırdım ama ben de bulamadım.çok eskilerden bir arkadaş vardı enfal97 onun Da tablosu böyle olmuştu kendisi normal giriyordu ama tabloda fahrenaite gösteriyordu o zamanda bayağı bir uğraştı o Da ben de değiştirememiştik tablo o şekilde kaldı aşağıdaki tabloda linkini tıklarsan gebe tablosu hala fahrenaite cinsinden duruyor bırak öyle kalsın sıkıntı YokVeson bende ff de herşey normal görünüyor. Burada başka görünüyor. Bende anlamadım nereye bakmalıyım?
Hormonların normal mi en son ne zaman baktırdınAdet oldum ateş düştü ve adet geldi çok ilginç gerçekten neyse önünüzdeki aylar artık kısmetse zaten çok değişik birşey daha var bebek düşünmeden önce adet günüme bir hafta kala göğsüme dokunamazdim ama 4 aydır ne acı ne sizi neden olmuyor böyle anlamadım gitti
Amin Rabbim fazla aratmadan nasip etsin ins. Oglum 1 yaşında, ona da 2.5 yıl sonra kavuştum o yüzden fazla ara vermek istemiyorum bi de hazir sıkıntıya alismisken çıksın ikisi bir aradan..Aynen ben adet oldum yine bugün ins çok aratmaz Allahım kaç yasında oğlun çok uzun zaman korununca geç tutuyor diyorlar malesef
Geçen ay adetin 3. günü baktırdım Dr gayet güzel dedi istersen yumurtana bakalım dedi 14-15. gün ama ben istemedim gitmedim birde küçük kist vardı istersen biraz tedavi uygulayalım o geçsin öyle devam et bebek için istersen bu şekilde dedi ben ara vermek istemiyorum dedim ama şimdi diyorum ki acaba Doğum kontrol hapıyla kisti mi yok etsem ama bircok kişi büyük kistlerle gebe kalmışHormonların normal mi en son ne zaman baktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?