Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim ins sende tez zamanda kavuşursun bebeğine bende daha adet yok bu arada ins olmaz

Veson canım buda bugün 11:30 da yaptığım test dün akşamki gibi çıktı hemen hemen, akşama bakalım nasıl çıkacak sabahları daha çok sıvı tükettiğim için akşam 7 de yaptığım test daha doğru sonucu veriyor diye düşünüyorum.
bir de ff de bu testleri nasıl gireceğim bu peak olayı nedir?benim bu son yaptığım hangisinin karşılığı yani
low?
higt?
peak?

artık yumurtayı çatlatana kadar sorup duracağım tek cahil kaldığım konu ovulasyon testi :))

Eklentiler

• 40250325_401596437038774_653309004402917376_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 43
Evet CNm bu sa hemen hemen aynı.akşamki testi de görelim.ff e girmene gerek Yok bunkar hep negatif.eşit koyuluk olunca low high peak değerlendiririz

Seni cok iyi anliyorum bebek yokken bulantısıni yasamak cok zor ins. kolayca atlatirsin canim
Merhaba biz de ikinciyi istiyoruz 4. Deneme bu ay ile birlikte, bugün dr a gidecegim bakalim ne diyecek dogumdan sonra bir kere gittim o zamandan beri ne durumdayim bilmiyorum etrafta çok cocuk yok benim oglan da cocuk görünce deli oluyor onun o halini görünce Allahim diyorum bir kardes nasip et yarin bir gun aklı erince daha zor olacak

Ben progestanın ya da folik asitin etkisidir diye düşünüyordum.yok değilmiş.ilaçları kestim hala devam ediyor.bazen iyiyim.böyle midem aç kalsın başlıyor bulanmaya yerken sıkıntı Yok.yedikten sonra da bu sefer hazmedemiyor mudur nedir bir şişkinlik afedersin geğire geğire bir hal oluyorum.karnım bir şişiyor 3 aylık hamile gibi.dün artık dayanamadım parmağımla zorla çıkarttım.migren bir yandan o Da mide bulantısı yapıyor.bugün biraz rahatım çok şükür.

Rabbim çok aratmadan gelsin kardeşiniz inşallah.

Amin çok sağolasın canim bende de ilk gebelikte bebeğin kalbi durduğunu öğrenmistik ama hala daha bulantı devam ediyordu özellikle sabah oguruyordum kese durdugu icin beta hcg tam sıfırlanmıyor vucut da hala bebek varmis davraniyor sanirim

Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. Stresden de şimdi herşey üst üste gelir. Dikkat et kendine dualarımdasın.

Adet oldum ateş düştü ve adet geldi çok ilginç gerçekten neyse önünüzdeki aylar artık kısmetse zaten çok değişik birşey daha var bebek düşünmeden önce adet günüme bir hafta kala göğsüme dokunamazdim ama 4 aydır ne acı ne sizi neden olmuyor böyle anlamadım gitti

Aynen ben adet oldum yine bugün ins çok aratmaz Allahım kaç yasında oğlun çok uzun zaman korununca geç tutuyor diyorlar malesef

Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. Stresden de şimdi herşey üst üste gelir. Dikkat et kendine dualarımdasın.
Sağol cnm ahı razı olsun
Veson bende ff de herşey normal görünüyor. Burada başka görünüyor. Bende anlamadım nereye bakmalıyım?
cnm biraz ff e girdim karıştırdım ama ben de bulamadım.çok eskilerden bir arkadaş vardı enfal97 onun Da tablosu böyle olmuştu kendisi normal giriyordu ama tabloda fahrenaite gösteriyordu o zamanda bayağı bir uğraştı o Da ben de değiştirememiştik tablo o şekilde kaldı aşağıdaki tabloda linkini tıklarsan gebe tablosu hala fahrenaite cinsinden duruyor bırak öyle kalsın sıkıntı Yok

Hormonların normal mi en son ne zaman baktırdın

Aynen ben adet oldum yine bugün ins çok aratmaz Allahım kaç yasında oğlun çok uzun zaman korununca geç tutuyor diyorlar malesef
Amin Rabbim fazla aratmadan nasip etsin ins. Oglum 1 yaşında, ona da 2.5 yıl sonra kavuştum o yüzden fazla ara vermek istemiyorum bi de hazir sıkıntıya alismisken çıksın ikisi bir aradan..

Hormonların normal mi en son ne zaman baktırdın
Geçen ay adetin 3. günü baktırdım Dr gayet güzel dedi istersen yumurtana bakalım dedi 14-15. gün ama ben istemedim gitmedim birde küçük kist vardı istersen biraz tedavi uygulayalım o geçsin öyle devam et bebek için istersen bu şekilde dedi ben ara vermek istemiyorum dedim ama şimdi diyorum ki acaba Doğum kontrol hapıyla kisti mi yok etsem ama bircok kişi büyük kistlerle gebe kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…